hirdetés
Blogolj!

Előzetest kapott Scorsese és Jagger sorozata

2015.10.06.

(kép forrása:http://www.hbo.com/vinyl)

Martin Scorsese és Terence Winter, a Gengszterkorzó alkotói Mick Jaggerrel karöltve az HBO-nál készítették el a Vinyl szériát. A történet a 70-es években játszódik New Yorkban és, naná hogy a szex, drog és rock’n’roll meg a zeneipar lesz a lényeg. Bobby Cannavale (A séf, A Hangya) játssza Richie Finestra lemezkiadót, aki megpróbálja megmenti vállalatát anélkül, hogy bárkinek baja legyen. Olivia Wilde, Juno Temple, Ray Romano, Birgitte Hjort Sorensen és Ato Essandoh is felbukkan a szériában. Sajnos még 2016 januárjáig várnunk kell rá.

Gutterdämmerung - Készül a világ leghangosabb némafilmje

2015.09.16.

(kép forrása: http://www.thebeatjuice.com/)

Igen, a világ leghangosabb némafilmje. Az ötlet Bjorn Tagemose-tól egy belga-svéd képzőművésztől származik, aki Henry Rollinsszal közösen írta a forgatókönyvet, a rendezésért szintén Tagemose fogja levezényelni. A főszerepekben a rock 12 meghatározó egyéniségét láthatjuk majd az eddig közzétett nevek; Iggy Pop, Henry Rollins, Tom Araya (Slayer), Jesse Hughes (Eagles of Death Metal), Lemmy (Motörhead), Josh Homme (Queens of the Stone Age), Mark Lanegan, Grace Jones a Volbeat és a Justice. A még titokban lévő neveket az elkövetkezendő hetekben teszik majd közzé a projekt honlapján.

Címkék: Rövidzárlat, zene

Napi horror show – A Slayer újra támad

2015.09.11.

(kép forrása: www.kerrang.com)

Ma jelent meg a Slayer legújabb albuma Repentless címen, aminek címadó dalához máris ki adtak egy mondhatni kissé véresre sikeredett kisfilmet. Hogy ennek mi köze van a filmekhez?

Van egy pár. A videót BJ McDonnell rendezte, aki a 2013-as Hatchet III horrorfilmet is jegyzi, illetve eddig olyan nagyszabású produkciókon tevékenykedett a kamera mögött, mint Bosszúállók: Ultron kora, Hangya, vagy éppen Rob Zombie klasszikusának folytatásán, Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúján. A produceri teendőket Felissa Rose látta el, aki szintén otthonosan mozog a horror műfajában, színésznőként szerepelt az 1983-as A halál angyala horrorban, producerként pedig a The Perfect House-t is jegyzi.

És ha ez még mindig nem lenne elég garancia a vérontáshoz egy olyan fasza kis stábot hoztak össze, ami csupa olyan horror legendákból áll, mint; Danny Trejo (Alkonyattól pirkadatig, Machete), Derek Mears (Péntek 13, Predators), Tony Moran (Halloween - A rémület éjszakája), Jason Trost (Hatchet III), Tyler Mane (Halloween 2007), Sean Whalen (Men in Black - Sötét zsaruk, Halloween II ), és végül Vernon Wells (Mad Max 2. - Az országúti harcos, Kommandó). A videót csak az nézze meg, akinek van gyomra a vérengzéshez. 

Tom Hiddleston dalra fakad – I Saw the Light első teaser

2015.09.11.

(kép forrása: www.aceshowbiz.com)

Hank Williams amerikai énekes életrajzi filmjének főszereplője Tom Hiddleston (Thor, Bosszúállók), filmbeli feleségét pedig Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene, Godzilla) fogja alakítani. A kirakott jelenetben Hiddleston a “Move It On Over” című 1947-es slágerének felvételekor látható. Mindenképp említést érdemel, hogy a színész minden Williams számot saját maga gitároz és énekel, ugyanis hónapokig gyakorolt Rodney Cowell Grammy-díjas énekes társaságában, hogy minél hitelesebben tudja eljátszani szerepét. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?