Blogolj!

Elton John jelenlétében mutatták be a róla készült életrajzi filmet Cannes-ban

2019.05.17.

Elton John Cannes-ban sem tagadta meg magát: a kötelező szmoking helyett a hátán ezüst strasszokkal díszített zakóban és szív alakú napszemüvegben jelent meg csütörtök este az énekes a róla készült életrajzi film, a Rocketman bemutatóján. A művet versenyen kívül vetítették a fesztiválon.

Cannes-ban tartják az Elton John-film premierjét

2019.04.17.

A Paramount Pictures keddi bejelentése szerint, a cannes-i filmfesztiválon tartják a Taron Egerton főszereplésével érkező Elton Johnról szóló életrajzi film premierjét.

A Bohém rapszódia az eddigi legnagyobb zenei életrajzi kasszasiker

2019.04.16.

A Freddie Mercury-féle Bohém rapszódia már kb a megjelenése előtt is nagy kedvenccé vált, a bevételi adatok pedig még mindig emelkednek.

Nagyvászonra kerül a Sex Pistols is

2019.03.25.

A Bohém rapszódia egy olyan zenés film-lavinát indított el, ami most már a Sex Pistols-t is elsodorta.

Címkék: Rövidzárlat, zene

Érkezik az újabb Queen-film

2019.02.26.

Épphogy túl vagyunk az idei Oscar-gálán, amelyet a Queen és Adam Lambert közös fellépése nyitott, később pedig Rami Malek bezsebelte a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat Freddie Mercury megformálásáért, máris bejelentették, hogy jön egy újabb Queen-mozi.

Ma adják át az Oscar-díjakat

2019.02.24.

A ma este (közép-európai idő szerint hétfő hajnalban) 91. alkalommal megrendezésre kerülő Oscar-gálát idén egy szokatlanul botrányos időszak előzte meg, így az sem kizárt, hogy az este is tartogat még meglepetéseket.

Színes, szagos, zenés világba invitál minket Elton John

2019.02.22.

Zenés életrajzi filmek röpködnek mostanában felénk Hollywoodból, és ez valószínűleg marad is, most pedig a legközelebbi alkotás, ami egy ismert énekes életét dolgozza fel, az az Elton John-mozi, vagyis a Rocketman, ami most magyarul is megszólal.

Az életrajzi filmek sorából David Bowie sem marad ki

2019.02.01.

Csak kapkodjuk a fejünket, ugyanis sorra jönnek ki az életrajzi filmek mostanában. A sort a Queen-film, azaz a Bohém rapszódia kezdte, majd bejelentették a Céline Dion-filmet, és most következik David Bowie is.

Film készül Céline Dionról

2019.01.31.

A zenés és életrajzi filmeket szeretjük, mostanában nem véletlen, hogy meg is szaporodtak az ilyen jellegű mozik, hiszen könnyű alapanyag egy ismert ember történetét feldolgozni, pláne ha van benne pár fülbemászó dal is. Szóval a Bohém rapszódia után jön a Céline Dion-film is.

Peter Jackson rendezésében készül a Beatles-film

2019.01.30.

Peter Jackson az első világháborús alkotás után újabb dokumentumfilm készítésébe veti bele magát.