Blogolj!

Hangulatos posztert kapott Tarantino új mozija

2015.11.21.

Tarantino új westernjére az Aljas nyolcasra még január 7-ig várnunk kell itthon, most azonban itt van hozzá egy eléggé hangulatosra sikeredett posztert. 

Újabb előzetes érkezett Tarantino westernjéhez

2015.11.06.

Quentin Tarantino következő filmjére az Aljas nyolcasra sajnos még 2016. január 7-ig várnunk kell, de addig is itt egy újabb előzetes hozzá, ami eddig még nem látott jeleneteket is tartalmaz. 

A visszatérő már poszteren

2015.11.03.

Alejandro González Inarritu közelgő westernje ezúttal nem csodás előzetest kapott, hanem csodás posztereket. Premier 2016. január 8. 

DiCaprio már nem fél a haláltól - A visszatérő magyar feliratos előzetes

2015.10.28.

Már tűkön ülve várjuk Alejandro González Inarritu, Leonardo DiCaprio és Tom Hardy közös munkáját, A visszatérőt. Erre azonban sajnos még 2016 januárjáig várnunk kell, de addig is megérkezett a film második előzetesének is a magyar feliratos változata.

Natalie Portman fegyvert ragad - Jane Got a Gun előzetes

2015.10.24.

A Jane Got a Gun már egy évek óta húzódó project, a színészek és rendezők egyaránt jöttek, mentek. Egyedül Natalie Portman (Léon, a profi, Fekete hattyú) tartott ki, aki még a produceri teendőket is bevállalta. Portman mellett még Joel Edgerton (Warrior - A végső menet, Az ajándék) és Ewan McGregor (Trainspotting, Nagy Hal) lesz látható a főszerepekben.

Tarantino gigászira csinálta az Aljas nyolcast

2015.10.14.

(kép forrása: http://variety.com/

Quentin Tarantino nem igazán rajong a digitális filmkészítésért, így filmjeit is mindig klasszikus módon filmtekercsre rögzíti. Nem volt ez másképp az új westernje, az Aljas nyolcas kapcsán sem, aminek köszönhetően egy úgynevezett Roadshow változatban is érkezik majd, ami limitált vetítési számot jelent, és 6 perccel hosszabb lesz, mint a moziban leadott változat. Ezt a 70 mm-re forgatott verziót már december 25-én bemutatják az amerikai mozikban. 

"A limitált verzióban külön nyitány és a film hossza miatt köztes szünet is van, ezért ennek a játékideje három óra és két perc lesz. A multiplex verzió nagyjából hat perccel rövidebb, nem számítva a szünetet, ami 12 percet jelent." nyilatkozta Tarantino a Variety-nek.

Az Aljas nyolcas hazai bemutatója 2016. január 7. 

Kurt Russel egy horror westernben - Bone Tomahawk előzetes

2015.10.03.

(kép forrása: http://www.hitfix.com/) 

Úgy látszik Kurt Russelnek bejött a western életérzés, hiszen hamarosan Tarantino Aljas nyolcas c. westernjében láthatjuk és most kijött az újabb westernjének a Bone Tomahawknak az előzetese, ahol egy csapat kannibál nyomába ered. A történet szerint a Bright Hope nevezetű vadnyugati városkából néhány kannibál magával hurcol pár embert. Franklin Hunt seriff (Russell) egy kis csapattal próbálja kiszabadítani a foglyokat, de hamar rájönnek, hogy küldetésük sokkal nehezebb, mint gondolták volna. Hazai premierről nincs hír, a film amerikai bemutatója október 23. 

Tarantino szinkronizálva – Aljas nyolcas szinkronos előzetes

2015.10.02.

(kép forrása: http://www.ew.com/) 

Az Aljas nyolcas hazai premierjére sajnos még 2016. január 7-ig várnunk kell, de addig is itt van egy kis szinkronos emlékeztető, hogy hamarosan újra fröcsögni fog az a paradicsomszósz.  

Új képek Dicaprio bosszúállós mozijából

2015.09.29.

Alejandro Gonzalez Inarritu (Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)) új filmje  A visszatérő 2016 januárjától várható a mozikban, Leonardo Dicaprio főszereplésével, de mellette Tom Hardy is feltűnik majd. Addig is itt van néhány fotó kedvcsinálónak. 

Volt egyszer egy harmonikás – Volt egyszer egy vadnyugat újra nagyvásznon

2015.09.26.

Az 1968-as film ma már klasszikussá érett, így talán történetét tekintve nem is kell bemutatni, de pár érdekességet és kulisszatitkot sosem árt tudni.