Blogolj!

Tarantino sorozatot csinál a Volt egyszer egy…Hollywoodból

2020.01.18.

A rendező mostanában egyre több filmes tervet jelent be, kérdés, hogy ezekből mi fog megvalósulni.

Mel Gibson rendezésében érkezik A vad banda remake-je

2018.09.27.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. Mel Gibsont bízta meg a feladattal, hogy elkészítse A vad banda című kultikus westernfilm újrázását. 

Alfonso Cuarón filmje kapta a Velencei Filmfesztivál fődíját

2018.09.09.

Szombat este véget ért a 75. Velencei Filmfesztivál, ahonnan a Gravitáció rendezője távozhatott a fesztivál fődíjával, Nemes Jeles László alkotását pedig ezúttal nem díjazta a zsűri. 

Előzetesen Kevin Costner kőkemény westernsorozata

2018.03.01.

Aki még nem ismeri még Taylor Sheridan nevét, jobb ha megjegyzi. Neki köszönhetjük ugyanis a Sicario – A bérgyilkostA préri urait és a tavaly bemutatott Wind River – Gyilkos nyomont is, aminek Sheridan az írása mellett már a rendezését is bevállalta.

Magyar előzetesen A hét mesterlövész remake

2016.05.19.

Befutott az első magyar előzetes a Denzel Washington és Chris Pratt főszereplésével érkező A hét mesterlövész remake-hez. A rendezést Antoine Fuqua (Kiképzés, Mélyütés) vállalta be. Az előzetes alapján nem számíthatunk egy újabb klasszikus születésére, ennek ellenére egy egész jó kis mozinak nézünk elébe, amiben akcióból és humorból biztosan nem fogunk hiányt szenvedni. 

Kiefer és Donald Sutherland a vadnyugaton - Forsaken előzetes

2016.01.21.

Manapság a western újra kezd magának teret hódítani, így nem meglepő hogy, aki tudja gyorsan ki is használja ezt, amíg lehet. Úgy látszik, hogy nincs ezzel másként a Sutherland família se, ugyanis Donald és Kiefer hamarosan közösen fog szerepelni a Forsaken westernben. 

Van élet a Star Warson túl is

2016.01.08.

A 2015-ös év leginkább a Csillagok háborújáról szólt, és ahogy közeledett az év vége, úgy ez az őrület egyre csak fokozódott. Emellett persze készült számtalan más film is, amik szintén figyelmet érdemelnek, csak visszhangjuk a lézerkardok suhogása közben elhalkult. Ezekből szemezgetünk.

Újabb előzetes érkezett Natalie Portman westernjéhez

2016.01.07.

Korábban már írtunk a Jane Got a Gun-ról, amihez most érkezett egy újabb előzetes, bár azt még nem tudni, hogy itthon bemutatják e. A filmet az a  Gavin O’Connor jegyzi, akinek a Warrior – A végső menet is köszönhető. Amerikai premier január 29. 

Ki a hunyó a kunyhóban? – Aljas nyolcas

2016.01.06.

A kisördög beszél belőlem, amikor azt mondom, hogy talán nem véletlenül Aljas nyolcas a film címe. Mert azon kívül, hogy ez a nyolcadik, azon kívül tényleg kicsit aljas. Na, jó, nem kell annyira komolyan gondolni, csak egy picit. Ugyanis akiknek a Ponyvaregény az alfa és az omega Tarantino munkásságában, azok bizony csalódni fognak. És nem azért, mert – mint tudjuk – a Ponyvaregényt nehéz lenne űberelni, hanem ez a film más, mint amit eddig megszokhattunk.

Aljas nyolcas - szinkronos előzetesek

2015.12.16.

Már csak kevesebb, mint egy hónap és hozzánk is megérkezik Tarantino Aljas nyolcasa, amihez már mindkét előzetes szinkronosan is nézhető. Hazai bemutató 2016. január 7.