Egy Monty Python filmspirálba estünk

2018.05.06.

Mindenki ismeri (és kb ugyanennyien szeretik is) a Monty Python-féle Gyalog Galoppot. A nagy sikert meglovagolva nem olyan meglepő módon ebből Spamalot címmel színdarabot is készítettek, és most tessék megkapaszkodni: a színházi adaptációból újra film készül. Őrület.

Deadpool magyarul is nyomatja a hülyeséget

2018.04.25.

Befutott az utolsó nagy szinkronos előzetes is az idei év egyik legjobban várt filmjéhez, a Deadpool 2-höz. 

A Johnny English 3 első előzetese magyarul is büntet

2018.04.05.

Rowan Atkinson már harmadjára bújik James Bond és Mr. Bean szerelemgyerekének, Johnny Englishnek a bőrébe, amihez meg is érkezett az első magyar előzetes. 

Így forgatta fel Budapestet Mila Kunis

2018.03.24.

Még tavaly nyáron járt hazánkban Mila Kunis és Ashton Kutcher, előbbi vígjátékának a forgatása miatt, amihez most megérkezett az első előzetes. 

Megvannak a Men in Black reboot főszereplői

2018.03.22.

A két színész nem is oylan régen már dolgozott együtt a tavalyi év egyik legviccesebb filmjében, a Thor: Ragnarökben.

Stephen Hawking filmek dióhéjban

2018.03.14.

76 éves korában elhunyt Stephen Hawking, elméleti fizikus, aki amellett, hogy korunk egyik legnagyobb elméje volt, egyben olyan popkulturális ikonná is vált, aki zsenijével megihlette az embereket, öröksége pedig sokáig fog még élni.

Rontó Ralph lezúzza a netet

2018.02.28.

Az igaz ugyan, hogy a  Rontó Ralph 2012-es debütálásakor nem robbant kasszát, de gyorsan belopta magát a nézők szívébe az egyszerre szórakoztató és szerethető figuráival. A folytatásban Ralph már nem a videojátékok világában fog zúzni, hanem beszabadul az internetre.

Az idétlen bajusz újra színre lép

2018.02.21.

Tom Selleck után a Suicide Squad - Öngyilkos osztag színésze növesztheti meg a bajszát a készülő Magnum-rebootban.

Befutott a Taxi 5 magyar előzetese

2018.02.20.

Még leírni is hihetetlen, de a még Samy Naceri és Frédéric Diefenthal főszereplésével készült első rész már 20 (!) éve került mozikba.

A csúcsra érő cigányfiú esete Brezsnyevvel

2018.02.17.

Lengyel Balázs első nagyjátékfilmje mindent szétcincál, majd újra összeragaszt, csak más sorrendben. A végeredmény pedig egy nagy katyvasz lesz cigány űrhajóssal, bolond téeszelnökkel, alternatív ötvenhattal és egy teljesen más, mégis ismerős történelemmel.