Blogolj!

Balesetet szenvedett George Clooney

2018.07.11.

A színész épp Szardínián forgat, ahol telibe kapta egy autó, miközben motorozott.

A görög sztárrendező újabb bizarr látomása

2018.07.09.

Jorgosz Lantimosz neve az igazi filmínyenceknek egyet jelent a bizarr, helyenként groteszk filmélménnyel, ami lássuk be, sokszor úgy kell, mint egy falat kenyér. Legújabb filmjével is szürreálisan kényeztet minket.  

A Szomszédok igazi esszenciája

2018.07.06.

A mai napig is kultikusnak számító sorozat talán így nyerte el igazán tökéletes formáját. Szigorúan csak rajongóknak!

Sorozatgyilkos a szomszédom

2018.07.03.

Nyár van, lógsz a haverokkal, kalandokat, szerelmet keresel és amúgy meg csak szimplán el akarod ütni az időt az unalmas kisvárosban. És lehet, hogy az unalom teszi, de lehet tényleg egyre gyanúsabb a szomszéd pasas...

Egyből beleszerettünk a véres fejű Nicolas Cage-be

2018.06.29.

Nicolas Cage sosem arról volt híres, hogy a minőségi színjátszást és a minőségi filmeket képviselné, ennek ellenére (vagy épp ezért) viszont sokan kedvelik, akármilyen baklövést is követ el a vásznon. Most viszont teljesen más arcát mutatja.

Ilyen, amikor két profi sztori találkozik

2018.06.23.

És természetesen az eredmény sem lehet más, mint halálprofi és halálmenő.

Buddha, egy rakás pénz és éjsötét sztori: ilyen a legújabb Aranyélet

Hogy mi van? Teszi fel a kérdést az, aki nem igazán érti, hogy mi köze van ennek a három dolognak egymáshoz, de az Aranyélet-függők nagyon is jól tudják.

Szem nem marad szárazon az élőszereplős Dumbo láttán

2018.06.13.

Elsőre kicsit furcsának tűnt a gondolat, hogy élőszereplős mozi lesz a nagyfülű elefánt történetéből, de most, hogy kijött a Dumbo első előzetese, megnyugodhatunk, sírás lesz a vége.

Amit tuti nem tudtál a 25 éves Jurassic Parkról

2018.06.11.

Negyedévszázada tudjuk, hogy mit jelent, ha egy pohár víz baljósan megremeg, tudjuk, milyen, amikor egy T-Rex elüvölti magát, és hogy a velociraptorok milyen ügyesek a konyhában. De biztos, hogy mindent tudsz a 25 éves Jurassic Parkról?

Magyar alkotás is szerepel a legnevesebb animációs fesztiválon

2018.06.11.

Kilenc évet kellett arra várni, hogy újra magyar film is jelen legyen az animációs filmszakma legnevesebb eseményén, az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon.