Blogolj!

Befutott a Marvel első női szuperhősfilmjének a magyar előzetese

2018.10.02.

A Marvel-filmes univerzumának rajongói már epekedve várták a stúdió első olyan szuperhősfilmjét, amiben egy női hős a főszereplő, a Marvel Kapitány az első kedvcsinálóját pedig már magyarul is nézhetjük. 

Karácsonyi ajándék lesz a vérbeli budapesti film

2018.09.27.

Ha valaki látta és szerette a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlant, akkor tudja, hogy nem túlzás azt állítani, hogy Reisz Gábor hasonló tematikájú mozija sem okoz majd csalódást.

(18+) Magyarul is elszabadul a pokol a Halloween durvább előzetesében

2018.09.25.

Ugyan láthattunk már egy szinkronos kedvcsinálót a közelgő Halloween-filmhez, az azonban még sejtette a borzalmakat, amik "ránk várnak", a legfrissebb előzetesben pedig már durvább részleteket is előkerülnek. 

Sinkovits Imre - Az ezerarcú színész

2018.09.23.

Kétségtelen, hogy Sinkovits Imre volt a valaha élt egyik legzseniálisabb magyar színész, hiszen bármiben maximálisan megállta a helyét, aminek köze volt a színjátszáshoz, legyen szó színházról, filmről vagy akár a szinkronszínészetről.

Most belenézhetsz a magyar rendezőlegendáról szóló filmbe

2018.09.19.

Nemrégiben fejeződött be a 42. Montreali Filmfesztivál, ahol többek között a Curtiz című magyar filmet is bemutatták, ami a magyar származású Kertész Mihály filmrendezőről szól. A mozi megkapta a filmmustra fődíját is.

Címkék: Rövidzárlat, videó

Haverkodnál az emberiséget leigázó lényekkel?

2018.09.14.

A sci-fikben általában a az idegenek jönnek, látnak, kinyírnak mindenkit, majd továbbállnak, és ezt persze az emberek nem igazán tolerálják, már ha ugye túlélik. A Fogvatartott államban ez viszont kicsit másképp van.

Nézd meg magyarul is, milyen idegőrlő volt Armstrong Holdra szállása

2018.09.12.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Oscar-díjas rendező, Damien Chazelle és a kétszeres Oscar-jelölt Ryan Gosling újra együtt dolgozik, ám ezúttal a Kaliforniai álom habos-babos világát hátrahagyva a sötét világűr felé vették az irányt.

Csodálatos természetfilm készül a Hortobágyról

2018.09.11.

Egészen pontosan a hortobágyi vadlovakról, így ebből következik, hogy igazán vadregényes alkotás lesz majd a végeredmény.

Több vér, több akció, több dráma: brutális az Aranyélet előzetese

2018.08.23.

Egyre sötétebbnek ígérkezik a Miklósi család sztorija, aminek mi csak örülünk.

Less be az Oscar-díjas Nemes Jeles László legújabb filmjébe!

2018.08.09.

Azt már tudjuk, hogy Neme Jeles László filmje, a Napszállta (Sunset) a velencei filmfesztiválon fog debütálni, de ehhez dukál egy előzetes is. Most megérkezett.