Blogolj!

Sorozatgyilkos a szomszédom

2018.07.03.

Nyár van, lógsz a haverokkal, kalandokat, szerelmet keresel és amúgy meg csak szimplán el akarod ütni az időt az unalmas kisvárosban. És lehet, hogy az unalom teszi, de lehet tényleg egyre gyanúsabb a szomszéd pasas...

Egyből beleszerettünk a véres fejű Nicolas Cage-be

2018.06.29.

Nicolas Cage sosem arról volt híres, hogy a minőségi színjátszást és a minőségi filmeket képviselné, ennek ellenére (vagy épp ezért) viszont sokan kedvelik, akármilyen baklövést is követ el a vásznon. Most viszont teljesen más arcát mutatja.

Ilyen, amikor két profi sztori találkozik

2018.06.23.

És természetesen az eredmény sem lehet más, mint halálprofi és halálmenő.

Buddha, egy rakás pénz és éjsötét sztori: ilyen a legújabb Aranyélet

Hogy mi van? Teszi fel a kérdést az, aki nem igazán érti, hogy mi köze van ennek a három dolognak egymáshoz, de az Aranyélet-függők nagyon is jól tudják.

Szem nem marad szárazon az élőszereplős Dumbo láttán

2018.06.13.

Elsőre kicsit furcsának tűnt a gondolat, hogy élőszereplős mozi lesz a nagyfülű elefánt történetéből, de most, hogy kijött a Dumbo első előzetese, megnyugodhatunk, sírás lesz a vége.

Amit tuti nem tudtál a 25 éves Jurassic Parkról

2018.06.11.

Negyedévszázada tudjuk, hogy mit jelent, ha egy pohár víz baljósan megremeg, tudjuk, milyen, amikor egy T-Rex elüvölti magát, és hogy a velociraptorok milyen ügyesek a konyhában. De biztos, hogy mindent tudsz a 25 éves Jurassic Parkról?

Magyar alkotás is szerepel a legnevesebb animációs fesztiválon

2018.06.11.

Kilenc évet kellett arra várni, hogy újra magyar film is jelen legyen az animációs filmszakma legnevesebb eseményén, az Annecy Nemzetközi Animációs Filmfesztiválon.

Megrázó dokumentumfilm készült Robin Williams életéről

2018.06.09.

Aki csak képernyőn, vagy vásznon keresztül ismerte a huszadik század egyik legnagyobb komikusát, az biztos, hogy szerette is. Mert Robin Williams ilyen volt, nem lehetett nem szeretni, ezért is sokkolta a fél világot négy évvel ezelőtti öngyilkossága.

Johnny Depp 55

2018.06.09.

Hollywood egykor ünnepelt rosszfiúja, a csajok álma, és a filmek királya még csak 55 éves, de már olyan, mintha 40 éve a filmiparban lenne. Volt fent és lent, és sajnos mostanában már egyre lejjebb. Depp amúgy sem egy átlagos pasas, így ehhez mérten több évtizedes karrierje sem az.

Végre megmutatta magát a legújabb tetovált lány

2018.06.08.

Szám szerint ő már a harmadik Lisbeth Salander, vagyis az a tökös csaj, akinek a hátán egy bazi nagy sárkány van. De nem ez a legizgalmasabb tény róla.