Blogolj!

Történelem pár percben

2018.10.23.

1956-ról számos nagyszerű film készült, rendező- és színészlegendákkal. A történelmi pillanatokat most egy kiváló montázsfilmben nézhetjük meg régi/új köntösben.

Szilágyi Zsófia alkotása nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál nagydíját

Első magyar filmként Szilágyi Zsófia alkotása, az Egy nap nyerte a luxemburgi CinEast filmfesztivál nagydíját - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap.

Nézd meg Bucsi Réka Oscar-esélyes animációját!

2018.10.17.

Ahogy azt mi is megírtuk, Bucsi Réka szeptember végén elnyerte az Ottawai Nemzetközi Animációs Fesztivál rövidfilmes kategóriájának fődíját, amivel automatikusan kvalifikálva magát a 2019-es Oscar-díjra esélyes alkotások közé.

Aladdin jött is meg nem is

2018.10.12.

Persze tudjuk, hogy a jövő tavasszal debütáló mozit még ízlelgetni kell, hiszen sok idő van még a premierig, de azért nem kellett volna ilyen szűkmarkúan bánni a nézőkkel.

Új minőségben az 50 éves Egri csillagok

2018.10.10.

Fél évszázada született meg Várkonyi Zoltán már klasszikussá érett mozija, az Egri csillagok, ami így még több emberhez eljuttatta Gárdonyi Géza történelmi témájú művét.

Egyben megkapjuk az Aranyéletet

2018.10.08.

Sorozatrajongók, figyelem! Lassan indulhat a darálás; egyben meg lehet nézni az Aranyélet utolsó évadát.

Rossz versek szürreális kiadásban

2018.10.08.

Itt az ősz és lassan, de biztosan ráfordultunk a célegyenesre ami a magyar filmeket illeti. A Rossz versek is hamarosan debütál, amiből most izgalmas kis ízelítőt kapunk.

Különleges hangulatú klip készült a magyar thrillerhez

2018.10.08.

Az X - A rendszerből törölve című thriller november elsején startol a mozikan, így most elkészült hozzá a klip is, ami a film szomorkás, egyedi hangulatát mutatja be.

Giga előzetessel támad az Aquaman

2018.10.08.

Gigahosszú előzetest kapott a decemberben mozikba kerül Aquaman film, amit talán nem gondoltak annyira át DC-nél.

A Mary Poppins visszatér legújabb magyar előzetese mindenkit elvarázsol

2018.10.05.

Az első kedvcsinálóhoz képest már sokkal több varázslatot láthatunk a Disney következő nagy dobása, a Mary Poppins visszatér második előzetesében.