Blogolj!

Sinkovits Imre - Az ezerarcú színész

2018.09.23.

Kétségtelen, hogy Sinkovits Imre volt a valaha élt egyik legzseniálisabb magyar színész, hiszen bármiben maximálisan megállta a helyét, aminek köze volt a színjátszáshoz, legyen szó színházról, filmről vagy akár a szinkronszínészetről.

Most belenézhetsz a magyar rendezőlegendáról szóló filmbe

2018.09.19.

Nemrégiben fejeződött be a 42. Montreali Filmfesztivál, ahol többek között a Curtiz című magyar filmet is bemutatták, ami a magyar származású Kertész Mihály filmrendezőről szól. A mozi megkapta a filmmustra fődíját is.

Címkék: Rövidzárlat, videó

Haverkodnál az emberiséget leigázó lényekkel?

2018.09.14.

A sci-fikben általában a az idegenek jönnek, látnak, kinyírnak mindenkit, majd továbbállnak, és ezt persze az emberek nem igazán tolerálják, már ha ugye túlélik. A Fogvatartott államban ez viszont kicsit másképp van.

Nézd meg magyarul is, milyen idegőrlő volt Armstrong Holdra szállása

2018.09.12.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az Oscar-díjas rendező, Damien Chazelle és a kétszeres Oscar-jelölt Ryan Gosling újra együtt dolgozik, ám ezúttal a Kaliforniai álom habos-babos világát hátrahagyva a sötét világűr felé vették az irányt.

Csodálatos természetfilm készül a Hortobágyról

2018.09.11.

Egészen pontosan a hortobágyi vadlovakról, így ebből következik, hogy igazán vadregényes alkotás lesz majd a végeredmény.

Több vér, több akció, több dráma: brutális az Aranyélet előzetese

2018.08.23.

Egyre sötétebbnek ígérkezik a Miklósi család sztorija, aminek mi csak örülünk.

Less be az Oscar-díjas Nemes Jeles László legújabb filmjébe!

2018.08.09.

Azt már tudjuk, hogy Neme Jeles László filmje, a Napszállta (Sunset) a velencei filmfesztiválon fog debütálni, de ehhez dukál egy előzetes is. Most megérkezett.

(18+) 4+1 szexjelenet, amitől mindenki zavarba jött

2018.08.08.

Többet vártál az egész világot lázban tartó Szürke ötven árnyalatától, vagy csak egyszerűen valami bűnös élvezetre vágysz? Akkor itt van 4+1 filmes szexjelenet, ami bizony rendesen kiverte a biztosítékot. 

Ennyire nyíltan itt talán még nem beszéltek a szexről

2018.08.01.

A hármas szex, a maszturbálás és az orális szex témája már a Nyitva című film előzetesében előkerül.

Tom Hardy a legrosszabb rémálmunkat hozza el és ez jó

2018.08.01.

A Venom legfrissebb előzeteséből kiderül, hogy Tom Hardy elég rosszul érzi magát. De nekünk meg ez tök jó, mert lényegében egy szuperhős-horrort kapunk ősszel.