Blogolj!

Macaulay Culkin újraforgatta a Reszkessetek betörők!-et a Google kedvéért, az eredmény pedig zseniális lett

2018.12.20.

Azt már rég megtanultuk, hogy Kevin nélkül nincs karácsony, amit most úgy látszik, hogy a Google is meglovagolt egy kicsit és újraforgatta a Reszkessetek, betörők! klasszikus jeleneteit, ráadásul az eredeti főszereplővel, a jelenleg 38 éves Macaulay Culkinnal. Persze mindezt nem puszta jófejségből tette, hanem azért hogy ezzel (is) népszerűsítse a hangalapú szolgáltatását, a Google Assistantet. 

Így köszöntötte fel Catherine Zeta-Jones a 102 éves Kirk Douglast

2018.12.10.

Bizony, Kirk Douglast kemény fából faragták, ugyanis december 9-én töltötte be a 102. életévét. Menye, Catherine Zeta-Jones pedig igazán stílusosan köszöntötte fel.

Szupererővel és öreg nénik verésével közeledik Marvel kapitány

2018.12.04.

A jövő év sem telik el Marvel nélkül, ráadásul most egy kapitányt kapunk, aki persze szupererős, kékvérű, kissé morcos és néniket inzultál a metróban.

Újra támad a texasi láncfűrészes

2018.11.16.

Nem, szerencsére nem egy újabb gagyi remake-ről van szó, hanem újra mozivásznon láthatjuk az eredeti, 1974- es vérengzést.

David Lynch legújabb agymenése most mindenki számára elérhető

2018.11.15.

Ha David Lynch, akkor rémálmok, para zene és sokszor meg nem értett képsorok. Ez persze valakinek bejön, valaki meg inkább irtózik tőle, de az biztos, hogy nem igazán lehet szó nélkül elmenni mellette.

Alfonso Cuarón gyerekkori emlékeivel tarolhat az Oscaron

2018.11.14.

Cuarón öt év kihagyás után egy merőben más mozit készített, mint az Oscar-díjat is érő Gravitáció. Ezúttal személyes hangvételű filmje, a Roma is bearanyozódhat.

Liam Neeson nem bír leállni a bosszúállással

2018.10.26.

Annak ellenére, hogy Liam Neeson már többször is belebegtette, hogy felhagy az akciófilmekkel, szinte nem telik el úgy év, hogy ne látnánk őt egy őrült hajszában vagy éppen kegyetlen bosszúhadjáratban.

Újra mozikba kerül A tanú és a Hannibál tanár úr

2018.10.25.

Filmarchívum jóvoltából ismét nagyvásznon élvezhetjük a magyar filmgyártás két klasszikusát is, ráadásul teljes körűen restaurált változatban. A Hannibál tanár úr és A tanú című alkotások az audiovizuális örökség világnapján, szombaton kerülnek újra bemutatásra az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Brutálisan nyitott a mozikban a legújabb Halloween-film

2018.10.24.

Az előzetesek alapján mindenki reménykedett, hogy végre valóban egy méltó folytatást kap John Carpenter klasszikusa, a Halloween, de azért arra senki sem számított, hogy minden idők második legjobb nyitóhétvégéjét produkálja majd a horrorfilmek mezőnyében.

Történelem pár percben

2018.10.23.

1956-ról számos nagyszerű film készült, rendező- és színészlegendákkal. A történelmi pillanatokat most egy kiváló montázsfilmben nézhetjük meg régi/új köntösben.