Blogolj!

Aladdin jött is meg nem is

2018.10.12.

Persze tudjuk, hogy a jövő tavasszal debütáló mozit még ízlelgetni kell, hiszen sok idő van még a premierig, de azért nem kellett volna ilyen szűkmarkúan bánni a nézőkkel.

Új minőségben az 50 éves Egri csillagok

2018.10.10.

Fél évszázada született meg Várkonyi Zoltán már klasszikussá érett mozija, az Egri csillagok, ami így még több emberhez eljuttatta Gárdonyi Géza történelmi témájú művét.

Egyben megkapjuk az Aranyéletet

2018.10.08.

Sorozatrajongók, figyelem! Lassan indulhat a darálás; egyben meg lehet nézni az Aranyélet utolsó évadát.

Rossz versek szürreális kiadásban

2018.10.08.

Itt az ősz és lassan, de biztosan ráfordultunk a célegyenesre ami a magyar filmeket illeti. A Rossz versek is hamarosan debütál, amiből most izgalmas kis ízelítőt kapunk.

Különleges hangulatú klip készült a magyar thrillerhez

2018.10.08.

Az X - A rendszerből törölve című thriller november elsején startol a mozikan, így most elkészült hozzá a klip is, ami a film szomorkás, egyedi hangulatát mutatja be.

Giga előzetessel támad az Aquaman

2018.10.08.

Gigahosszú előzetest kapott a decemberben mozikba kerül Aquaman film, amit talán nem gondoltak annyira át DC-nél.

A Mary Poppins visszatér legújabb magyar előzetese mindenkit elvarázsol

2018.10.05.

Az első kedvcsinálóhoz képest már sokkal több varázslatot láthatunk a Disney következő nagy dobása, a Mary Poppins visszatér második előzetesében. 

Befutott a Marvel első női szuperhősfilmjének a magyar előzetese

2018.10.02.

A Marvel-filmes univerzumának rajongói már epekedve várták a stúdió első olyan szuperhősfilmjét, amiben egy női hős a főszereplő, a Marvel Kapitány az első kedvcsinálóját pedig már magyarul is nézhetjük. 

Karácsonyi ajándék lesz a vérbeli budapesti film

2018.09.27.

Ha valaki látta és szerette a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlant, akkor tudja, hogy nem túlzás azt állítani, hogy Reisz Gábor hasonló tematikájú mozija sem okoz majd csalódást.

(18+) Magyarul is elszabadul a pokol a Halloween durvább előzetesében

2018.09.25.

Ugyan láthattunk már egy szinkronos kedvcsinálót a közelgő Halloween-filmhez, az azonban még sejtette a borzalmakat, amik "ránk várnak", a legfrissebb előzetesben pedig már durvább részleteket is előkerülnek.