Blogolj!

Így született meg a varázslat a Star Wars: Skywalker korában

2020.02.08.

Lehet szeretni vagy nem szeretni a Star Wars befejező filmjét, de az tény, hogy a vizuális effektusok mindig is profik voltak ebben az univerzumban. Most ki is jött egy szuper kis videó arról, hogy a varázslat hogyan született meg.

Újabb fura videóval jelentkezett Kevin Spacey

2019.12.26.

Abban megegyezhetünk, hogy Kevin Spacey egyre furcsább. Vagy csak egy kiváló troll.

Így ünneplünk mi – karácsony a magyar filmekben

2019.12.25.

Igazi nosztalgiahullám önti el az ember lelkét, ha megnézni azt a röpke 12 perces videót, ami a hazai filmgyártás színe-javát tartalmazza. Természetesen a videómontázsban a karácsony kapott főszerepet.

Hugh Grant gyűlölte azt, amit mi minden karácsonykor imádunk

2019.12.17.

2003 óta sok idő telt el, de az Igazából szerelem minden évben szinte kötelező elemként a karácsonyi menü része, viszont ha Hugh Granten múlna, sose lennénk egy bizonyos jelenettel gazdagabbak.

Meryl Streep magyarul kívánt boldog karácsonyt

2019.12.08.

Az élő színészlegendához olyan nevek csatlakoztak még, mint Idris Elba vagy Willem Dafoe.

Ezeket a filmeket néztük és szerettük az évben

2019.12.08.

Nagyon közeledik az év vége, ilyenkor pedig nem lehet megúszni, hogy ne tekintsünk vissza az elmúlt időre. Nincs ez másként a filmek világában sem.

Videóüzenetben köszöntötte fel százéves rajongóját A Szikla

2019.10.05.

Dwayne Johnson mindig is a baromi jó fej hollywoodi sztárok közé tartozott, legújabb akciójával pedig ismét mindenkit levett a lábáról.

Nem akárhogyan ünnepelték a Jóbarátok 25. születésnapját New Yorkban

2019.09.22.

Hihetetlen, de már napra pontosan 25 év telt el azóta, hogy először tévéképernyőn lehetett látni a Jóbarátok csapatát, akik azóta még mindig élénken élnek a rajongók fejében, olyannyira, hogy nagyon nehezen mondanak le a sorozat folytatásának lehetőségéről is.

Budapesten ad koncertet Will Smith

2019.09.18.

A színész Facebookon jelentette be a hírt.

Edward Norton 50

2019.08.18.

Hihetetlen, de eljött ez a pillanat is: Edward Norton félévszázados lett. Hollywood egyik atombiztos színésze, aki bár a hírek szerint nem épp a legkellemesebb ember a forgatásokon, alakításai mindig egyet jelentenek a minőséggel.  Filmjeit alaposan megválogatja, így gyakran előfordul, hogy évekig nem is látjuk a vásznon. Nézzünk most pár klasszikus és felejthetetlen alakítást tőle.