Blogolj!

A forradalomra emlékezve

2020.10.23.

1956. október 23. és az azt követő időszak megkerülhetetlen pontja a magyar történelemnek, és természetesen a megemlékezésből a magyar filmvilág sem maradt ki. Most összeszedtünk pár alkotást, amik különböző módon dolgozzák fel, mutatják be a múlt eseményeit.

Szívmelengető videóval búcsúznak Ian Holmtól

2020.06.22.

Bár nem a klasszikus búcsúvideóról van szó, amiben összevágják a színész karrierjének főbb szerepeit, hanem csak szimplán A gyűrűk ura: A király visszatér egyik jelenetét választották a Reddit olvasói afféle elköszönésként.

Újra összeállt A Gyűrűk Ura ikonikus stábja egy videóchat erejéig

2020.06.02.

Igazi csemege érkezett A Gyűrűk Ura rajongóknak A szépség és a szörnyeteg sztárjának, Josh Gad jóvoltából, aki összeröffentette a kult-fantasy ikonikus szereplőit egy videochat erejéig.

Rászorulókon segített Danny Trejo

2020.05.11.

A rosszarcú mexikói, akit mindenki szeret, a B-kategóriás akciófilmek koronázatlan királya, a baltával faragott arcú Danny Trejo is bevetette magát a járvány elleni küzdelembe.

Al Capone megtört emberként is ugyanolyan félelmetes

2020.04.16.

Megérkezett a korábban még Fonzo címen futó, most már nemes egyszerűséggel a Capone nevet viselő film első előzetese.

Napi jófejség: Matthew McConaughey online bingózott egy idősek otthona lakóival

2020.04.08.

A koronavírus-járvány miatt most a sztároknak is hirtelen rengeteg idejük lett, hiszen most kivételesen otthon töltök az idejük nagy részét, amit Matthew McConaughey most azzal is megfejelt, hogy egy texasi idősotthon lakóival lenyomott egy online bingó partyt.

Senki nem tud olyan menőn az otthonmaradásra bírni, mint Samuel L. Jackson

2020.04.01.

A járvány idején megszaporodtak az olyan posztok, videók, élőzések a közösségi médiában, ahol híres emberek kérnek mindenkit, hogy maradjon otthon. Persze nem kell magyarázni, hogy ez miért fontos, de az nagyon nem mindegy, hogy az üzenet milyen formában jut el hozzánk. Samuel L. Jackson gondoskodott arról, hogy az élmény maradandó legyen.

5+1 érdekesség az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmiről

2020.03.28.

Ha már úgy is jóval többet van otthon az ember a megszokottnál, akkor miért ne töltenénk az időt filmnézéssel, pláne egy olyannal, amiben csak úgy tobzódnak a sztárok? Erre az egyik legjobb példa 2001 egyik legnagyobb durranása, az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi.

Már Robert De Niro is arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon

2020.03.24.

Lassan már felsorolni sem tudjuk, kik azok a sztárok, akik arra buzdítanak mindenkit, hogy maradjanak otthon a koronavírus-járvány mielőbbi megfékezésének érdekében. Most egy igazi színészlegenda, Robert De Niro is csatlakozott kezdeményezéshez.

Jason Momoával érkezik Ozzy új videóklipje

2020.02.22.

A Trónok harcával befutó, majd az Aquamannel pedig igazi szupersztárrá váló Jason Moma már Budapesti tartózkodása alatt is bebizonyította, hogy igazi metál rajongó, ugyanis gyermeki rajongással zúzta végig a Slayer és a Megadeth magyarországi koncertjét.