Autó hajtott a tömegbe egy német farsangi karneválon
Többen megsérültek, amikor egy autó a tömegbe hajtott egy német kisváros, Volkmarsen farsangi karneválján - írja a helyi sajtó. A városka utcáin az emberek épp egy bolt körül gyülekeztek, hogy megnézzék a felvonulást, amikor az autó közéjük hajtott.
Blogolj!

A koronavírus miatt panganak a mozik Kínában

2020.01.26.

A kínai mozikat sem kíméli a koronavírus okozta pánik: alig volt néző a kínai mozikban a holdújév második napján.

Jennifer Aniston ijesztgetett, az emberek meg imádták érte

2020.01.25.

Jennifer Aniston a Jóbarátok kezdete óta egy igazi hollywoodi ikon, a kedvenc, a nagybetűs SZTÁR, aki igazából bármit csinálhatna, akkor sem utálná senki. Ezt persze ki is használja, és meglovagolva a sosem múló Jóbarátok-őrületet, most rajongóit viccelte meg.

Tom Sizemore megint rács mögé került

2020.01.25.

Ne csodálkozzon, ha nem ismerős a színész neve, ugyanis már egy jó ideje nem filmjeivel, hanem balhéival kerül csak a figyelem középpontjába.

David Lynchnél megint elmentek otthonról

Persze ezt minden tisztelettel jelenthetjük ki, hiszen a rendezőnek nem szokása szokványos filmeket csinálni. Most sem tett így.

100 éve született az egyik legnagyobb olasz filmes, Federico Fellini

2020.01.20.

Száz éve, 1920. január 20-án született Riminiben Federico Fellini, az egyik legnagyobb olasz filmes, akit első olaszként jelöltek rendezői Oscar-díjra, s mind a négy a kitüntetésre jelölt alkotása nyert a legjobb külföldi filmek között, a legnagyobb elismerésnek mégis azt érezte, ha rendező-festőnek nevezték.

Az Élősködők kapta a hollywoodi színészcéh fődíját

2020.01.20.

A díjak tekintetében már eddig is kimagasló dél-koreai Élősködők színészgárdája kapta a fődíjat a hollywoodi Színészek Céhének (SAG) vasárnap esti díjátadó ceremóniáján Los Angelesben.

Első világháborús eposz lett az amerikai producerek kedvence

2020.01.20.

Újabb díjat zsebelt be Sam Mendes első világháborús eposza, az 1917 nyerte el ugyanis  az Amerikai Producerek Céhének (PGA) díját a mozikban forgalmazott filmek mezőnyében.

Önvédelemre hivatkozik a színésznő, aki leszúrta saját anyját

2020.01.15.

Mollie Fitzgeraldot még év elején tartóztatták le édesanyja megölése miatt, a napokban pedig nyilvánosságra kerültek azok az iratok, amikben a színésznő önvédelemre hivatkozik.

Szép summát tettek zsebre a mozik tavaly

2020.01.14.

Aki esetleg aggódott azért, hogy a mozik kora kihalóban van, az megnyugodhat, 2019-ben rekordbevétellel zártak a filmszínházak.

Meghan Markle máris visszatér a filmezéshez?

2020.01.13.

Most, hogy a fél világ azt találgatja, hogy vajon milyen hatása lesz a Megxitnek, azaz, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle függetlenedik a királyi családtól, az egykori színésznőnek máris egyértelmű tervei vannak.