Blogolj!

Rofusz Ferenc animációs filmje díjat nyert Argentínában

2019.09.19.

A legjobb animációs rövidfilm díját nyerte Rofusz Ferenc Az utolsó vacsora című alkotása a Jesus Cine Festen, az Argentínai Nemzetközi Keresztény Film Fesztiválon.

Újabb elismerésben részesült Pozsgai Zsolt reformációról szóló filmje

2018.12.24.

Pozsgai Zsolt drámaíró, színházi és filmrendező Megszállottak című alkotása kapta a legjobb drámai alkotásnak járó díjat Zürichben, Európa egyik legjelentősebb online filmfesztiválján.  

Reformációról szóló magyar film nyert fődíjat a nemzetközi filmfesztiválon

2018.12.08.

Pozsgai Zsolt drámaíró, színházi és filmrendező Megszállottak című alkotása kapta a legjobb játékfilmnek járó fődíjat a Monacói Nemzetközi Filmfesztiválon.

II. János Pál, az utazó pápa

2018.04.02.

A húsvét végével mi is elérkeztünk a II. János Pál pápa életét feldolgozó filmes listánk végére. 

II. János Pál útja a pápaságig

2018.04.01.

Mint ahogy azt már mi is írtuk, II. János Pál pápa a 20. század nemcsak egyházi történetének, de az egyetemes történelemnek is egyik meghatározó alakja, így nem csoda, hogy élete a filmeseket is megihlette. Lássuk az „utazó pápa” életét bemutató újabb film egyikét. 

Magyar dokumentumfilm mutatja be az üldözött észak-iraki keresztények mindennapjait

2017.06.05.

Az észak-iraki üldözött keresztény kisebbséget, a keresztény egyházaknak a régióban folytatott munkáját mutatja be az Övék a mennyek országa című magyar dokumentumfilm, amely hétfőn este lesz látható a Duna televízió műsorán. 

Asztrik érsekről készült dokumentumfilmet láthatunk a Duna csatornán

2017.04.15.

Asztrik első kalocsai érsekről készült dokumentumfilmet sugároz a Duna televízió Megtört csontjaim is örvendeznek címmel Koltay Gábor rendezésében a húsvéti ünnepek alkalmából - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.