Tom Hardy-val nagyon nagy baj van

2018.04.24.

Nem jó, ha szépen lassan mutánssá válik az ember, pláne akkor nem, ha rossz kezekbe kerül a lény. A Venom esetében valami ilyesmi történik és Tom Hardy ezt érthető okokból nehezen viseli.

Christopher Nolan legújabb filmjének előzetesével egyre csak fokozza a kedélyeket

2016.08.05.

Bár csak egy perc, de annak rendje és módja szerint hatalmasat üt a Dunkirk című film előzetese.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb női/férfi mellékszereplők

2016.02.24.

A nagy hajrában természetesen már beindul a találgatás, hogy mégis ki fog bearanyozódni hétfő hajnalban. Megkezdjük hát mi is a tippelgetést, de mivel rengeteg kategória van így most csak a fontosabbakat vesszük szemügyre. Elsőként a legjobb mellékszereplő jelölteket.

Még Tom Hardy sem képes mindenre - Legenda

2015.10.08.

A gengszterfilm útja menő bűnözőkkel, csinos nőkkel, füstös bárokkal és brutalitással van kikövezve. Lehet izgalmas, csavaros, vagány és kőkemény, amit sokszor az élet ír. A Legenda esetében viszont ezekből leginkább csak a megtörtént események halovány szikrája marad.

(kép forrása: www.variety.com)

Buster Keaton és Mad Max

2015.06.03.

Mi lett volna, ha a régi klasszikusnak számító, a maga nemében izgalmas 1926-os A Generális enyhe Mad Max stílust kapott volna? Hát ez:

Mad Max retro

2015.06.01.

Még mindig nem csengett le a Mad Max őrület, és ha már egy jó kis Kung Fury is kijött nemrég, akkor itt egy újabb retro hangulat szintén a '80-as évek stílusában.

Amikor az elmebetegséget imádod – Mad Max: A harag útja

2015.05.26.

Egészestés káosz, amitől felrobban a retinád, lezsibbad az agyad és ez pillanatig sem hagy nyugton. Ez a Mad Max.

Régi és új Max

2015.05.08.

Csütörtökön volt a Mad Max: A harag útja premierje Hollywoodban, ahol meglepetésként Mel Gibson is feltűnt. Így születhetett meg ez a nagyszerű fotó is a múlt és jelen találkozásáról.

(kép forrása: www.variety.com)

Mad Max: Fury Road – újabb infók

2015.05.06.

Újabb csemegék érkezetek a lassan mozikba kerülő (május 21.) Mad Max háza tájáról. Videók és interjúk Charlize Theron-nal és Tom Hardy-val. Lehet szemezgetni!

Mad Max: Fury Road

2015.05.04.

Már nem kell sokat várni a Mad Max filmre, ám a napokban kijött végletes előzetes alapján még nehezebb kivárni ezt a pár hetet. Csak annyit mondok: a csodálatos Tom Hardy és Charlize Theron robotkeze. BRUTÁLIS.