Blogolj!

Egyre biztosabb, hogy Tom Hardy lesz az új James Bond

2020.09.22.

Amióta Daniel Craig bejelentette, hogy köszöni szépen, de nem kér többet a 007-esből, azóta nagyban mennek a találgatások az új Bond kilétét illetően. Lehet, hogy már meg is van a befutó.

Al Capone megtört emberként is ugyanolyan félelmetes

2020.04.16.

Megérkezett a korábban még Fonzo címen futó, most már nemes egyszerűséggel a Capone nevet viselő film első előzetese.

Megvan a Venom 2. rendezője

2019.08.07.

Eddig még csak pletyka volt, hogy Andy Serkis rendezné a Venom második részét, most azonban a The Hollywood Reporter szerint Serkis aláírt a rendezői pozícióra.

Királyi kitüntetésben részesült Tom Hardy

2018.11.17.

Fontos elismerést kapott pénteken Tom Hardy (Mad Max, Venom), a brit színészt ugyanis maga Károly herceg tüntette ki a Buckingham-palotában, méghozzá a Brit Birodalom Rendjének parancsnoki fokozatával, a színművészetben nyújtott teljesítményéért.

Tom Hardy a legrosszabb rémálmunkat hozza el és ez jó

2018.08.01.

A Venom legfrissebb előzeteséből kiderül, hogy Tom Hardy elég rosszul érzi magát. De nekünk meg ez tök jó, mert lényegében egy szuperhős-horrort kapunk ősszel.

Tom Hardy újra bekattanna Mad Maxként

2018.07.27.

2015-ben hatalmasat robbant a Mad Max: A harag útja, és egész szép mennyiségű Oscar-díjat és jelölést is kapott. Nem véletlen, hogy Tomy Hardy-n nem múlik a Mad Max-filmek folytatása.

Tom Hardy bejelentkezett James Bond szerepére?

2018.06.30.

Jól emlékszünk rá, hogy sokáig ment a huzavona Daniel Craig és James Bond karaktere között, pontosabban amiatt, hogy elvállalja-e újra a titkosügynök szerepét vagy sem. A találgatásoknak már vége, újra felölti a 007-es gúnyáját, de egyesek mást is el tudnánk képzelni a helyére.

Tom Hardy-val nagyon nagy baj van

2018.04.24.

Nem jó, ha szépen lassan mutánssá válik az ember, pláne akkor nem, ha rossz kezekbe kerül a lény. A Venom esetében valami ilyesmi történik és Tom Hardy ezt érthető okokból nehezen viseli.

Christopher Nolan legújabb filmjének előzetesével egyre csak fokozza a kedélyeket

2016.08.05.

Bár csak egy perc, de annak rendje és módja szerint hatalmasat üt a Dunkirk című film előzetese.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb női/férfi mellékszereplők

2016.02.24.

A nagy hajrában természetesen már beindul a találgatás, hogy mégis ki fog bearanyozódni hétfő hajnalban. Megkezdjük hát mi is a tippelgetést, de mivel rengeteg kategória van így most csak a fontosabbakat vesszük szemügyre. Elsőként a legjobb mellékszereplő jelölteket.

12