Blogolj!

Tom Hanks először beszélt arról, hogyan vészelte át a koronavírust feleségével

2020.07.06.

Az egész világot bejárta a hír még márciusban, hogy Tom Hanks és felesége, Rita Wilson elkapták a vírust. A színész ezt maga jelentette be Instagramján, és időről időre be is jelentkezett a karantén idején is, ám most egy interjúban először mesélt részletesen arról, hogy hogyan vészelték át ezt az időszakot Wilsonnal.

Sosincs jó vége annak, ha Tom Hanks kapitánynak áll

2020.06.12.

Nincs olyan év, amikor ne bukkanna fel Tom Hanks neve valamelyik stáblistán. Sosem pihen a 64 éves színész, most épp egy tengerészt fog alakítani legújabb filmjében.

Tom Hanks és felesége visszatérhetett Los Angelesbe

2020.03.28.

Tom Hankset és feleségét a Los Angeles-i repéteren kapták lencsevégre.

Kiengedték a kórházból Tom Hankset és feleségét

2020.03.17.

Rita Wilsonnál és Tom Hanksnél öt nappal ezelőtt derült ki, hogy megfertőződtek koronavírussal. Most házi karantén vár rájuk.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson is megfertőződött a koronavírussal

2020.03.12.

Tom Hanks és felesége, a színész-énekes Rita Wilson is megfertőződött a koronavírussal - számolt be róla Hanks az Instagramján.

Életműdíjjal jutalmazzák Tom Hanks pályafutását

2019.09.26.

Életműdíjjal jutalmazzák Tom Hanks filmes pályafutását a januári Golden Globe-gálán.

Tom Hanks beugrott kajálni egy gyorsétterembe, majd mindenkit meghívott ebédre

2018.12.26.

Közismert, hogy a színész baromi közvetlen és jó fej, a rajongóival meg pláne, így lassan már meg sem lepődünk az olyan húzásain, minthogy mindenkinek fizette az ebédjét egy kaliforniai hamburgerezőben.

Tom Hanks lehet az élőszereplős Gepetto?

2018.12.04.

A The Hollywood Reporter szerint Tom Hanks játszhatja Gepettót, a fafaragó mestert a Disney új, élőszereplős Pinokkió feldolgozásában.

Less be A Pentagon titkai kulisszái mögé!

2018.02.20.

Nagy érdeklődés övezte Steven Spielberg, Meryl Streep és Tom Hanks közös projektjét, A Pentagon titkait, ami a Washington Post szerkesztőségének azt az időszakát mutatja be, amikor a lap szembekerül az Egyesült Államok vezetésével, mivel publikálni akarták a kormány vietnami háborúról szóló hazugságait. Ami ugye végül sikerült is. 

Tom Hanks díjat kap az amerikai történelemről szóló filmjeiért

2017.07.11.

Tom Hanks díjat kap októberben Washingtonban az amerikai történelemmel foglalkozó filmjeiért – közölte hétfőn az amerikai Nemzeti Archívumok Alapítványa.