Blogolj!

Hol akarsz inkább meghalni? – Cloverfield Lane 10

2016.04.17.

A földönkívüli invázió sokszor fenyegetett már minket a vásznon keresztül. Tiszta sor, menekülni kell, ahogy csak bírunk. De mi van akkor, ha a legnagyobb veszélyt nem is az idegenek, hanem a földlakók jelentik?

Vérszívás és tűsarok - Megérkezett a Neon démon első előzetese

2016.04.15.

A cannes-i filmfesztivál igazi fenegyereke a dán Nicolas Winding Refn, aki hangos sikert aratott 2011-ben a Drive - Gázt! című filmjével és versenyben volt két évvel később a Csak Isten bocsáthat meg című mozijával is. Ezúttal egy erotikus vámpírthrillerrel szerepel a versenyprogramban, aminek most jött ki első előzetese.

Itt is vagyok, ott is vagyok, hol is vagyok? – Hurok

2016.04.13.

Magyar film és sci-fi. Magyar film és időutazás. Még ízlelgetni, szokni kell a gondolatot, de igen, már ilyen is van, és bár ingoványos talaj a tér-idő kontinuum megbolygatása akár csak vásznon is, de ha valaki kellő odafigyeléssel és szeretettel fog hozzá egy ilyen sztorihoz, akkor még lehet remény, hogy egy izgalmas film is kisülhet belőle.

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Cigarettafüst és félhomály - Itt vannak a Budapest Noir első képei

2016.03.11.

Már írtunk arról, hogy februárban elkezdték forgatni a Budapest Noir című bűnügyi filmet, ami az azonos című 2008-as Kondor Vilmos-féle krimi adaptációja. 

Áprilisban érkezik a magyar sci-fi thriller - Hurok előzetes

2016.02.26.

Korábban már írtuk, hogy Hurok címmel érkezik majd a mozikba Madarász Isti thrillerje, amivel nekünk is lesz egy időutazós filmünk. Ehhez most kijött az első hosszabb előzetes is, amelyben Anger Zsolt gonoszabb már nem is lehetne, emellett akcióból és drámából sincs hiány.  

Jodie Foster ezúttal a kamera mögött alkotott - Pénzes cápa szinkronos előzetes

2016.02.16.

Jodie Foster (A bárányok hallgatnak, Pánikszoba) nem csak a kamera előtt szokott tevékenykedni, hanem a kamera mögött is. A Pénzes cápa a negyedik nagyjátékfilmje, de rendezett már a tévében is egy-egy részt olyan sorozatokból, mint a Kártyavár vagy az Orange Is the New Black. Ezúttal nem kisebb nevek álltak a kamerája elé, mint George Clooney (aki az egyik producere is a filmnek) és Jula Roberts, valamint a mostanság feltörekvő félben lévő Jack O’Connell ('71, Rendíthetetlen). 

Kevin Bacon szembeszáll a gonosszal - The Darkness előzetes

2016.02.15.

Kevin Bacon és Radha Mitchell egy olyan házaspárt játszanak, akik a Grand Canyonból tudtuk nélkül hazavisznek egy sötét és gonosz erőt. Ez a természetfeletti kihasználja a félelmeiket és a gyengeségeiket így próbára teszi a család életét és kapcsolatát egymással. A rendezést Greg McLean a Wolf Creek - A haláltúra direktora vállalta be. 

Ewan McGregor belekeveredik az orosz maffia ügyeibe - A mi emberünk előzetes

2016.02.12.

John le Carré hazánkban is népszerű a kémregényei által és az utóbbi években már Hollywood is felfedezte magának. Legújabb könyvadaptációja A mi emberünk mozi lesz Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Damien Lewis  és Naomie Harris főszereplésével. Eredetileg úgy volt, hogy a legújabb Macbeth film rendezője, Justin Kurzel fog dirigálni a fogatáson, azonban mégse tudta bepréselni az időbeosztásába. A helyét Susanna White vette át, aki eddig főleg olyan sorozatokat rendezett, mint a Jane Eyre és Az utolsó angol úriember

Will Smith megerősítette, hogy visszatér a Bad Boys 3-ban

2016.02.10.

Még tavaly megírtuk, hogy tutira érkezik a több mint négyszázmillió dollárt termelő két Bad Boys mozi folytatása. Azt azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy a két főszereplő  Will Smith és Martin Lawrence is visszatér e produkcióhoz. Most már nem kell találgatni, ugyanis maga Smith erősítette meg egy rádióműsorban, hogy ő is és Lawrence is újra Mike Lowrey és Marcus Burnett bőrébe bújnak. 

via GIPHY

"Néhány héttel ezelőtt találkoztam Martinnal. Már vagy két éve nem láttam. Mi csak néztük egymást. Megöleltük egymást. Abban a pillanatban tudtuk, hogy megcsináljuk a következő Bad Boyst. Biztos, hogy benne leszünk a folytatásban" - mondta a színész a műsorban. 

Bad Boys 3 egy év múlva, 2017 február 17-én érkezik a mozikba.