Blogolj!

Kevin Bacon szembeszáll a gonosszal - The Darkness előzetes

2016.02.15.

Kevin Bacon és Radha Mitchell egy olyan házaspárt játszanak, akik a Grand Canyonból tudtuk nélkül hazavisznek egy sötét és gonosz erőt. Ez a természetfeletti kihasználja a félelmeiket és a gyengeségeiket így próbára teszi a család életét és kapcsolatát egymással. A rendezést Greg McLean a Wolf Creek - A haláltúra direktora vállalta be. 

Ewan McGregor belekeveredik az orosz maffia ügyeibe - A mi emberünk előzetes

2016.02.12.

John le Carré hazánkban is népszerű a kémregényei által és az utóbbi években már Hollywood is felfedezte magának. Legújabb könyvadaptációja A mi emberünk mozi lesz Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Damien Lewis  és Naomie Harris főszereplésével. Eredetileg úgy volt, hogy a legújabb Macbeth film rendezője, Justin Kurzel fog dirigálni a fogatáson, azonban mégse tudta bepréselni az időbeosztásába. A helyét Susanna White vette át, aki eddig főleg olyan sorozatokat rendezett, mint a Jane Eyre és Az utolsó angol úriember

Will Smith megerősítette, hogy visszatér a Bad Boys 3-ban

2016.02.10.

Még tavaly megírtuk, hogy tutira érkezik a több mint négyszázmillió dollárt termelő két Bad Boys mozi folytatása. Azt azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy a két főszereplő  Will Smith és Martin Lawrence is visszatér e produkcióhoz. Most már nem kell találgatni, ugyanis maga Smith erősítette meg egy rádióműsorban, hogy ő is és Lawrence is újra Mike Lowrey és Marcus Burnett bőrébe bújnak. 

via GIPHY

"Néhány héttel ezelőtt találkoztam Martinnal. Már vagy két éve nem láttam. Mi csak néztük egymást. Megöleltük egymást. Abban a pillanatban tudtuk, hogy megcsináljuk a következő Bad Boyst. Biztos, hogy benne leszünk a folytatásban" - mondta a színész a műsorban. 

Bad Boys 3 egy év múlva, 2017 február 17-én érkezik a mozikba. 

Dadusnak lenni veszélyes - A fiú szinkronos előzetes

2016.01.26.

Lauren Cohan a The Walking Dead jócsaja ezúttal hanyagolja egy kicsit a zombiaprítást és dadának áll.  A történet szerint Greta (Lauren Cohan), az Amerikából érkezett babysitter, egy eldugott kis angol faluban vállal munkát egy kissé furcsa, gazdag angol házaspárnál. Hamar kiderül, hogy munkaadóinak valójában nincs is igazi fiuk, helyette egy életnagyságú babát kezelnek a sajátjukként. Az idős házaspár pontos utasításokkal látja el a lányt, mit szabad tenni „a fiúkkal” és mit nem, mielőtt elutaznának. Greta azonban idővel megszegi ezeket a szabályokat, ami nem marad következmények nélkül. A filmet William Brent Bell dirigálta le, aki korábban a Stay Alive - Ezt éld túl! és Az ördög benned lakozik mozikat is szállította. A fiú magyar bemutatója február 4.

Februártól forog a Filmalap következő nagy beruházása, a Budapest Noir

2016.01.21.

A tegnapi nap folyamán jelentették be a budapesti Centrál Kávéházban tartott sajtótájékoztatón, hogy kik lesznek a főszereplői Kondor Vilmos nagy sikerű regényéből, a Budapest Noirból készülő filmadaptációnak. A Filmalap majdnem egymilliárd forintos támogatását élvező film forgatása februárban indul.

Gyilkosság egy punk koncerten

2016.01.14.

A Cannes-ban  bemutatott Green Room első előzetese is befutott, amiből már  most leszűrhető ,hogy izgalmas, feszült moziról van szó.

Előzetesen a 11/22/63 Stephen King adaptáció

2016.01.12.

Alig van olyan Stephen King mű, amiből ne készült volna valamilyen tévés vagy mozis feldolgozás, most a 2011-es bestselleréből, a 11/22/63 adaptált széria a soros. Az időutazós történet mozgatórugója John F. Kennedy amerikai elnök, akinek a meggyilkolását próbálja megakadályozni Jake Epping (James Franco) történelemtanár, aki egy barátja révén képes lesz visszamenni az időben, azonban a múltat nem lehet csak úgy, következmények nélkül megváltoztatni... A széria producerei között olyan neveket találhatunk, mint J.J. Abrams, és még maga Stephen King is, továbbá az első két epizódot az Egy nap szeptemberben Oscar-díjas rendezője, Kevin Macdonald jegyzi. A 7 epizódból álló széria február 15-én rajtol. 

Van élet a Star Warson túl is

2016.01.08.

A 2015-ös év leginkább a Csillagok háborújáról szólt, és ahogy közeledett az év vége, úgy ez az őrület egyre csak fokozódott. Emellett persze készült számtalan más film is, amik szintén figyelmet érdemelnek, csak visszhangjuk a lézerkardok suhogása közben elhalkult. Ezekből szemezgetünk.

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma - szinkronos előzetes

2016.01.07.

A 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen folytatása ezúttal Londonban játszódik. A történet szerint a brit miniszterelnök halála után, a temetése egy terrorista szervezet célpontjává válik, melynek célja, hogy a világ legfontosabb vezetőit kiiktassák, lerombolják a brit fővárost, és elterjesszék a nem éppen kellemes jövőképüket. Az USA elnökén (Aaron Eckhart) múlik ennek megállítása, valamint az amerikai Titkos Szolgálat fején (Gerard Butler), és egy angol MI-6 ügynökön (Charlotte Riley), aki természetesen senkiben sem bízik. Morgan Freeman pedig már alelnökként tér vissza a sztoriban.

Russell Crowe és Ryan Gosling együtt ontják a poénokat - Rendes fickók szinkronos előzetes

2016.01.07.

Shane Black főleg forgatókönyvíróként tevékenykedik, neki köszönhetjük többek között a Halálos fegyver szériát, és Az utolsó cserkészt is, de rendezőnek sem utolsó, hiszen az ő 2005-ös Durr, durr és csókjának köszönheti Robert Downey Jr., hogy ismét visszakerült a szupersztárok közé. Ne meg persze itt van a Vasember 3 is, ami miatt még többen megismerhették a nevét.