Blogolj!

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Cigarettafüst és félhomály - Itt vannak a Budapest Noir első képei

2016.03.11.

Már írtunk arról, hogy februárban elkezdték forgatni a Budapest Noir című bűnügyi filmet, ami az azonos című 2008-as Kondor Vilmos-féle krimi adaptációja. 

Áprilisban érkezik a magyar sci-fi thriller - Hurok előzetes

2016.02.26.

Korábban már írtuk, hogy Hurok címmel érkezik majd a mozikba Madarász Isti thrillerje, amivel nekünk is lesz egy időutazós filmünk. Ehhez most kijött az első hosszabb előzetes is, amelyben Anger Zsolt gonoszabb már nem is lehetne, emellett akcióból és drámából sincs hiány.  

Jodie Foster ezúttal a kamera mögött alkotott - Pénzes cápa szinkronos előzetes

2016.02.16.

Jodie Foster (A bárányok hallgatnak, Pánikszoba) nem csak a kamera előtt szokott tevékenykedni, hanem a kamera mögött is. A Pénzes cápa a negyedik nagyjátékfilmje, de rendezett már a tévében is egy-egy részt olyan sorozatokból, mint a Kártyavár vagy az Orange Is the New Black. Ezúttal nem kisebb nevek álltak a kamerája elé, mint George Clooney (aki az egyik producere is a filmnek) és Jula Roberts, valamint a mostanság feltörekvő félben lévő Jack O’Connell ('71, Rendíthetetlen). 

Kevin Bacon szembeszáll a gonosszal - The Darkness előzetes

2016.02.15.

Kevin Bacon és Radha Mitchell egy olyan házaspárt játszanak, akik a Grand Canyonból tudtuk nélkül hazavisznek egy sötét és gonosz erőt. Ez a természetfeletti kihasználja a félelmeiket és a gyengeségeiket így próbára teszi a család életét és kapcsolatát egymással. A rendezést Greg McLean a Wolf Creek - A haláltúra direktora vállalta be. 

Ewan McGregor belekeveredik az orosz maffia ügyeibe - A mi emberünk előzetes

2016.02.12.

John le Carré hazánkban is népszerű a kémregényei által és az utóbbi években már Hollywood is felfedezte magának. Legújabb könyvadaptációja A mi emberünk mozi lesz Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Damien Lewis  és Naomie Harris főszereplésével. Eredetileg úgy volt, hogy a legújabb Macbeth film rendezője, Justin Kurzel fog dirigálni a fogatáson, azonban mégse tudta bepréselni az időbeosztásába. A helyét Susanna White vette át, aki eddig főleg olyan sorozatokat rendezett, mint a Jane Eyre és Az utolsó angol úriember

Will Smith megerősítette, hogy visszatér a Bad Boys 3-ban

2016.02.10.

Még tavaly megírtuk, hogy tutira érkezik a több mint négyszázmillió dollárt termelő két Bad Boys mozi folytatása. Azt azonban egészen mostanáig nem lehetett tudni, hogy a két főszereplő  Will Smith és Martin Lawrence is visszatér e produkcióhoz. Most már nem kell találgatni, ugyanis maga Smith erősítette meg egy rádióműsorban, hogy ő is és Lawrence is újra Mike Lowrey és Marcus Burnett bőrébe bújnak. 

via GIPHY

"Néhány héttel ezelőtt találkoztam Martinnal. Már vagy két éve nem láttam. Mi csak néztük egymást. Megöleltük egymást. Abban a pillanatban tudtuk, hogy megcsináljuk a következő Bad Boyst. Biztos, hogy benne leszünk a folytatásban" - mondta a színész a műsorban. 

Bad Boys 3 egy év múlva, 2017 február 17-én érkezik a mozikba. 

Dadusnak lenni veszélyes - A fiú szinkronos előzetes

2016.01.26.

Lauren Cohan a The Walking Dead jócsaja ezúttal hanyagolja egy kicsit a zombiaprítást és dadának áll.  A történet szerint Greta (Lauren Cohan), az Amerikából érkezett babysitter, egy eldugott kis angol faluban vállal munkát egy kissé furcsa, gazdag angol házaspárnál. Hamar kiderül, hogy munkaadóinak valójában nincs is igazi fiuk, helyette egy életnagyságú babát kezelnek a sajátjukként. Az idős házaspár pontos utasításokkal látja el a lányt, mit szabad tenni „a fiúkkal” és mit nem, mielőtt elutaznának. Greta azonban idővel megszegi ezeket a szabályokat, ami nem marad következmények nélkül. A filmet William Brent Bell dirigálta le, aki korábban a Stay Alive - Ezt éld túl! és Az ördög benned lakozik mozikat is szállította. A fiú magyar bemutatója február 4.

Februártól forog a Filmalap következő nagy beruházása, a Budapest Noir

2016.01.21.

A tegnapi nap folyamán jelentették be a budapesti Centrál Kávéházban tartott sajtótájékoztatón, hogy kik lesznek a főszereplői Kondor Vilmos nagy sikerű regényéből, a Budapest Noirból készülő filmadaptációnak. A Filmalap majdnem egymilliárd forintos támogatását élvező film forgatása februárban indul.

Gyilkosság egy punk koncerten

2016.01.14.

A Cannes-ban  bemutatott Green Room első előzetese is befutott, amiből már  most leszűrhető ,hogy izgalmas, feszült moziról van szó.