Blogolj!

Megérkezett A martfűi rém első előzetese

2016.09.29.

Már egy ideje tudni lehetett, hogy készül a valós eseményeket feldolgozó magyar pszicho-thriller, A martfűi rém, amihez most meg is érkezett az első kedvcsináló. Sopsits Árpád (Derengő, Torzók) új filmje az ígéretek szerint „felkavaró képekben idézi fel a háttérben feszülő politikai és emberi ellentéteket és kíméletlenül lerántja a leplet Magyarország bűnügyi történetének egyik legemlékezetesebb nyomozásáról.” Főbb szerepekben Hajduk Károly, Balsai Mónika, Anger Zsolt, Trill Zsolt, Bárnai Péter és Jászberényi Gábor lesznek majd láthatóak. A martfűi rém a 32. varsói filmfesztiválon debütál, a magyar mozikba pedig november 10-én érkezik .

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

2016.08.20.

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amelyet Denis Villeneuve rendez. 

Brad Pitt David Fincherrel tárgyal a Z világháború folytatásáról

2016.08.14.

Brad Pitt David Fincherrel tárgyal a nagy sikerű World War Z folytatásáról, a film forgatása a jövő év elején kezdődhet - osztotta meg értesülését a Variety.com. 

Ezt nem úszod meg szárazon – A zátony

2016.08.12.

Itt a nyár, a kikapcsolódás, pihenés ideje, amikor az ember – érthetően – arra vágyik, hogy kicsit zsibbadjon az agya, de közben szórakozzon is, így nem csoda, ha felkelti az érdeklődését A zátony című mozi, hiszen alapvetően egy pofonegyszerű sztori, alig több, mint egy órás játékidővel és egy óriáscápával. Ilyenkor viszont bennünk van a félsz, hogy ha egy film ilyen szimpla, gyakorlatilag egy kamaradráma/thriller, akkor mennyire is lesz ütős. Nos, A zátony az „is-is” kategóriába (cs)úszott be.

Klasszikus sikerfilmeket nézhetünk a város tetején - Érkezik a Paramount tetőmozi

2016.07.02.

Kedd esténként a sikerfilmeké lesz a főszerep a Corvin Club tetőteraszán.

Jake Gyllenhaal egy Jo Nesbø skandináv krimi feldolgozásban

2016.05.27.

 Denis Villeneuve és Jake Gyllenhaal

Jo Nesbø korunk egyik legjobb krimiírója ráadásul a sötét skandináv vonalat képviseli, amire Hollywoodban előszeretettel csapnak le a filmstúdiók. Jelenlegi fogásuk az írótól  A fiú c. regénye és szerencsére nem csak az alapanyag kiváló, hanem megvalósításáért felelő stáb is. A főszerepet Jake Gyllenhaal vállalta be, a rendezést pedig Denis Villeneuve, akiknek ez már a harmadik közös munkájuk lesz a Fogságban és az Ellenség után. Villeneuve egyébként hamarosan Magyarországra jön forgatni a Szárnyas fejvadász folytatását Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével

A lány a vonaton már magyarul is borzongat

2016.05.18.

Megérkezett az első magyar előzetes az Oscar-díjas A segítséget is jegyző Tate Taylor által rendezett, A lány a vonaton című filmhez, melynek főszereplője Emily Blunt (Sicario - A bérgyilkos, A holnap határa). A film Paula Hawkins nemzetközi bestseller-regényének az adaptációja, A lány a vonaton a 2015-ös év egyik legnagyobb sikerkönyve volt.

Magyar előzetesen Tom Hanks Budapesten is forgatott új filmje

2016.05.10.

Dan Brown nevét hallva mindenkinek beugrik A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok, új adaptációja után pedig már az Inferno is ismerős lesz. Tom Hanks harmadszorra bújik Robert Langdon professzor bőrébe, míg Ron Howard szintén harmadjára rendezhetett egy Brown adaptációt. Hanks partnere ezúttal a mostanság feltörekvő Felicity Jones (A mindenség elmélete), de feltűnik még Omar Sy az Életrevalók üdvöskéje és Ben Foster is, aki legutóbb Lance Armstrongot alakította. 

Matt Damon bekeményít - Jason Bourne szinkronos előzetes

2016.04.21.

Megérkezett a Bourne franchise ötödik részének az első előzetese. Matt Damon negyedjére tér vissza az ex-CIA ügynök, Jason Bourne szerepében és az előzetes alapján az alkotók nem finomkodták el a dolgokat. A sztoriról még nem tudni sokat, annyi biztos, hogy a Snowden-ügy és a görög zavargások is fontos szerepet kapnak majd a történetben. Továbbá, hogy Damon mellett feltűnik Tommy Lee Jones, aki a Bourne utáni kutatást vezeti, Vincent Cassel pedig a főhős ellenfeleként fog felbukkanni. A női frontot a nemrég Oscar-díjat nyert Alicia Vikander és Julia Stiles fogja erősíteni. A Jason Bourne hazai bemutatója július 28. 

Újabb sziporkázó előzetesen a Rendes fickók

2016.04.19.

Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) legújabb filmjében sem veti meg a poénokat és az elsőre kissé szokatlan, mégis jól működő színészi párost sem. Ezúttal Ryan Gosling és Russell Crowe duója került a forgatókönyvíró-rendező kamerája elé, és az eddigi előzetesek alapján jól sikerült választásnak bizonyultak. A Rendes fickók hazai bemutatója május 26.