Blogolj!

Magyar előzetesen Tom Hanks Budapesten is forgatott új filmje

2016.05.10.

Dan Brown nevét hallva mindenkinek beugrik A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok, új adaptációja után pedig már az Inferno is ismerős lesz. Tom Hanks harmadszorra bújik Robert Langdon professzor bőrébe, míg Ron Howard szintén harmadjára rendezhetett egy Brown adaptációt. Hanks partnere ezúttal a mostanság feltörekvő Felicity Jones (A mindenség elmélete), de feltűnik még Omar Sy az Életrevalók üdvöskéje és Ben Foster is, aki legutóbb Lance Armstrongot alakította. 

Matt Damon bekeményít - Jason Bourne szinkronos előzetes

2016.04.21.

Megérkezett a Bourne franchise ötödik részének az első előzetese. Matt Damon negyedjére tér vissza az ex-CIA ügynök, Jason Bourne szerepében és az előzetes alapján az alkotók nem finomkodták el a dolgokat. A sztoriról még nem tudni sokat, annyi biztos, hogy a Snowden-ügy és a görög zavargások is fontos szerepet kapnak majd a történetben. Továbbá, hogy Damon mellett feltűnik Tommy Lee Jones, aki a Bourne utáni kutatást vezeti, Vincent Cassel pedig a főhős ellenfeleként fog felbukkanni. A női frontot a nemrég Oscar-díjat nyert Alicia Vikander és Julia Stiles fogja erősíteni. A Jason Bourne hazai bemutatója július 28. 

Újabb sziporkázó előzetesen a Rendes fickók

2016.04.19.

Shane Black (Durr, durr és csók, Vasember 3) legújabb filmjében sem veti meg a poénokat és az elsőre kissé szokatlan, mégis jól működő színészi párost sem. Ezúttal Ryan Gosling és Russell Crowe duója került a forgatókönyvíró-rendező kamerája elé, és az eddigi előzetesek alapján jól sikerült választásnak bizonyultak. A Rendes fickók hazai bemutatója május 26. 

Hol akarsz inkább meghalni? – Cloverfield Lane 10

2016.04.17.

A földönkívüli invázió sokszor fenyegetett már minket a vásznon keresztül. Tiszta sor, menekülni kell, ahogy csak bírunk. De mi van akkor, ha a legnagyobb veszélyt nem is az idegenek, hanem a földlakók jelentik?

Vérszívás és tűsarok - Megérkezett a Neon démon első előzetese

2016.04.15.

A cannes-i filmfesztivál igazi fenegyereke a dán Nicolas Winding Refn, aki hangos sikert aratott 2011-ben a Drive - Gázt! című filmjével és versenyben volt két évvel később a Csak Isten bocsáthat meg című mozijával is. Ezúttal egy erotikus vámpírthrillerrel szerepel a versenyprogramban, aminek most jött ki első előzetese.

Itt is vagyok, ott is vagyok, hol is vagyok? – Hurok

2016.04.13.

Magyar film és sci-fi. Magyar film és időutazás. Még ízlelgetni, szokni kell a gondolatot, de igen, már ilyen is van, és bár ingoványos talaj a tér-idő kontinuum megbolygatása akár csak vásznon is, de ha valaki kellő odafigyeléssel és szeretettel fog hozzá egy ilyen sztorihoz, akkor még lehet remény, hogy egy izgalmas film is kisülhet belőle.

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Cigarettafüst és félhomály - Itt vannak a Budapest Noir első képei

2016.03.11.

Már írtunk arról, hogy februárban elkezdték forgatni a Budapest Noir című bűnügyi filmet, ami az azonos című 2008-as Kondor Vilmos-féle krimi adaptációja. 

Áprilisban érkezik a magyar sci-fi thriller - Hurok előzetes

2016.02.26.

Korábban már írtuk, hogy Hurok címmel érkezik majd a mozikba Madarász Isti thrillerje, amivel nekünk is lesz egy időutazós filmünk. Ehhez most kijött az első hosszabb előzetes is, amelyben Anger Zsolt gonoszabb már nem is lehetne, emellett akcióból és drámából sincs hiány.  

Jodie Foster ezúttal a kamera mögött alkotott - Pénzes cápa szinkronos előzetes

2016.02.16.

Jodie Foster (A bárányok hallgatnak, Pánikszoba) nem csak a kamera előtt szokott tevékenykedni, hanem a kamera mögött is. A Pénzes cápa a negyedik nagyjátékfilmje, de rendezett már a tévében is egy-egy részt olyan sorozatokból, mint a Kártyavár vagy az Orange Is the New Black. Ezúttal nem kisebb nevek álltak a kamerája elé, mint George Clooney (aki az egyik producere is a filmnek) és Jula Roberts, valamint a mostanság feltörekvő félben lévő Jack O’Connell ('71, Rendíthetetlen).