Blogolj!

Újabb nagy név csatlakozott a készülő Joker-filmhez

2018.08.28.

A képregény- és filmrajongók egyaránt megörültek, amikor júliusban kiderült, hogy Joaquin Phoenix főszereplésével készül egy új Joker-film, most pedig már az is kiderült, hogy ki játssza majd Batman apját. 

Újabb gondok a 25. Bond-film háza táján

2018.08.25.

Eddig is szinte csak a gond volt a 25. Bond-filmmel, amik Danny Boyle beszállásával a projektbe megoldódni látszódtak, most azonban újra bajban van a produkció, amit szintén a rendezőnek "köszönhet", ugyanis távozása miatt az eredetileg 2019 októberére kitűzött bemutató 2020-ra csúszhat át.

Újabb magyar filmek fogják borzolni a kedélyeket

2018.08.06.

Stork Natasa

Kissé szokatlan a pszichothriller műfaja a magyar filmpalettán, de nemcsak egy, hanem rögtön kettő film is készül ebben a zsánerben.

Oscar-díjas és premier előtti alkotásokkal várnak az idei Mozinet Filmnapok

2018.08.04.

Oscar-díjas és Oscar-jelölt alkotók filmjei, Nemes Jeles László, Paolo Sorrentino, Aszgar Farhadi, valamint Enyedi Ildikó alkotásai is szerepelnek az idei Mozinet Filmnapok programjában, amelyet október 20. és 23. között rendeznek meg a Puskin moziban Budapesten, de amelyhez több vidéki város art mozija is csatlakozik.

Igazi csemegékkel vár az V. Vertigo Filmhét

2018.07.14.

Huszonnégy filmet tűz műsorra az V. Vertigo Filmhét vetítéssorozata július 25. és augusztus 1. között a fővárosi Puskin moziban, valamint az idén először három vidéki helyszínen is.

A Liza, a rókatündér rendezője új filmjével durván pofon vág

2018.06.28.

Az X-A rendszerből törölve című legújabb Ujj Mészáros Károly-film a méltán népszerű Liza, a rókatündérhez képest sokkal sötétebb, akciódúsabb, véresebb és hollywoodiasabb. Megérkezett az első kedvcsináló.

Liam Neeson özvegye még nála is keményebb

2018.06.26.

Hollywood szép lassan megtanulta, hogy új Steve McQueen érkezett a városba, aki színészet helyett a rendezésben alkot maradandót. A rendező legújabb filmje, a Nyughatatlan özvegyek szerencsére hozzánk is eljut, és már az első magyar kedvcsinálót is megnézhetjük.

Ősszel debütál a Liza, a rókatündér rendezőjének új filmje

2018.06.14.

Ujj Mészáros Károly pár évvel ezelőtt nagyon belenyúlt a tutiba, amikor kijött a Lizával. Sorra nyerték a nemzetközi fesztiválokat, kb nem volt olyan, akinek ne tetszett volna a rendhagyó mese. Nem csoda, hogy most sokan várják legújabb filmjét is.

Nemcsak a nézőket, hanem a rendezőt is kiborította saját filmje

2018.05.18.

Aki szeret jó filmeket nézni, egyben kínozni is magát, és valami oknál fogva szereti Lars von Trier filmjeit, az már nagyon várja A ház, amit Jack épített novemberi premierjét. Pláne azért, mert egyre több szaftos hír csordogál róla.

Kiderült, mikor érkezik a Sherlock Holmes 3

2018.05.10.

A Sherlock Holmes-filmsorozat 3. része 2020 karácsonyán kerül a mozikba – jelentette be a Warner Bros. stúdió.