Blogolj!

Alec Baldwin már le is lépett a Joker-film fedélzetéről

2018.08.31.

Három napja még arról számoltunk be, hogy Alec Baldwin fogja megszemélyesíteni Thomas Wayne-t, Batman apját a Joaquin Phoenix-féle Joker-filmben, most pedig már arról szólnak a hírek, hogy a színész otthagyta a projektet. 

Bruce Willis már magyarul is a Fenevadra vadászik

2018.08.30.

Végre befutott az első magyar előzetes is M. Night Shyamalan hirtelen jött trilógiájának a befejező részéhez.

Megvan, ki játssza Charles Mansont Quentin Tarantino filmjében

2018.08.29.

Lassan már ott tartunk, hogy egész Hollywood akar magának egy szeletet Tarantino legújabb filmjéből, hiszen már egy ideje forog a film, de még mindig rendszeresen jönnek újabb hírek arról, hogy most éppen ki csatlakozott a stábhoz. 

Újabb nagy név csatlakozott a készülő Joker-filmhez

2018.08.28.

A képregény- és filmrajongók egyaránt megörültek, amikor júliusban kiderült, hogy Joaquin Phoenix főszereplésével készül egy új Joker-film, most pedig már az is kiderült, hogy ki játssza majd Batman apját. 

Újabb gondok a 25. Bond-film háza táján

2018.08.25.

Eddig is szinte csak a gond volt a 25. Bond-filmmel, amik Danny Boyle beszállásával a projektbe megoldódni látszódtak, most azonban újra bajban van a produkció, amit szintén a rendezőnek "köszönhet", ugyanis távozása miatt az eredetileg 2019 októberére kitűzött bemutató 2020-ra csúszhat át.

Újabb magyar filmek fogják borzolni a kedélyeket

2018.08.06.

Stork Natasa

Kissé szokatlan a pszichothriller műfaja a magyar filmpalettán, de nemcsak egy, hanem rögtön kettő film is készül ebben a zsánerben.

Oscar-díjas és premier előtti alkotásokkal várnak az idei Mozinet Filmnapok

2018.08.04.

Oscar-díjas és Oscar-jelölt alkotók filmjei, Nemes Jeles László, Paolo Sorrentino, Aszgar Farhadi, valamint Enyedi Ildikó alkotásai is szerepelnek az idei Mozinet Filmnapok programjában, amelyet október 20. és 23. között rendeznek meg a Puskin moziban Budapesten, de amelyhez több vidéki város art mozija is csatlakozik.

Igazi csemegékkel vár az V. Vertigo Filmhét

2018.07.14.

Huszonnégy filmet tűz műsorra az V. Vertigo Filmhét vetítéssorozata július 25. és augusztus 1. között a fővárosi Puskin moziban, valamint az idén először három vidéki helyszínen is.

A Liza, a rókatündér rendezője új filmjével durván pofon vág

2018.06.28.

Az X-A rendszerből törölve című legújabb Ujj Mészáros Károly-film a méltán népszerű Liza, a rókatündérhez képest sokkal sötétebb, akciódúsabb, véresebb és hollywoodiasabb. Megérkezett az első kedvcsináló.

Liam Neeson özvegye még nála is keményebb

2018.06.26.

Hollywood szép lassan megtanulta, hogy új Steve McQueen érkezett a városba, aki színészet helyett a rendezésben alkot maradandót. A rendező legújabb filmje, a Nyughatatlan özvegyek szerencsére hozzánk is eljut, és már az első magyar kedvcsinálót is megnézhetjük.