Blogolj!

Újabb Stephen King sorozat érkezik

2015.09.19.

(kép forrása: http://www.theguardian.com/

Nemrég ért véget a CBS-nél A búra alatt sorozat, de máris egy új King adaptáción ügyködnek, most a Dimension Television-nél. Ezúttal a horrorkirály egy régebbi munkájához A ködhöz nyúlnak hozzá, amiből 2007-ben már készült egy mozifilm. Egyelőre annyit tudni, hogy a szériát Christian Torpe, a Rita című dán sorozat kreátora veszi majd a szárnyai alá, még azt is elárulták, hogy a széria a novellából és a 2007-es filmverzióból is egyaránt merítene

(kép forrása: http://ihorror.com/

Emma Watson új filmje előzetest kapott

2015.09.18.

(kép forrása: http://emmawatsonbelgium.blogspot.hu/) 

Nincs mese a kicsi Hermione már tényleg felnőtt, hamarosan a Hátrálás című Alejandro Amenábar thrillerével fog jelentkezni Ethan Hawke oldalán, és most itt egy előzetes a következő munkájához, ami szintén elég komoly hangvételű film. Emma Watson párját Daniel Brühl (Good Bye Lenin!, Hajsza a győzelemért) fogja alakítani.  

Spielberg kémfilmje új előzetest kapott

2015.09.17.

(kép forrása: http://www.joblo.com/

A Kémek hídja Steven Spielberg és Tom Hanks negyedik közös munkája Ryan közlegény megmentése, a Kapj el, ha tudsz, A terminálamely ezúttal egy megtörtént (Oscar gyanús) esetet  dolgoz fel. Egy amerikai ügyvédről szól (Hanks), akit a hidegháború idején a CIA a vasfüggöny túloldalára küld, hogy tárgyaljon egy elfogott amerikai pilóta szabadon engedéséről. Amerikai premier október 16.

A 2000-es évek legjobb "Bromance" párosai - 2. rész

2015.09.15.

Itt a Bromance lista második része, ahol már mélyebb vizekre evezünk az előző ötös pároshoz képest. 

(kép forrása: http://moviepilot.com/)

Folytatódik a borzongás – Amerikai Horror Story 5. évad trailer

2015.09.13.

(kép forrása: www.ibtimes.com)

Végre megérkezett az első igazi előzetes az AHS széria ötödik évadához, ami ezúttal egy horror hotelben fog játszódni, ennek megfelelően a Hotel alcímen is fog futni. A megszokott színészgárdához – Evan Peters, Sarah Paulson, Denis O'Hare – ezúttal csatlakozik Lady Gaga (főleg húzónévnek) és Matt Bomer (A nagy svindli) is. Azonban a mindig lenyűgöző alakítást nyújtó, Jessica Lange-t és Frances Conroy-t sajnos már nélkülöznünk kell az eredeti keménymagból.  Vigasztalásként Kathy Bates és Angela Bassett is szintén visszatérnek. Kezdés október 7.

Érkezik az Országúti diszkó reboot

2015.09.13.

(kép forrása: www.filmjunkee.com)

Rövid időn belül ez a második Patrick Swayze-film feldolgozása az álomgyárban. A hamarosan mozikba kerülő Holtpont után az 1989-es Országúti diszkót fogják újra elővenni. Annyi érdekessége van a dolognak, hogy Sawyze egykori karakterét ezúttal egy nő fogja eljátszani, Ronda Rousey. Rousey eredetileg MMA harcos az USA-ban, de az elmúlt pár évben már próbálkozott a színészkedéssel, először az The Expendables - A feláldozhatók 3.-ban tűnt fel, majd a Halálos iram 7-ben is láthattuk egy kisebb szerepben. Kérdéses, hogy ennyi elég volt- e ahhoz, hogy egy filmet egyedül vigyen el a hátán. A film 2016-ra várható az MGM stúdiótól.

(kép forrása: www.viewallpapers.com)

Az útvesztő – Tűzpróba, magyar filmklip

2015.09.12.

Elérhetővé vált egy kis ízelítő a nagysikerű, Az útvesztő folytatásához. Az útvesztő: Tűzpróba 2015. szeptember 17.-től látható a magyar mozikban.

Őfelsége titkos ügynökének legújabb bevetéséhez új TV spot érkezett

2015.09.11.

(kép forrása: www.superherohype.com)

A 007 Spectre – A Fantom visszatér a 24. James Bond mozi lesz a sorban, Daniel Craig negyedszerre fog harcolni a királynőért, és Sam Mandes rendező – remélhetőleg – másodszor is egy kiváló Bond filmmel fogja megörvendeztetni a közönséget. Ezúttal Tarantino egyik új kedvenc színészét láthatjuk majd Bond ellenfeleként, aki nem más, mint Christoph Waltz (Becstelen brigantyk, Django elszabadul). A Bond lányokra sem lehet panaszunk, hiszen mindketten kiváló színésznők és gyönyörű dívák egyaránt, Monica Bellucci (Visszafordíthatatlan, Malèna) és Léa Seydoux (Adéle élete - 1-2. fejezet) kerül majd a legsármosabb titkos ügynök hálójába vagy épp fordítva. A magyar mozikban november 5.-étől lesz látható 007 Spectre – A Fantom visszatér. 

Matt Damon nem nyugszik

2015.09.09.

Elkezdődött a Bourne ötödik részének forgatása, amihez a producer jóvoltából meg is érkezett az első kép, amin Matt Damon látható, feltehetőleg egy harci jelenetre készülve. A film 2016-ra várható, hogy forgalmazásba kerül.

(kép forrása:www.twitter.com)

Kevésbé ismert filmek, amiket jó, ha megnézel – 7. rész

2015.08.29.

Elérkezett a hetedik rész európai és távol-keleti csemegékkel. (A sorozat többi részét itt olvashatjátok: 1, 2, 3, 4, 5, 6.)

(kép forrása: www.unscatter.com)

Ezeket a cikkeket olvastad már?