Eljött a Hangya és a Darázs szezonja

2018.05.02.

És nem, nem azért mert tombol a tavasz, hanem azért mert tombol a Marvel-univerzum. A Bosszúállók: Végtelen háború hatalmas sikere után nem lesz könnyű hasonlóképpen berobbanni a mozikba, de a rovarok megpróbálják természetesen.

Idén is lesz miért moziba menni

2018.01.02.

2017 igen jó év volt, ami a filmeket illeti, és nemcsak a külföldi blockbusterek, hanem a hazai filmes szcéna is erősített. Elég például a Mindenki Oscarjára, vagy a Testről és lélekről berlinalés fődíjára gondolni. Folytatásokból, nosztalgiából, izgalmas és várva várt filmekből pedig most sem lesz hiány. Íme néhány mozifilm váró(s)listája.

Ez a doki ütős koktélt adott be nekünk – Doctor Strange

2016.11.05.

Nem vagyok egy nagy képregény rajongó, ebből következik, hogy a képregényfilmeket sem várom remegve soha, de a Doctor Strange egy kicsit más volt. Nem a történet miatt és nem is az esetleges újdonságok miatt, hanem leginkább a színészek és a látványvilág miatt volt egy kicsit várós ez a film, és a végeredményt elnézve ez tényleg egy nagyon ütős cucc lett.

Nincs mese, beköltözünk a mozikba

2016.07.27.

Az előzetesáradat most sem maradt el, így itt egy elég velős összeállítás azokból a mozifilmekből, amik még ebben az évben, illetve jövőre lesznek láthatóak a nagyvásznon. Az biztos, unatkozni nem fogunk.

Erőlködésnek nyögés a vége – Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

2016.03.25.

Ezzel a találó mondattal lehetne jellemezni a legújabb szuperhős filmet, mert bár van itt minden, mi szem-szájnak ingere, a hangos robbanások, látványos küzdelmek és magasztos gondolatok összességében csak egy halk pukkanásként álltak össze Zack Snyder filmjében.

Ekkora baromságot is régen láttunk – Deadpool

2016.02.12.

Nyakunkon az Öngyilkos osztag, a Batman Superman ellen, Amerika kapitány: Polgárháború, egyszóval tele van a padlás szuper- és képregényhősökkel és most itt van az X-Menből ismert Deadpool is. Kell ez nekünk?

Nincs menekvés, közeleg a nagy összecsapás

2016.02.12.

Kijött a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala utolsó előzetese, ami persze sötét, látványos, gonosz és menő. Naná, ez kell ide, és szó se róla, tényleg elég ütősnek ígérkezik a mozi, és már csak röpke másfél hónap és nézhetjük is a nagy összecsapást. A nagy balhé nálunk március 24-én tör ki a mozikban. 

Előzetes-cunami, akció és látvány minden mennyiségben

2016.02.08.

 A Super Bowl, vagyis az amerikai focibajnokság döntője a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. Az 50. ilyen esemény tegnap volt, és ha nálunk annyira nem is nézett, azt tudni érdemes, hogy a reklámszünetekért óriás harcok folynak, ezáltal mindenki a lehető legjobban odateszi magát, ha arról a bizonyos 30 másodpercről van szó. Minket ez ugye filmes szempontból érint leginkább, és ki is jött jópár tv spot, amik azért jók, mert rövidek, és annál ütősebbek. 

Újabb előzetes és premierdátum a Daredevil 2. szezonjához

2016.01.08.

Ahogy azt már a Netflixtől megszokhattuk baromi menő és hangulatos kedvcsinálót dobtak ki a Daredevil második évadához, amiből sok újat ugyan nem tudunk meg, de mégis jó nézni. A kisvideóhoz érkezett egy premierdátum is, ami 2016. március 18., és egy hivatalos poszter is, ami szintén elég dögös lett. Matt Murdock, azaz Daredevil mellett az új részekben már Elektra és a Megtorló is feltűnik majd, továbbá esélyes a többi Defenders felbukkanása is.  

Batman és Superman már szinkronosan is összecsapnak

2016.01.08.

Megérkezett a második szinkronos előzetes is Batman Superman ellen: Az igazság hajnalához azonban még márciusig várnunk kell, hogy kiderüljön hogyan is alakul Clark Kent és Bruce Wayne civakodása.