Blogolj!

Fülük érjen bokáig!

2016.02.18.

John Travoltát nem kell bemutatni, hiszen a klasszikus Grease, Szombat esti láz bulikirálya a '90-es években újra aranykorát élte a Ponyvaregénnyel, ahol szintén megmutatta, hogy mennyire pörög a lába a táncparketten. Travolta ma 62 éves. Örülünk, Vincent?

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2016.02.17.

Joseph Gordon-Levitt már gyerekkorában a képernyőn volt, és eleinte még csak ügyefogyott kamaszként került a köztudatba, majd ezt kinőve olyan filmekben szerepelt mint az 500 nap nyár, az Eredet és a Kötéltánc. Rendezőként a Don Jonnal debütált, és még mindig csak 35 éves.

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2016.02.12.

Emlékszünk még az Addams Family fura és ijesztő kislányára, Wednesday-re? Christina Ricci a bizarr család tagjaként lett híres, ezzel be is robbant a filmes világba, és szerencsére nem csak gyerekszínészként, hanem felnőttként is feltűnt a vásznon, olyan filmekben, mint A rém vagy Az álmosvölgy legendája, és mindig csak 36 éves.

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2016.02.11.

Jennifer Anistont nem kell bemutatni, 10 évig ő volt mindenki Rachel Green-je a Jóbarátokban, közben Brad Pitt felesége, majd exe. A sorozat után leginkább vígjátékokban szerepelt, de bebizonyította, hogy drámában sem utolsó. A legutóbbi Boldogság bármi áronban a szakma elismerését is kivívta. Aniston ma lett 47 éves.

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2016.02.09.

Az isteni Joe Pesci, aki Robert De Niro mellett a legmenőbb maffiózó volt, de simán elhisszük neki ,hogy egy flúgos minden lében kanál, vagy egy balfék betörő. A Nagymenők, Dühöngő bika, Reszkessetek betörők és a Halálos fegyver fenegyereke ma lett 73 éves.

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2016.02.08.

A szebb napokat is látott Nick Nolte még mostanában is fel-feltűnik a vásznon, de a '80-as, '90-es években volt igazán sikeres. Olyan filmekben szerepelt, mint a 48 óra, Már megint 48 óra, A rettegés foka, vagy a Lorenzo olaja. És azt tudtátok, hogy majdnem ő lett Indiana Jones és Han Solo? Nolte ma lett 75 éves.

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2016.01.29.

Hihetetlen, de az Örök Bajusz, Tom Selleck, akit mindenki Magnumként zárt a szívébe a '80-as években, majd Monica szerelmeként a Jóbarátokban, ma lett 71 éves. Számtalan filmszerepe is akadt, mint például a Három férfi és egy bébi, vagy A boldogító nem, de nekünk akkor is csak a lehetetlenül rövid nadrágban flangáló, hawaii inges nyomozó marad. 

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2016.01.28.

Az öregedni nem képes Elijah Wood leginkább hobbitként futott be A gyűrűk urában, de már egészen kicsi korától szerepel. Olyan filmekben láthattuk már, mint a Vissza a jövőbe, A jófiú, és az ő karakterétől eléggé távol álló thriller, a Maniac. Több, mint 25 éve van a szakmában, és még mindig csak 35 éves.

Címkék: szülinap

Bereményi 70

2016.01.25.

Neve összeforrt Cseh Tamáséval, hiszen 1970-től állandó alkotótársa volt. Közös munkáik, dalszövegeik a mai napig meghatározóak, emellett olyan magyar színészekkel dolgozott együtt, mint Básti Juli, Cserhalmi György, vagy Udvaros Dorottya. Dalok mellett novellákat és számos forgatókönyvet is írt, mint például a Megáll az idő, az Eldorádó (aminek rendezője is volt) és a Veri az ördög a feleségét. A színház világa sem áll távol tőle, hiszen színpadi darabok is kötődnek nevéhez, illetve 2012-től a Thália színház igazgatója. Bereményi Géza 70 éves.

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2016.01.18.

Kevin Costner, akiről 20 éve tudjuk, hogy több, mint testőr, és volt már a tolvajok fejedelme, ráadásul még farkasokkal is táncolt Oscar-díjért, ma lett 61 éves.

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?