Nincs telitalálatos a hatos lottón
A 33. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki: 2, 12, 18, 26, 39, 45. 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 327 345; a 4 találatos szelvényekre 5 970; a 3 találatos szelvényekre 1475 forintot fizetnek.
Blogolj!

Füle érjen bokáig!

2015.06.07.

A legmenőbb ír, Liam Neeson ma 63 éves. 

(kép forrása: www.telegraph.co.uk)

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2015.06.04.

Az örök Lara Croft, Mrs. Smith és Salt ügynök kerek évfordulót ünnepel. 40 éves lett, Mrs Pitt, vagyis Angelina Jolie.

(kép forrása: www.celebritypost.net)

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2015.06.01.

Morgan Freeman, vagyis A Hang ma 78 éves. HBD, Mr. Freeman!

(kép forrása: www.afi.com)

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2015.05.28.

A cuki lány a szomszédból, akiért odavolt Leonardo DiCaprio A nagy Gatsby-ben, Ryan Gosling a Drive-ban és akivel Oscar Isaac mindig összekapott a Llewyn Davis világában. Boldog születésnapot, Carey Mulligan!

(kép forrása: www.washingtonpost.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.05.27.

Nem akarjuk elhinni, hogy Christopher Lee már 93 éves, hiszen még mindig aktív; nemrég még Szarumán volt és jövőre is jön ki filmje. További aktív éveket Mr. Lee!

(kép forrása: www.getreadytorock.com)

Paul Bettany, akit leginkább az Egy csodálatos elméből és a Transzcendensből ismerhetünk, ma lett 44 éves. Nem mellesleg Jennifer Connelly férje.

 (kép forrása: www.ign.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig

2015.05.24.

Ma 55 éves Kristin Scott Thomas, akit leginkább a magyar vonatkozású Az angol beteg című filmből ismerhetünk, amiért Oscarra is jelölték.

(kép forrása: www.kulturmozaik.hu)

A ma 50 éves John C. Reilly elsősorban mindig szerethető, bolondos figurákat alakít, de komolyabb darabokban is feltűnik, mint például az Aviátorban, vagy Az órákban. A Chicagoban nyújtott alakításáért még Oscar-díjra is jelölték.

(kép forrása: www.geektyrant.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig

2015.05.14.

Cate Blanchett

A mindig megújuló, isteni Cate Blanchett ma lett 46 éves. Az ausztrál színésznő tavaly kapott Oscar-díjat Blue Jasmine-beli alakításáért, ahol egy labilis, neurotikus nő bőrébe bújva nyerte el a közönség kegyeit. A Benjamin Buttonban pedig fiatal táncosnő és öregasszony képében lopta be magát a szívünkbe. 

(kép forrása: www.theguardian.com)

Tim Roth

Roth a Ponyvaregény örök Pumpkin-ja, Mr. Orange a Kutyaszorítóból ma 54 éves. Kell ennél több?

(kép forrása: www.fanpop.com)

George Lucas

A Star Wars és az Indiana Jones univerzum atyja ma lett 71 éves. Az erő legyen vele!

(kép forrása: www.theguardian.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig

2015.05.13.

Robert Pattinson

Akármennyire is próbál kitörni a vérszívó szerepből Pattinson, nehezen megy neki, hiszen az Alkonyat-filmek hatalmas népszerűségnek örvendtek az egész világon. A Cosmopolis-szal és a Bel Amival besült, de mivel csak most lett 29 éves, így még bőven van ideje kilépni Edward Cullen és a rossz filmek bűvköréből.

(kép forrása: www.hollywoodtake.com)

Lena Dunham

A 29 éves kissé kattant hölgyet leginkább a Csajokból ismerhetjük, aminek nem elég, hogy főszereplője, hanem még rendezője és írója is. Idegesítő, nyafka, önző, tudálékos, de mégis szerethető. Úgy tűnik a való életben is ilyen karakter, ami még inkább hitelessé teszi munkáját. Van, aki emiatt utálja, van, aki pont ezért imádja. Ha másért nem is, de tehetsége és sokoldalúsága miatt mi szeretjük.

(kép forrása: www.slate.com)

Harvey Keitel

Igazi nagymenő, vagány fazon. Már 76 éves, de még mindig az a faszagyerek ugrik be róla, akit a Taxisofőrben játszott, vagy az elegáns problémamegoldó figura a Ponyvaregényből. Boldog születésnapot, Mr. White!

(kép forrása: www.fimforlife.org)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig

2015.05.06.

George Clooney, az örök agglegény ma lett 54 éves, és bár már felesége van és nők ezreinek törte össze a szívét ezzel, még mindig nagy kedvencünk.

(kép forrása: www.people.com)

Ma lenne kereken 100 éves a filmezés fenegyereke, Orson Welles. Hozzá köthető a legendás Világok harca rádiójáték, aminek hatására több ezer amerikai hitte azt, hogy a Földet megtámadták a marslakók. Már huszonhat évesen beírta magát a filmtörténelembe Aranypolgár című filmjével, aminek nem csak rendezője, hanem főszereplője és forgatókönyvírója is volt.

(kép forrása: www.independent.co.uk)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?