Blogolj!

Fülük érjen bokáig!

2015.10.08.

A ma 45 éves Matt Damont hol a harcmezőről, hol pedig a Marsról kell kimenteni, reméljük ma nyugis napja van és csak ünnepel.

(kép forrása: www.metro.co.uk)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.05.

A csodás Kate Winslet ma ünnepli 40. születésnapját. Ő az, aki a korral csak egyre szebb és jobb színésznő lesz. Boldogat neki!

(kép forrása: www.herocomplex.latimes.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.04.

Biztos nem kell bemutatni a ma 59 éves Christoph Waltz-ot, akit leginkább Tarantinonak köszönhetünk, hiszen a tehetséges osztrák színész a Becstelen brigantyk előtt ismeretlen volt a nagyközönség számára. Azóta már túl van egy Djangon is többek között, és ez a két film hozta meg neki nem csak a sikert, de két Oscar-díjat is.

(kép forrása: www.thestar.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.03.

A svéd Alicia Vikander még csak 27 éves, de már olyan filmekben szerepelt, mint az Egy veszedelmes viszony, Ex Machina és a legutóbbi U.N.C.L.E. embere. Nem csak szép, fiatal, de tehetséges is. Legközelebb A dány lányban láthatjuk majd Eddie Redmayne oldalán.

(kép forrása: www.hdcoolwallpapers.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.01.

A mai ünnepeltek között akad nagyszerű magyar és hollywoodi színésznő és egy vicces, köpcös komikus is.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroska ma kerek évfordulót ünnepel, ugyanis ma lett 70 éves. Nem csak színésznőként, hanem színházi rendezőként is tevékenykedik, de leginkább olyan szerepekben láthatjuk többek között, mint az Indul a bakterház, Taxidermia, Idő van, vagy a nagy sikerű Liza, a rókatündér.

(kép forrása: www.nol.hu)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.30.

Ma is dívákat köszönthetünk, egészen pontosan egy olasz istennőt, Monica Belluccit, aki hihetetlen módon már 51 éves, de még mindig tündököl.

(kép forrása: www.fanpop.com)

A franciák sem szégyenkezhetnek, hiszen Marion Cotillard nem csak hogy nagyszerű színésznő, de gyönyörű is. Ő ma kereken 40 lett.

(kép forrása: www.playerattack.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.29.

Aki szereti a dán filmeket, annak biztosan ismerősen cseng a ma 45. születésnapját ünneplő Nicolas Winding Refn neve, aki viszont a Drive, a Bronson vagy a Csak Isten bocsáthat meg című alkotások kapcsán ismeri, az is tudja, hogy egy különleges látásmóddal rendelkező rendezővel van dolgunk.

(kép forrása: www.empireonlie.com)

Az 58 éves Andrew Dice Clay neve viszont lehet nem olyan ismerős, de ha azt mondom, hogy Ford Fairlane? Igen, ő az a mocskos szájú tag, aki nálunk Nagy Feró szinkronja miatt lett legendás, viszont tud ő teljesen más szerepben is hiteleset mutatni, mint például Woody Allen Blue Jasmine-jében.

(kép forrása: www.tvinsider.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.28.

Az isteni BB, vagyis az örök díva, Brigitte Bardot ma ünnepli 81. születésnapját. Olyan filmekben szerepelt, mint Godard A megvetése, vagy Az És Isten megteremté a nőt című alkotás.

(kép forrása: www.maxisciences.com)

Naomi Watts, a Mulholland Drive, A kör és a King Kong sztárja ma lett 47.

(kép forrása: www.stars-arena.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.27.

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow, Brad Pitt exe, a Hetedik pórul járt felesége, a Vasember Pepper Potts-a ma 43 éves.

(kép forrása: www.popsugar.com)

Elsősorban zenei karriert futott be, de a Harcosok klubjában felejthetetlen alakítást nyújtott (bár az egész film alapból is felejthetetlen). Az ő neve Robert Paulsen, vagyis Bob...vagyis Meat Loaf. Ma 68 éves.

(kép forrása: www.politico.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.26.

Linda Hamilton nélkül nem lett volna John Connor és a gépek lázadása, ő volt James Cameron felesége, most pedig 59 éves.

(kép forrása: www.withanaccent.com)

A Grease bűbájos kis szende szőkéje, Olivia Newton-John ma 67.

(kép forrása: www.golcentralvictoria.com.au)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?