hirdetés
Blogolj!

Fülük érjen bokáig!

2015.09.30.

Ma is dívákat köszönthetünk, egészen pontosan egy olasz istennőt, Monica Belluccit, aki hihetetlen módon már 51 éves, de még mindig tündököl.

(kép forrása: www.fanpop.com)

A franciák sem szégyenkezhetnek, hiszen Marion Cotillard nem csak hogy nagyszerű színésznő, de gyönyörű is. Ő ma kereken 40 lett.

(kép forrása: www.playerattack.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.29.

Aki szereti a dán filmeket, annak biztosan ismerősen cseng a ma 45. születésnapját ünneplő Nicolas Winding Refn neve, aki viszont a Drive, a Bronson vagy a Csak Isten bocsáthat meg című alkotások kapcsán ismeri, az is tudja, hogy egy különleges látásmóddal rendelkező rendezővel van dolgunk.

(kép forrása: www.empireonlie.com)

Az 58 éves Andrew Dice Clay neve viszont lehet nem olyan ismerős, de ha azt mondom, hogy Ford Fairlane? Igen, ő az a mocskos szájú tag, aki nálunk Nagy Feró szinkronja miatt lett legendás, viszont tud ő teljesen más szerepben is hiteleset mutatni, mint például Woody Allen Blue Jasmine-jében.

(kép forrása: www.tvinsider.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.28.

Az isteni BB, vagyis az örök díva, Brigitte Bardot ma ünnepli 81. születésnapját. Olyan filmekben szerepelt, mint Godard A megvetése, vagy Az És Isten megteremté a nőt című alkotás.

(kép forrása: www.maxisciences.com)

Naomi Watts, a Mulholland Drive, A kör és a King Kong sztárja ma lett 47.

(kép forrása: www.stars-arena.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.27.

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow, Brad Pitt exe, a Hetedik pórul járt felesége, a Vasember Pepper Potts-a ma 43 éves.

(kép forrása: www.popsugar.com)

Elsősorban zenei karriert futott be, de a Harcosok klubjában felejthetetlen alakítást nyújtott (bár az egész film alapból is felejthetetlen). Az ő neve Robert Paulsen, vagyis Bob...vagyis Meat Loaf. Ma 68 éves.

(kép forrása: www.politico.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.26.

Linda Hamilton nélkül nem lett volna John Connor és a gépek lázadása, ő volt James Cameron felesége, most pedig 59 éves.

(kép forrása: www.withanaccent.com)

A Grease bűbájos kis szende szőkéje, Olivia Newton-John ma 67.

(kép forrása: www.golcentralvictoria.com.au)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.25.

Valami történhetett a múlt szeptember 25-éin, mert ma valóságos szülinap-cunami van, többek között egy házaspár, egy Oscar-díjas rendező és egy vérbeli sötét zsaru ünnepel.

Hihetetlen, de Will Smith ma lett 47 éves. Ki mondaná meg róla? 

(kép forrása: www.comingsoon.net)

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2015.09.23.

A mai napon ünnepli 69. születésnapáját John Woo, olyan ismert akciófilmek rendezője, mint az Ál/Arc, Rés a pajzson, vagy a Tökéletes célpont

(kép forrása: www.bleedingcool.com)

Címkék: szülinap

Füle érjen bokáig!

2015.09.22.

Anna Karina, Jean-Luc Godard exe, ma 75 éves. Olyan klasszikusokban szerepelt, mint a Bolond Pierrot, a Külön banda, vagy Cleo 5-től 7-ig.

(kép forrása: www.tumblr.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.21.

Bill. Fucking. Murray. 65.

(kép forrása: www.knote.com)

A borzalmak mestere, aki még egy bohócból is kannibált csinál, akinek A ragyogás Kubrick-adaptációja - a világon kb egyedüliként -  nem tetszett. Stephen King ma 68.

(kép forrása: www.denofgeek.us)

Luke Wilson, Doktor Szöszi pasija, Tenenbaumék Richije és az Antal Nimród rendezte Elhagyott szoba főszereplője ma 44 éves.

(kép forrása: www.clayenos.com)

Ethan Coen olyan testvére, Joel nélkül, mint a Coen-filmek fekete humor nélkül. De most mégis egyedül szerepel itt, hiszen ma lett 58 éves.

(kép forrása: www.filmweb.pl)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.09.20.

Az örök díva, Sofia Villani Scicolone, vagyis Sophia Loren ma lett 81 éves. Olyan ismert filmekben szerepelt, mint Egy asszony meg a lánya, Boccaccio 70, vagy A pap felesége.

(kép forrása: www.it.wikipedia.org)

George R.R. Martin a sorozatrajongóknak, leginkább a Trónok harca fanatikusainak lehet ismerős. Ma ünnepli 67. születésnapját.

(kép forrása: www.businessinsider.com)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?