hirdetés
Blogolj!

Fülük érjen bokáig!

2015.10.16.

Angela Lansbury, aki a Gyilkos sorok regényírója/nyomozója volt (és tuti Columbo eltitkolt felesége), ma lett kereken 90 éves. 

Címkék: szülinap

Fábri 98

2015.10.15.

Ma lenne 98 éves Fábri Zoltán rendező, aki megannyi felejthetetlen klasszikust alkotott, a magyar filmgyártás megkerülhetetlen alakja.

Rendezései közé tartozott A Pál utcai fiúk, Körhinta, Hannibál tanár úr, Isten hozta, őrnagy úr!, Az ötödik pecsét, Dúvad. Ahogy rendezőként, úgy színészként is maradandót alkotott Bacsó Péter A tanú című filmjében Kállai Ferenc mellett, mint Dániel elvtárs. 

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.14.

Simon Templar, Lord Brett Sinclair, James Bond. A közös nevező pedig Roger Moore, aki ma lett 88 éves. Boldog születésnapot, Sir!

(kép forrása: www.listal.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.12.

Hugh Jackman, az egyre keményebb Farkas, és a legújabb Pán film Feketeszakálla ma lett 47.

(kép forrása: www.popsugar.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.09.

Ma a rendezők napja van, így két szülinapos direktort is köszönthetünk. 

Guillermo del Toro ma ünnepli 51 születésnapját, akinek legújabb filmje, a Bíborhegy nemsokára, egészen pontosan október 15-én kerül a hazai mozikba.

(kép forrása: www.wegottihscovered.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.08.

A ma 45 éves Matt Damont hol a harcmezőről, hol pedig a Marsról kell kimenteni, reméljük ma nyugis napja van és csak ünnepel.

(kép forrása: www.metro.co.uk)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.05.

A csodás Kate Winslet ma ünnepli 40. születésnapját. Ő az, aki a korral csak egyre szebb és jobb színésznő lesz. Boldogat neki!

(kép forrása: www.herocomplex.latimes.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.04.

Biztos nem kell bemutatni a ma 59 éves Christoph Waltz-ot, akit leginkább Tarantinonak köszönhetünk, hiszen a tehetséges osztrák színész a Becstelen brigantyk előtt ismeretlen volt a nagyközönség számára. Azóta már túl van egy Djangon is többek között, és ez a két film hozta meg neki nem csak a sikert, de két Oscar-díjat is.

(kép forrása: www.thestar.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.03.

A svéd Alicia Vikander még csak 27 éves, de már olyan filmekben szerepelt, mint az Egy veszedelmes viszony, Ex Machina és a legutóbbi U.N.C.L.E. embere. Nem csak szép, fiatal, de tehetséges is. Legközelebb A dány lányban láthatjuk majd Eddie Redmayne oldalán.

(kép forrása: www.hdcoolwallpapers.com)

Címkék: szülinap

Fülük érjen bokáig!

2015.10.01.

A mai ünnepeltek között akad nagyszerű magyar és hollywoodi színésznő és egy vicces, köpcös komikus is.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas Molnár Piroska ma kerek évfordulót ünnepel, ugyanis ma lett 70 éves. Nem csak színésznőként, hanem színházi rendezőként is tevékenykedik, de leginkább olyan szerepekben láthatjuk többek között, mint az Indul a bakterház, Taxidermia, Idő van, vagy a nagy sikerű Liza, a rókatündér.

(kép forrása: www.nol.hu)

Címkék: szülinap

Ezeket a cikkeket olvastad már?