Blogolj!

Vadiúj karakterposzterek érkeztek a The Mandalorian második évadához

2020.10.13.

Nyakunkon a The Mandalorian második évada, így Disney+ is egyre jobban csepegteti hozzá a kedvcsinálókat: az első előzetes után most egy rakás plakátot adtak ki az új évadhoz.

Befutott a The Mandalorian második évadának első előzetese

2020.09.15.

Október végén debütál a Disney+ műsorán a The Mandalorian második évada, amihez most végre befutott az első kedvcsináló is.

Átütemezték az Avatar-folytatások és a Star Wars-filmek bemutatóját is

2020.07.24.
Kálovics Tibor

A Disney több jelentős blockbusterének bemutatóját is átütemezte, íagy egy évvel többet kell várnunk az Avatar-folytatásokra, valamint a következő Star Wars-trilógiára is.

Kép forrása: twitter.com/culturecrave

Az IGN információi szerint a világ filmpiacát uraló Disney számos blockbuster-film bemutatójának a dátumát megváltoztatta a koronavírus-járványra hivatkozva. Az idén egyszer már elhalasztott élőszereplős Mulan-adaptáció premierjére augusztus 20-án került volna sor az Egyesült Államokban, ám az alkotásnak jelen állás szerint most nincs bemutatódátuma. Az október közepére tervezett The French Dispatch bemutatásának dátuma szintén kérdéses.

Tovább csúsznak az Avatar-folytatások premierjei is: James Cameron eposzának második harmadik, negyedik és ötödik részét is egy évvel elhalasztották. A navik kalandjait így 2022. december 16-én, 2024. december 20-án, 2026. december 18-án és 2018. december 22-én láthatjuk. Az egyelőre cím nélküli Star Wars-filmekre sem számíthatunk 2022-ben, 2024-ben és 2016-ban. Az első filmre 2023. december 22-én, a másodikra 2025. karácsonyán, míg a harmadikra 2027. december 17. lehet majd először jegyet váltania a világ mozilátogatóinak.

A karácsonyra tervezett Last Duel bemutatóját jövő októberre halasztották, míg az idén áprilisban már bemutatásra tervezett Antlers című horrorfilmet is legkorábban jövőév február 19-től láthatják a mozinézők. A The Empty Man (augusztus 6. helyett december 4.) című film még idén debütálhat nagy vásznon, de a Halál a Níluson adaptációját és a The Personal History of David Copperfield című komédiát is csak két héttel később mutatják be a tervezettnél augusztusban illetve októberben. 

Címkék: Disney, Star Wars

Tovább robog a Star Wars-vonat: újabb sorozattal készül a Disney

2020.07.14.

A keményvonalas Star Wars rajongók talán már fel sem kapják a fejüket a hír hallatán, hiszen egyszerűen kimeríthetetlen sztoriforrással szolgál ez az univerzum. Jövőre jön is az újabb adag.

Megvan, mikor érkezik a The Mandalorian második évada

2020.06.07.

A tavalyi év egyik legjobb meglepetéssorozata a The Mandalorian volt, hiszen valóban baromira jó lett, plusz még azoknak is jó volt nézi, akik nem éppen nagy Star Wars fanatikusok. Így nem is volt meglepő, amikor bejelentették a második évadot.

Most már biztos, hogy a Thor rendezője új Star Wars-filmet fog készíteni

2020.05.04.

Januárban már pletykáltak erről, de stílusosan a Star Wars-napon erősítették meg, hogy a Thor 3-at dirigáló és a Jojo Nyusziért Oscarral jutalmazott Taika Waititi fogja rendezni a legújabb Csillagok háborúja-mozit.

Ha május 4, akkor nemzetközi Star Wars-nap!

2020.05.04.

A Csillagok háborúja-franchise rajongóit nem kell emlékeztetni arra, hogy a ha május 4-e, akkor az bizony nemzetközi Star Wars-nap, azonban azoknak sem kell kétségbe esniük, akkor nincsenek tisztában a széria ügyes bajos dolgaival. Nekik mutatjuk röviden és egyszerűen, hogy miért is ma ünnepeljük a Star Warst.

Online rendezik meg idén a Star Wars-napot

2020.05.02.

Mondani sem kell, hogy a koronavírus-járvány a messzi-messzi galaxist is elérte.

Új Star Wars-sorozaton dolgozik a Disney Plus

2020.04.23.

Nincs leszállás a Star Wars-vonatról: a Variety információi szerint ugyanis új Star Wars-sorozat készül a Disney Plus számára.

Koronavírusban meghalt a Csillagok háborúja egyik színésze

2020.04.01.

Andrew Jack színész és beszédtanár nem sokkal azután hunyt el, hogy elkapta a koronavírust. A filmes 76 éves volt - közölte ügynöke.