Blogolj!

Danny DeVito a diósjenői halastónál forgatja legújabb filmjét

2019.05.07.

Azt már egy ideje lehetett tudni, hogy Danny DeVito hazánkban is forgatja majd az új filmjét, azonban a hivatalos terv az volt, hogy Ócsán forgatnak majd. A Bors információi szerint ehhez képest végül Diósjenőn, a halastónál láttak munkához.

Chris Hemsworth fogja alakítani Hulk Hogan pankrátort

2019.02.21.

A Netflix égisze alatt érkezik a Hulk Hogan pankrátor-színészről szóló életrajzi film, méghozzá Chris Hemsworth (Thor, Bosszúállók) főszereplésével.

Oscar-díjas színészek csapnak össze a Ford és a Ferrari csatájában

2018.06.24.

Matt Damon és Christian Bale főszereplésével készül az egyelőre cím nélküli projekt, amely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli versengését mutatja be.

Stallone újra a ringben - befutott a Creed II előzetese

2018.06.21.

Rocky Balboából sosem elég, vallja ezt mindenki aki akár csak egy Rocky-filmet is megnézett. És abból van bőven, hiszen több évtizede követjük a bokszoló történetét. Itt az újabb epizód.

Szilágyi Áronról film készül

2017.12.06.

Egy mindenkiért - Tokió 2020 címet viseli az a dokumentumfilm, ami a következő olimpiáig tartó felkészülésen kíséri végig a kétszeres olimpiai bajnok vívót.

Érkezik a Puskás-film

2017.04.07.

A leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről készít filmet Andy Vajna producer és Joe Eszterhas, a világhírű magyar származású amerikai forgatókönyvíró - közölte az MTI-vel pénteken a filmügyi kormánybiztos, aki producerként vesz részt a tervek szerint "nemzetközi, magánfinanszírozású" produkcióban.

Gladiátorok műkörmökkel – Ütős csajok

2016.05.20.

Vér, könnyek verejték. Harc, szenvedés, kitartás. Nagyjából ezek, amik először eszébe jutnak az embernek, ha bokszról van szó. Na, meg persze Koko, Erdei Zsolt és a jobbnál jobb meccsek. Viszont ennél sokkal menőbb, ha csajok szállnak ringbe egymás ellen, fáradtságot nem kímélve.

Gina a ringen kívül igazi csaj

Májusban a magyar HBO ismét egy érdekes dokuval jelentkezik

2016.05.03.

A magyar HBO új, saját gyártású dokumentumfilmje, az Ütős csajok ismét egy izgalmas témát dolgoz fel: Nordin Eszter filmje négy bokszolólány történetén keresztül mutatja be a hazai női küzdősport vérverejtékes világát. 

Pelé - szinkronos előzetes

2016.04.27.

Csak idő kérdése volt volt, hogy mikor érkezik ez egy olyan életrajzi film, amiből kiderül, hogy hogyan lett egy nyomorban élő, de pokolian tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját. Nehéz és küzdelmes gyerekkora után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki a játékának köszönhetően még saját országát is megváltoztatta. Pelé hazai bemutatója május 26. 

Öreg Rocky nem vén Rocky - Creed: Apolló fia

2016.01.20.

Rocky az „Olasz csődör” Balboa történetét senkinek sem kell bemutatni, vagyis mégis. Az újabb generációk, már nem feltétlenül tudják, hogy ki is volt az a Rocky és mit is ért el. Nekik itt van helyette Adonis Johnson/Creed, Balboa egykori ellenfelének, majd barátjának, Apolló Creed-nek a fia.

12