Szilágyi Áronról film készül

2017.12.06.

Egy mindenkiért - Tokió 2020 címet viseli az a dokumentumfilm, ami a következő olimpiáig tartó felkészülésen kíséri végig a kétszeres olimpiai bajnok vívót.

Érkezik a Puskás-film

2017.04.07.

A leghíresebb magyar labdarúgóról, Puskás Ferencről készít filmet Andy Vajna producer és Joe Eszterhas, a világhírű magyar származású amerikai forgatókönyvíró - közölte az MTI-vel pénteken a filmügyi kormánybiztos, aki producerként vesz részt a tervek szerint "nemzetközi, magánfinanszírozású" produkcióban.

Gladiátorok műkörmökkel – Ütős csajok

2016.05.20.

Vér, könnyek verejték. Harc, szenvedés, kitartás. Nagyjából ezek, amik először eszébe jutnak az embernek, ha bokszról van szó. Na, meg persze Koko, Erdei Zsolt és a jobbnál jobb meccsek. Viszont ennél sokkal menőbb, ha csajok szállnak ringbe egymás ellen, fáradtságot nem kímélve.

Gina a ringen kívül igazi csaj

Májusban a magyar HBO ismét egy érdekes dokuval jelentkezik

2016.05.03.

A magyar HBO új, saját gyártású dokumentumfilmje, az Ütős csajok ismét egy izgalmas témát dolgoz fel: Nordin Eszter filmje négy bokszolólány történetén keresztül mutatja be a hazai női küzdősport vérverejtékes világát. 

Pelé - szinkronos előzetes

2016.04.27.

Csak idő kérdése volt volt, hogy mikor érkezik ez egy olyan életrajzi film, amiből kiderül, hogy hogyan lett egy nyomorban élő, de pokolian tehetséges brazil fiúból minden idők legnagyobb focistája, aki 17 évesen egy győztes góllal világbajnokká tette hazáját. Nehéz és küzdelmes gyerekkora után Pelé egyedi játékstílusát és legyőzhetetlen szellemét ötvözve vált valódi nagysággá, aki a játékának köszönhetően még saját országát is megváltoztatta. Pelé hazai bemutatója május 26. 

Öreg Rocky nem vén Rocky - Creed: Apolló fia

2016.01.20.

Rocky az „Olasz csődör” Balboa történetét senkinek sem kell bemutatni, vagyis mégis. Az újabb generációk, már nem feltétlenül tudják, hogy ki is volt az a Rocky és mit is ért el. Nekik itt van helyette Adonis Johnson/Creed, Balboa egykori ellenfelének, majd barátjának, Apolló Creed-nek a fia.

Will Smith harcol az igazságért - Concussion előzetes

2015.11.10.

A Concussion valós eseményeken alapszik, Will Smith (Bad Boys, Legenda vagyok) alakítja Dr. Bennet Omalut, a kivételes törvényszéki neurológust, akinek feltűnik, hogy az egykori profi sportolókat egy furcsa agyalapi betegség sújtja, amely összefüggésben lehet az aktív évek során szerzett fizikai traumákkal. Felfedezésének köszönhetően rászáll az NFL, a sportvilág egyik legnagyobb hatalmú szervezete, és ezzel egy sokat dokumentált Dávid-Góliát harc veszi kezdetét.

Creed: Apollo fia – Új előzetes

2015.09.15.

Rocky Balboa helyett ezúttal egykori vetélytársa, majd barátja Apollo Creed fia veszi fel a kesztyűt. Sylvester Stallone most csak a bölcs edző szerepében fog tetszelegni, Adonist, Apollo fiát pedig Michael B. Jordan (A megálló, Az erő krónikája) fogja alakítani. A rendező székben Ryan Coogler ült, aki korábban A megállót rendezte, szintén Michael B. Jordan főszereplésével. A hazai mozikban november 26-tól látható. 

Új előzetest kapott a Lance Armstrong film, a The Program

2015.09.13.

A sporttörténelem egyik legnagyobb csalójáról, a híres amerikai biciklisről Lance Armstrongról szóló életrajzi filmben, Ben Foster (Pandorum, A túlélő) alakítja Armstrongot, a rendezői teendőket pedig Stephen Frears (Pop, csajok satöbbi, Veszedelmes viszonyok) látta el. A The Program premierje szeptember 16.-án lesz, hol máshol, mint Franciaországban a legnagyobb bicikliverseny, a Tour de France hazájában.

Mélyütés – magyar feliratos előzetes

2015.09.13.

Jake Gyllenhaal egyszerűen fáradhatatlan. Az elmúlt években szinte kivétel nélkül kiváló alakításokat nyújtott csupa olyan remek filmben, mint Fogságban, Az embermás vagy az Éjjeli féreg. Most is 3 filmben is láthatjuk majd a közeljövőben, először az Everest-ben, ami szeptember 17.-től, majd a Mélyütés-ben, ami október 15.-től lesz látható a magyar mozikban, végül a nemrég előzetest is kapott Demolition-ban 2016 áprilisában.  

 

A sportdráma főszerepéhez Jake Gyllenhaal elképesztő átalakuláson ment keresztül, rengeteget edzett, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi bokszoló. Az edző szerepét az Oscar-díjas Forest Whitaker (Szellemkutya, Az utolsó skót király) alakítja majd a filmben. A rendezést az az Antoine Fuqua vezényelte le, aki a Denzel Washingtonnak Oscar-díjat hozó Kiképzést is jegyzi. A filmben feltűnik a rapperből színésszé avanzsált Curtis "50 Cent" Jackson, továbbá Rachel McAdams is, akit legutóbb a Törvény nevében második évadában láthattunk.