Blogolj!

Mindennap egy X-Akták

2015.07.07.

A Fox csatorna beharangozó videója szerint egészen pontosan 201 nap van hátra a legújabb X-Akták évadig, ami 2016 januárjában fog kijönni. Ez a 201 nap pedig pont elég arra, hogy beizzítsa mindenki a régi rakétákat, és fejest ugorjon Scully és Mulder kalandjaiba hangolódásképpen; egy nap, egy x-akta.

Sikoly ízelítő

2015.06.26.

Június 30-án indul a Sikoly sorozat, amiből az MTV most étvágygerjesztőnek kiadta az első 8 percét. Természetesen van benne drewbarrymore-oskodás (vagyis ijedezés egy hatalmas házban, a saját lábunkban elbotlás és végül meghalás) és késes, köpenyes, maszkos gyilkos is.

Első képek az X-Aktákból

2015.06.26.

Megjelentek az első hivatalos képek az X-Akták legújabb évadából. Mint azt már írtuk, Scully és Mulder jövőre visszatér egy hatrészes évaddal. És mi ennek örülünk. Nagyon.

Beindult a True Detective 2. évada

Kétség nem férhet hozzá, hogy A törvény nevében első évada egy olyan sajátos világot teremtett, ami egyszerre ijesztő és gyönyörű, a rendezés, a fényképezés és a színészi játék pedig fantasztikus. McConaughey és Harrelson kettőse csodálatos elegyet alkotott és hiába volt mind a nyolc rész baromi nyomasztó (főleg McConaughey karaktere), mégsem bírtuk levenni a szemünket róluk.

#savehannibal - Legyél te is kannibál!

2015.06.23.

Épphogy kijött a Hannibal 3. évada az NBC-n, a csatorna bejelentette, hogy nem terveznek folytatást a sorozatnak.

(kép forrása: www.variety.com)

Derült égből villámcsapásként jött a hír, hiszen Bryan Fuller és csapata az egyik legjobb, legigényesebb produkciót hozta létre a lecteri univerzumról. A folytatás egyelőre nincs teljesen kizárva, hiszen az alkotók tervei között van a 4. évad, ahol már megjelenne Clarice Starling ügynök is, viszont ehhez kell találni egy csatornát, ami felkarolja a sorozatot.

Fuller és az NBC is pozitívan nyilatkoztak az ügy kapcsán, mindkét fél megköszönte a közös munkát. A sorozat elkaszálásának hátterében az is állhat, hogy a 3. évad nem startolt olyan jól, mint az előző kettő. Ennek okai lehetnek, hogy a folytatás április helyett júniusra esett és az alapvetően is misztikus, filozofikus sorozat még elvontabb lett.

(kép forrása: www.teeveetee.blogspot.com

A szakítás tehát az NBC-vel végleges, ám ez nem feltétlenül jelenti a Hannibal végét, így a fannibalok még reménykedhetnek, hogy továbbra is élvezhetik az utazást a gasztronómia és az emberölés világában. 

Jön, jön, jön!

2015.05.28.

Egy éve várják a Fannibalok, hogy eljöjjön végre ez az idő is. Már. Csak. Egy. Hét.

(kép forrása: www.facebook.com)

Ilyen Hannibal plakátot mindenhová!

2015.05.27.

Ha csak egyetlenegy képpel kéne összefoglalni a nemsokára induló harmadik évadot, akkor tuti ez lenne az. Mert mozog és mert menő.

Please confirm your reservation.Hannibal returns June 4.

Posted by Hannibal on 2015. május 25.

David Duchovny kibukott az X-Aktákon

2015.05.27.

Nemrég látott napvilágot a hír, miszerint újra beindul az X-Akták. Lehet majd bőven nosztalgiáznia a nézőknek, ahogy a színészeknek is, mint a Mulder ügynököt alakító David Duchovny-nak. Az Entertainment Weekly nyilatkozatából kiderült, hogy nemrég olvasta el a forgatókönyvet, amin annyira meghatódott – pusztán a sorozatbeli nevek láttán -, hogy szó szerint elsírta magát. A produkcióhoz a „keménymagon” kívül a már jól ismert Skinner ügynök (Mitch Pileggi) és a Cigarettázó Férfi (William B. Davis) is csatlakozott. A sorozat írója pedig megint csak Chris Carter lesz. Duchovny sajnos sokat nem mondhatott a készülő részekről, csak annyit, hogy a misztikum és természetesen a paranormális jelenségek nem maradhatnak el, hiszen nincs X-Akták rejtélyek nélkül.

(kép forrása: www.projectcasting.com)

A doktor úr most a francia konyhát ajánlja

2015.05.21.

Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Hannibalt megformáló Mads Mikkelsen és „barátai” a 3. évadtól Európa felé veszik az irányt, hogy ott hódoljanak a gasztronómiai élvezeteknek. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy már csak két hét! Addig itt van egy kis hangulat hozzá.

 

Lynch újra a Twin Peaks-ben

2015.05.16.

Úgy volt, hogy rendezi, majd úgy volt, hogy kiszáll, végül most már hivatalos: David Lynch marad a Twin Peaks projektnél, sőt, az összes részt ő rendezi majd. Éljen, éljen!

(kép forrása: www.facebook.com)

Ezeket a cikkeket olvastad már?