Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Cooper ügynök csak 2017-ben tér vissza

2015.11.06.

Már korábban is voltak olyan pletykák , hogy 2017 előtt valószínűleg nem fog sor kerülni a Twin Peaks kultszéria újraindítására, most azonban a  Showtime már hivatalosan is bejelentette, hogy a jelenleg is forgatás alatt lévő sorozat jövőre nem fog még a képernyőkre kerülni. 

A 18 epizódosra tervezett folytatást az eredetit is jegyző Mark Frost és David Lynch páros írta, a már forgó epizódokat pedig ezúttal is Lynch rendezni. Az új női főszerepre Amanda Seyfried szerződött le, mellett a Dale Cooper különleges ügynök szerepében visszatérő Kyle MacLachlan, továbbá Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Balthazar Getty és a Laura Palmert ismét megformáló Sheryl Lee lesznek láthatóak. 

Magyar cím és előzetes Martin Scorsese és Mick Jagger sorozatához

2015.11.05.

Februárban indul az HBO új, saját gyártású sorozata a Bakelit, ami mögött olyan nevek állnak, mint Scorsese és  Jagger. A történet középpontjában egy Richie Finestra (Bobby Cannavale) nevű, gondban lévő lemezcég tulajdonosa fog állni, aki elszántan keresi azt az új hangzást, amellyel a kiadó kilábalhatna a bajból.

Eli Roth démonos sorozatot készít - South of Hell előzetes

2015.11.02.

Eli Roth és Jason Blum nevét nem kell bemutatni a horror rajongóinak, hiszen Roth nevéhez olyan filmek köthetők, mint a Kabinláz vagy a Motel, Blum pedig a Paranormális tevékenységek-franchise atyja. Nah most kettőjüknek érkezik egy közös démonos horroros sorozata South of Hell címen. Főszerepben Mena Suvari lesz látható, aki az Amerikai szépségben testesítette meg Kevin Spacey vágyai titokzatos tárgyát. Suvari egy Maria nevű démonvadászt fog alakítani, aki egy amerikai kisvárosban az öccsével közösen űzi ki a gonoszt az arra rászoruló emberekből. Azonban Mariában is lakozik egy Abigail nevű démon, aki pont abból táplálkozik, amit Maria kiűz az emberekből. A sorozat gyártója az WEtv, premier november 27-én.

Jön a hetedik évad is a The Walking Deadből

2015.11.02.

Az AMC a hétvége folyamán jelentette be, hogy még egy évadot berendelt a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő sorozatból, a The Walking Deadből, úgyhogy Rick és társai még legalább egy szezonon keresztül moralizálhatnak és gyilkolhatják a zombikat. A hír nem aokozott túl nagy meglepetést, hiszen a sorozat nézőtábora az ötödik évad eleje óta folyamatosan csak növekszik a nézettségi adatok szempontjából kritikus 18-49-es mezőnyben is.

A hetedik évadra visszatér Scott M. Gimple showrunnerként, akihez csatlakoznak az eddigi executive producerek: Robert Kirkman, a The Walking Dead képregény kreátora, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero, valamint Tom Luse. Jó hír a hazai rajongóknak, hogy a Fox International Channels továbbra is első kézből továbbítja a nézőknek a prémium anyagokat, így a The Walking Deadet is, tehát az amerikai vetítéssel egy  időben, illetve egy kis csúszással nézhetjük majd Rick és csapata megpróbáltatásait eredeti nyelven, illetve magyar szinkronnal.

Megérkezett Seth Rogen és az AMC közös sorozatának az első ízelítője - Preacher előzetes

2015.11.02.

Garth Ennis kultikus képregényéből 1998 óta próbálnak filmet készíteni, de nem nagyon jöttek össze a dolgok. Azonban 2013-ban az AMC bejelentette, hogy Seth Rogen és Evan Goldberg produceri segítségével egy sorozat érkezik belőle. Dominic Cooper (Need for Speed), Ruth Negga (Z világháború) és Joseph Gilgun (Kívülállók) bújhatnak a központi karaktereket bőrébe.

Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája összetalálkozik

2015.10.29.

Halloweenkor érkezik a közös Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája epizód, amelyben az itthon is népszerű sorozatok főhősei keverednek majd egy közös nyomozásba. Érdekes választás a két sorozat összeeresztése, hiszen az egyik szigorúan a tudományra alapoz, míg a másik sokkal inkább a természetfelettivel veszi fel a harcot. A crossover már egy előzetest is kapott, amiből kiderül, hogy ismét lesz miért izgulnia a rajongóknak. 

Az AMC szerezte meg az Éjszakai portás sorozatot

2015.10.29.

Az AMC Global szerezte meg a nemzetközi sugárzás jogait John le Carré: Éjszakai portás című regényének televíziós adaptációjára. A hatrészes dráma főszereplői, a Golden Globe-díjas, és többszörös Emmy-jelölt Hugh Laurie (Doktor House) és Tom Hiddleston (BosszúállókÉjfélkor Párizsban) lesznek. A szériát még ezekben a hetekben is forgatják. A rendező Susanne Bier, aki az Egy jobb világ-ért 2010-ben Oscar-díjat nyert. A sorozat az AMC, a BBC One és a The Ink Factory közös gyártása. A Éjszakai portást az AMC 2016-ban fogja bemutatni be.

Le Carré azonos című kémdrámájának mai értelmezése lesz a sorozat, hat, egyenként egyórás részből fog áll. A fordulatos, modern bűnügyi történet mozgatója a szerelem, a veszteség és a bosszú lesz. Az Éjszakai portás az egykori brit kommandós, Jonathan Pine (Hiddleston) történetét meséli el, aki szállodaportásként sem tud hátat fordítani az erőszak világának. Ismét felbukkan életében "a világ legrosszabb embere", a nemzetközi fegyverkereskedő Richard Onslow Roper (Laurie). Hogy beférkőzzön a nagy hatalmú "bűnöző fenevad" belső köreibe, magának Pine-nak is bűnözővé kell majd válnia.

Januárig várnunk kell a speciális Sherlock epizódra

2015.10.29.

Az eredetileg karácsonyra tervezett Sherlock különkiadását a BBC eltolta 2016. január 1-re. A 19. századi viktoriánus Angliában játszódó, Sir Arthur Conan Doyle kísértethistóriát megidéző történetnek, azonban kiderült a hivatalos címe: Sherlock: The Abominable Bride, amely az új év első napján kerül majd adásba a BBC One, illetve az amerikai PBS csatorna műsorán. Új előzetest is kapott, immár címmel és a dátummal ellátva. 

Jessica Jones - előzetes magyar felirattal

2015.10.24.

A rövid teaser videók (1,2,3,4) után végre megérkezett az első hosszabb előzetes is a Jessica Jones sorozathoz. Úgy tűnik, hogy a Daredevilnél már jól bevált komor és sötét hangvételt követi majd a Jessica Jones széria is.  A sztoriról már beszámoltunk, röviden a főhősnő magánnyomozóként dolgozik és megpróbálja elkapni fő ellenfelét Kilgrave-et, azaz a Bíborembert. Luke Cage karaktere is feltűnik majd a sorozatban, hogy felvezesse saját szériáját. A Netflix november 20-án teszi elérhetővé az összes epizódot.  

Sharon Stone egy sorozatban tér vissza - Agent X promo videók

2015.10.20.

A TNT új sorozatában Sharon Stone (Elemi ösztön, Casino) fogja alakítani majd az USA alelnökét, aki a címben megnevezett titkos ügynök (Jeff Hephner) és csapatának a vezetője is lesz egyben, ami annyira titkos, hogy még maga az USA elnöke sem tud róla. Az Agent X november 8-án kerül a képernyőkre. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?