Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Jön a Csúcsformában a tévéképernyőkre

2015.11.16.

Az 1998-as Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével készült Csúcsformábant még két folytatás követte 2001-ben és 2007-ben. A sztorik dinamikáját a két eltérő kultúrájú és habitusú rendőrpáros szolgáltatta, amit a főszereplők remekül megoldottak. Most ebből a trilógiából készül a CBS csatornán a reboot, amihez meg is érkezett az első előzetes. 

Itthon is leadják a 12 Majom tévésorozatot

2015.11.14.

Hazánkba is megérkezik a 12 majom széria, amely az 1995-ös Terry Gilliam-film alapján készült, melyben  többek között Bruce Willis és Brad Pitt voltak láthatóak. Sokkal nem vagyunk lemaradva a tengerentúltól, hiszen Amerikában még csak most készül a széria második évada. A 13 epizódból álló szezon november 17-én, 21 órakor kezdődik a Film Cafe műsorán. 

Új X-akták előzetesek és poszterek

2015.11.14.

Korábban már írtunk róla, hogy újraindul az X-akták sorozat 6 rész erejéig. 2016. január 24-én debütál majd a képernyőkön Mulder és Scully legújabb kalandjai, addig is itt van hozzá néhány újabb előzetes és poszter, ami eszünkbe juttatja, hogy miért is érdemes várni Chris Carter kultsorozatának a folytatására. 

Jön a Snowpiercer sorozat változata

2015.11.13.

Joon-ho Bong rendező 2013-as sci-fijét a Snowpiercer - Túlélők viadalát kivételesen nem a reboot láz kapta el, hanem a másik nagyon felkapott dolog mostanában, a „készítsünk sorozatot az egykor jól teljesítő mozifilmekből” láz. Így a Snowpiercer olyan filmekből készült sorozatok mögé fog beállni a sorba, mint Az Álmosvölgy legendája, Csúcshatás, Alkonyattól pirkadatig vagy a Constantine és még sorolhatnánk.

Az AMC sugározná George A. Romero új zombisorozatát?

2015.11.12.

Már egy ideje beszéltek róla, hogy George A. Romero a zombikultusz megteremtője aláírta a szerződést az Empire of the Dead című képregényének tévésorozattá fejlesztéséhez. A forgatókönyvet maga a mester, Romero írná Peter Grunwald segítségével, akivel korábban már olyan filmeken dolgozott együtt, mint a Holtak földje és a Holtak naplója. Arról azonban eddig nem esett szó, hogy melyik tévécsatorna tűzné műsorára az adaptációt, mostanáig. 

Újabb Jessica Jones előzetes magyar felirattal

2015.11.12.

Már nem kell sokat várni Jessica kalandjaira, hiszen november 20-án teszi elérhetővé a teljes évadot a Netflix. Addig is itt egy újabb előzetes emlékeztetőül, hogy a Daredevilhez hasonló élményre számíthatunk. 

Jeffrey Dean Morgan lesz a The Walking Dead legbrutálisabb főgonosza, Negan

2015.11.11.

Már jó ideje pletykálták, hogy a The Walking Dead tévés univerzumában is felbukkan a képregényesek számára ismert karakter, Negan, aki egy a The Savior névre hallgató brutális túlélőkből álló banda vezére. Most azonban ez már nem csak pletyka, ugyanis a The Hollywood Reporter lehozta a hírt, miszerint Jeffrey Dean Morgan az Odaát apukája és a Watchmen  Komédiása játszhatja el az ikonikus főgonoszt. Morgan a 6. évad fináléjában fog először bemutatkozni, majd a 7. évadban már ő lesz az egyik főszereplő.  Arról is beszámoltak még, hogy Morgan mellett olyan másik színészek voltak versenyben a szerepért, mint Timothy Olyphant (A törvény embere), Matt Dillon (Wayward Pines) vagy Garret Dillahunt (Nevelésből elégséges, Hand of God). 

Jennifer Lopez a tévéből támad - Shades of Blue előzetes

2015.11.10.

Az NBC új sorozatában a Shades of Blue-ban Jennifer Lopez (Mint a kámfor) ezúttal nem énekelni fog, hanem színészkedni. Lopez karaktere egy lányát egyedül nevelő anya, és nem mellesleg egy olyan nyomozónő, aki egy korrupt rendőrökből álló New York-i rendőrőrs tagja, és sem a védelmi pénzt, sem a kenőpénzt nem veti meg. Aztán ahogy ez lenni szokott egy nap rajtakapja az FBI és közlik vele, hogy ha mostantól nem segít a társai lebuktatásában akkor a rács mögött találja magát. Lopez főnökét a gengszterfilmek egyik mestere, Ray Liotta (Nagymenők) fogja alakítani. Premier 2016. január 7. 

Még egy sorozat, amit jó nézni - Aranyélet

Azt már többször megállapítottuk, hogy a sorozatok fénykorukat élik, de az még örömtelibb, hogy a magyar sorozatok is összeszedték magukat. Hol van már a Szomszédok, Barátok közt-féle minőség és történetvezetés?

A Spektrum bekeményít - Érkezik a Brutális történelem

2015.11.06.

Új tantárggyal bővül a Spektrum népszerű „Brutális” sorozata: november 7-én indul a „Brutális történelem”. Decembertől pedig kezdetét veszi a „Brutális biológia” 2. évada.

Ezeket a cikkeket olvastad már?