Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Száz éve eltűnt magyar műtárgyakról készül dokumentumfilm-sorozat

2016.02.05.

Barki Gergely művészettörténész szakmai közreműködésével Wanted - A képvadászat címmel dokumentumfilm-sorozat készül száz éve eltűnt magyar műtárgyakról, amelyek utoljára az 1915-ös Panama-Pacific International Exposition című világkiállításon szerepeltek San Fransiscóban, ahonnan nem kerültek vissza Magyarországra.

Barki Gergely művészettörténész

Zavarba hozzák a Jóbarátokat

2016.02.05.

Ahogy azt korábban megírtuk az amerikai NBC csatorna műsorán látható lesz egy, a tízszeres Emmy-jelölt tévés rendező, James Burrows tiszteletére rendezett gálaműsor, amelyben számos korábbi és mai komédiasorozat színészgárdája, így többek között a Cheers, a Will és Grace, a Mike és Molly és az Agymenők stábja is összeáll. Az Agymenők és a Jóbarátok összetalálkozásáról, már volt is egy képünk.

Hivatalosan is visszatér a Szívek szállodája

2016.01.31.

Még októberben írtunk róla, hogy nagy valószínűséggel visszatér a képernyőre a Szívek szállodája, azonban a tárgyalásokat még csak akkor kezdték és fennállt a lehetősége, hogy mégsem jön össze a dolog. Most már viszont tuti, hogy érkezik a széria folytatása először a Netflix erősítette meg, majd maga az egyik főszereplő, Lauren Graham, aki Lorelai megformálója. A színésznő a twitterén közölte a hírt, miszerint most már ő is megerősítheti, hogy itt az ideje annak, hogy visszatérjen dolgozni ő és a még 2007-ben a forgatásról lenyúlt dzsekije is

Mi folyik Hollywoodban? Woody Allen Miley Cyrust fogja rendezni

2016.01.27.

Woody Allen pályafutása során először adja a fejét tévés széria készítésére, amit az Amazonnak fog szállítani. Eddig nem sok mindent lehetett tudni a készülő projektről, most azonban elkezdték csepegtetni az információkat, amik a következők: a sorozat az 1960-as években fog játszódni, 6 epizódból fog állni, amik 30 percesek lesznek, Elaine May lesz az egyik szereplő (Süti, nem süti) és mellette Miley Cyrus lesz a másik főszereplő. Az egyelőre rejtély, hogy a rendezőlegenda miért pont a Hannah Montánából botrányhősnővé avanzsálódó Cyrust választotta a főszerepre, de erre valószínűleg soha az életben nem fogunk ép ésszel felfogható magyarázatot kapni. Allen fogja írni- és rendezni is a részeket és természetesen maga is feltűnik majd az újdonsült "múzsája" mellett. A szériát márciustól kezdik el forgatni. 

Egy asztalnál a Jóbarátok és az Agymenők

2016.01.26.

Igaz nem teljes a létszám, az Agymenők Penny-je, azaz Kaley Cuoco által megosztott képen, de azért így is egy elég jó kis társaság jött össze ezen a bulin.

Ummmm NIGHT MADE. Can't breathe #friends meets #bbt @bigbangtheory_cbs I died and went to heaven

@normancook által közzétett fénykép,

Úrjanyitották az X-aktákat

2016.01.25.

Hétfő este és X-akták. Újra gyerek vagyok, Scully és Mulder kalandjait nézem, mert oké, hogy sokszor ciki a retro, de ezt tényleg nem lehet kihagyni. A ’90-es évek egyik kultikus sorozatáról van szó, és mindenki tudja, miről beszélek, ha azt mondom: Az igazság odaát van.

Címkék: Sorozat, X-akták

Magyar előzetes és premierdátum az új X-akták szériához

2016.01.16.

Már nem kell sokat várnunk és jön az X-akták új évada, ami már 13 éve várat magára, és amiben Mulder és Scully mellett a fontosabb régi szereplők egyaránt visszatérnek. Ami még ennél is jobb hír, hogy a világpremier után - január 24 - alig egy napot kell csak várnunk és 25-én már mi is nézhetjük a 6 részes miniévad első epizódját a Coolon, ráadásul magyar szinkronnal. Azonban nem csak régi szereplők térnek vissza, hanem a régi szinkronhangok is, vagyis Mulder ezúttal is Rékasi Károly, Scully Náray Erika, Skinner Varga T. József, a cigarettás férfi pedig Cs. Németh Lajos hangján fog megszólalni. Magyar premier tehát a Coolon január 25-én este 21:10, a második rész egy nappal később, a további részek pedig kedd esténként lesznek majd láthatóak. 

Újra együtt a Jóbarátok csapata!

2016.01.14.

Már évek óta szó van arról ,hogy a világhírű sorozat, a Jóbarátok színészei újra összeállnak-e vagy sem, de valahogy ezt eddig sosem tudták összehozni, mivel mindig volt, aki nem vállalta. Most viszont sikerült az, amit több, mint 10 éve várnak a rajongók (a sorozat 2004-ben, a 10. évaddal befejeződött): újra együtt Joey, Phoebe, Chandler, Ross, Monica és Rachel.

Előzetesen a 11/22/63 Stephen King adaptáció

2016.01.12.

Alig van olyan Stephen King mű, amiből ne készült volna valamilyen tévés vagy mozis feldolgozás, most a 2011-es bestselleréből, a 11/22/63 adaptált széria a soros. Az időutazós történet mozgatórugója John F. Kennedy amerikai elnök, akinek a meggyilkolását próbálja megakadályozni Jake Epping (James Franco) történelemtanár, aki egy barátja révén képes lesz visszamenni az időben, azonban a múltat nem lehet csak úgy, következmények nélkül megváltoztatni... A széria producerei között olyan neveket találhatunk, mint J.J. Abrams, és még maga Stephen King is, továbbá az első két epizódot az Egy nap szeptemberben Oscar-díjas rendezője, Kevin Macdonald jegyzi. A 7 epizódból álló széria február 15-én rajtol. 

"Ez színház, és a színészek hülyeséget beszélnek" - Csak színház és más semmi

2016.01.11.

2005-ben Goda Kriszta, rendező és Divinyi Réka, forgatókönyvíró habkönnyű romantikus vígjátéka, a Csak szex és más semmi magyar viszonylatban szép sikernek örvendett, így az alkotópáros kihasználva a film népszerűségét, gondolt egyet, és megalkotta 10 évvel később a hasonló közegben, hasonló stábbal a Csak színház és más semmi című hatrészes sorozatot.