Ellopták Magnum bajszát

2018.05.17.

Az oké, hogy mindent újráznak mostanában, de azért ha már egy klasszikusról van szó – jelen esetben a hawaii inges nyomozóról -, akkor azért illene az alapoknál maradni. Egy szó mint száz: hol a bajusz? És amúgy is minek ez?

Guillermo del Toro a Netflixen fog borzongatni

2018.05.15.

A Variety számolt be róla, hogy a friss Oscar-díjas Guillermo del Toro egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflixnek. 

Történelmi rekordot döntött A Simpson család

2018.05.01.

A már 29 éve műsoron lévő rajzfilmsorozat legfrissebb epizódjával minden idők leghosszabb tévésorozatává vált.

Végre belenézhetünk az Aranyélet utolsó évadába

2018.04.11.

Az Aranyélet évek óta bearanyozza (elnézést) a hazai sorozatgyártás palettáját. Minőségi, izgalmas, kőprofi és nagyon mai. Az HBO-sorozat sajnos csak három évados lesz, amit valószínűleg ősszel mutatnak majd be, de a hangulatfokozás most elkezdődött.

Jövőre gigantikus csatára számíthatunk a Trónok harcában

2018.04.10.

Már nagyon messzinek tűnik az is, hogy a Trónok harca hetedik évada befejeződött, és a nyolcadik, egyben befejező etapra is jövő évig kell várni. Ezért olyan „tűkönülős” a legfrissebb hír a sorozatról, pontosabban egyik csatajelenetéről.

Az Alien rendezője új horrorsorozattal jelentkezik

2018.03.20.

Ridley Scott a producere az AMC új horrorsorozatának, amelyet Dan Simmons 2007-ben megjelent, The Terror című regényéből adaptáltak. A szériához már érkezett is egy magyar feliratos előzetes, amiben még Scott kommentárjai is láthatóak. 

Érkezik a Maffiózók-előzményfilm

2018.03.09.

A legszebb az egészben, hogy az eredeti széria megalkotója, David Chase, illetve egyik írója, Lawrence Konner fogja jegyezni.  

Előzetesen Kevin Costner kőkemény westernsorozata

2018.03.01.

Aki még nem ismeri még Taylor Sheridan nevét, jobb ha megjegyzi. Neki köszönhetjük ugyanis a Sicario – A bérgyilkostA préri urait és a tavaly bemutatott Wind River – Gyilkos nyomont is, aminek Sheridan az írása mellett már a rendezését is bevállalta.

Az idétlen bajusz újra színre lép

2018.02.21.

Tom Selleck után a Suicide Squad - Öngyilkos osztag színésze növesztheti meg a bajszát a készülő Magnum-rebootban.

Idehaza is látható lesz a Trumpból hülyét csináló széria

2018.02.18.

Az Our Cartoon President című animációs sorozat még február 11-én startolt az USA-ban, Magyarországon pedig –  az HBO jóvoltából – tíz nappal később, február 21-én fog műsorra kerülni.