Blogolj!

Előzetesen Kevin Costner kőkemény westernsorozata

2018.03.01.

Aki még nem ismeri még Taylor Sheridan nevét, jobb ha megjegyzi. Neki köszönhetjük ugyanis a Sicario – A bérgyilkostA préri urait és a tavaly bemutatott Wind River – Gyilkos nyomont is, aminek Sheridan az írása mellett már a rendezését is bevállalta.

Magyarul is üt a Sicario 2 első előzetese

2018.01.16.

Kétségtelen, hogy a Sicario - A bérgyilkos volt 2015 egyik nagy meglepetésfilmje, ami még három Oscar-jelölést is a magáénak tudhat. Nem is nagyon lepődött meg senki, amikor még abban az évben bejelentették a folytatását, ami már a rendező, Denis Villeneuve és a főszereplő Emily Blunt nélkül érkezik. 

A teljes főszereplőgárda visszatér a Sicario - A bérgyilkos folytatásában

2016.04.04.

Teljes gőzzel folynak a munkálatok a nemzetközi drogháborúról szóló Sicario - A bérgyilkos című 2015-ös amerikai thriller folytatásán, amelyben a főszereplők mindegyike, Emily Blunt, Benicio del Toro és Josh Brolin is visszatér a mozivászonra. 

Év végén volt itt minden, ami szem-szájnak ingere

2015.12.30.

Bár még hivatalosan nem fejeződött be az év, az mindenképpen elkönyvelhető, hogy volt itt minden, mi szem-szájnak ingere: fantasztikus szerzői film (Birdman), nagyon jól eltalált mesefilm (Agymanók, Minyonok), magyar sikerek (Liza, a rókatündér, Szerdai gyerek, Saul fia, Aranyélet) és Csillagok háborúja.

A kemény csajok is sírnak – Sicario – A bérgyilkos

2015.10.19.

Denis Villeneuve nevét érdemes megjegyezni, mert ő az a hollywoodi rendező, aki bár sok filmet még nem készített, de nagybetűs alkotásokat tudhat a háta mögött (Felperzselt föld, Ellenség, Fogságban). Ami azért nagy szó, ha az ember Hollywoodban akar boldogulni. És hagyják neki. Mert Villeneuve nem a felhajtásra, a sztárságra gyúr, hanem meg akar mutatni valamit, el akar mondani valamit, és ezt meg is tudja csinálni. Nem is akárhogyan.