Blogolj!

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában

2016.08.20.

Jared Leto is szerepel a Szárnyas fejvadász folytatásában, amelyet Denis Villeneuve rendez. 

Rejtélyes űrlények látogatnak meg minket

2016.08.11.

A kanadai Denis Villeneuve viszonylag új név még Hollywood égiszén, ami a rendezőket illeti, de sokadjára bizonyítja be, hogy egyszerűen nem tud mellényúlni. Jelenleg hazánkban forgatja a Szárnyas fejvadász folytatását Ryan Goslinggal és Harrison Forddal, de legújabb mozija nemsokára debütál.

Lenyűgöző lesz a Szárnyas fejvadász 2

2016.07.20.

Arról már írtunk, hogy az egyik legnagyobb sci-fi klasszikus, a Szárnyas fejvadász második része nálunk forog Ryan Goslinggal és Harrison Forddal. Gosling már egy ideje Budapestre meg is érkezett, Ford is hamarosan jön, most pedig a film látványtervei is napvilágra kerültek.

Címkék: Rövidzárlat, sci-fi

Klasszikus sikerfilmeket nézhetünk a város tetején - Érkezik a Paramount tetőmozi

2016.07.02.

Kedd esténként a sikerfilmeké lesz a főszerep a Corvin Club tetőteraszán.

Újabb magyar előzetesen szárnyal a Star Trek: Mindenen túl

2016.05.29.

Megérkezett a második előzetes is a Star Trek: Mindenen túl mozihoz, ami az elsőhöz képest sokkal komolyabb hangvétellel támad. Ezúttal az Enterprise űrhajó legénységének a bajba kerülésének a sötét oldalára fókuszál. A film Justin Lin rendezésében július 21-én érkezik a mozikba. 

Az idegenek még mindig zabosak A függetlenség napja: Feltámadás újabb szinkronos videójában

2016.05.04.

A függetlenség napja folytatásában már nem sok nyoma maradt az első részt szerethetővé tévő humorból, átvette a helyét a bosszú és a félelem. Úgy látszik, hogy az idegenek nem felejtenek és 20 év után visszatérnek megtorolni a korábbi vereségüket, amit az előzetesek alapján most még nehezebb és látványosabb lesz majd kivédeni. A függetlenség napja: Feltámadás június 23-tól lesz látható a hazai mozikban. 

Hol akarsz inkább meghalni? – Cloverfield Lane 10

2016.04.17.

A földönkívüli invázió sokszor fenyegetett már minket a vásznon keresztül. Tiszta sor, menekülni kell, ahogy csak bírunk. De mi van akkor, ha a legnagyobb veszélyt nem is az idegenek, hanem a földlakók jelentik?

Itt is vagyok, ott is vagyok, hol is vagyok? – Hurok

2016.04.13.

Magyar film és sci-fi. Magyar film és időutazás. Még ízlelgetni, szokni kell a gondolatot, de igen, már ilyen is van, és bár ingoványos talaj a tér-idő kontinuum megbolygatása akár csak vásznon is, de ha valaki kellő odafigyeléssel és szeretettel fog hozzá egy ilyen sztorihoz, akkor még lehet remény, hogy egy izgalmas film is kisülhet belőle.

Amerika Kapitány: Polgárháború - Újabb szinkronos előzetes

2016.04.12.

Újabb szinkronos előzetesen feszül egymásnak Amerika Kapitány és Vasember az Amerika Kapitány: Polgárháború  kedvcsinálójában, amelyben már Pókember is beszáll a harcba. Hazai premier május 5.  

Decemberben sem fogunk unatkozni, kijött a legújabb Star Wars-film előzetese

2016.04.07.

Egy hosszabb szunnyadás után a Star Wars dömping beindult decemberben és még évekig meg sem fog állni. Most eljutottunk a második állomáshoz, a Star Wars: Rogue One-hoz, ami idén év végén jön majd ki és magyarul a Zsivány Egyes címet kapta.