Blogolj!

Repül a migráns, ki tudja, hol áll meg - Jupiter holdja

2017.06.08.

A migráció témája aktuálisabb, mint valaha. Ezzel kapcsolatban pedig nem csoda, hogy egyre több film születik itthon és külföldön egyaránt. Az idei cannes-i filmfesztiválon például Haneke Happy End című filmje dolgozta fel a témát, itthon év elején Az állampolgár, most pedig a Jupiter holdja az, ami sajátosan nyúl a kérdéshez.

Újra mozizhatunk a tetőn

2017.05.31.

Négy vetítéssorozattal – Cinema Classics, Magyarok a háztetőn, Premier Movie Day és French Rooftop Cinema – jelentkezik idén nyáron a Budapest Rooftop Cinema (BRC) a Corvin Club tetőteraszán.

Megérkezett az első előzetes a legfrissebb Star Wars-filmhez

2017.04.14.

Az év egyik legjobban várt filmje a Star Wars következő epizódja, jelen esetben a The Last Jedi. Bar még decemberig kell rá várnunk, de az idén 40. születésnapját ünneplő űropera legújabb részének első előzetese megérkezett. Persze grandiózus, sejtelmes és csillagokháborújás hangulata nem okoz csalódást.

Filmőrültek és őrült filmesek

2017.04.01.

Bolondok napján az ember hajlamos kicsit megőrülni, ami nem is baj, sőt. Ki kell néha ereszteni a gőzt, amit sokszor a filmőrültek is megtesznek a mi nagy örömünkre. Így készülnek a jobbnál jobb videók, amik segítenek kikapcsolni, szórakozni és nevetni. Bolondozzunk kicsit mi is! 

Öreg Deckard nem vén Deckard - Szárnyas fejvadász 2049 szinkronos előzetes

2016.12.23.

Már többször is írtunk a Szárnyas fejvadász folytatásáról, legutóbb megnézhettük az első előzetesét is, ami már magyar szinkronnal is elérhető. Mindenképpen várós darab nem csak azért, mert az első rész mára klasszikussá nőtte ki magát, hanem az alkotógárda; Denis Villeneuve, Ryan Gosling és Harrison Ford miatt is. A Szárnyas fejvadász 2049 2017 októberében várható a mozikban. 

Hátborzongatóan jó magyar előzetes érkezett A majmok bolygója következő részéhez

2016.12.23.

Az eredeti 1968-as A majmok bolygója már a harmadik előzményfilmjéhez közelít. Az első mozi a 2011-es A majmok bolygója: Lázadás pozitív csalódás volt, hiszen mindenki egy tipikusan elbarmolt előzményfilmet várt, aztán leesett az állunk. A széria harmadik része A majmok bolygója: Háború ezúttal Woody Harrelsonnal erősít, akinek egyaránt jól fekszenek a bohókás karakterek és az igazán fajsúlyos szerepek is. 

Először láthatjuk mi lesz Harrison Forddal a jövőben - Szárnyas fejvadász 2 előzetes

2016.12.19.

A hónapokig nálunk forgatott Szárnyas fejvadász 2049 első előzetese még friss és ropogós, amiben láthatjuk a nem is olyan távoli jövőt, és természetesen Ryan Goslingot és Harrison Fordot is.

Újabb csillaggal bővült a Star Wars-univerzum – Zsivány Egyes

2016.12.13.

Ha december, akkor ünnepek, és itt most nem a karácsony és az újév a lényeg, hanem a Csillagok háborúja-mozik tömkelege, aminek lavinája tavaly év végén indult el Az ébredő Erővel, és idén folytatódik a Zsivány Egyessel (a jövő év decemberében érkező filmről nem is beszélve). Ünnep ez, mert a sokak által (jogosan) gyűlölt 1-2-3 után nem csak tavaly ébredt fel a régi korok minősége és szórakoztatófaktora, hanem idén is megmaradt ez a jó szokása ennek az univerzumnak.

Transformers: Az utolsó lovag - magyar szinkronos előzetes

2016.12.10.

A Transformers már ötödjére tér vissza  a mozikba, hogy pofátlanul sok pénzt söpörjön be. Hiába romlik részről részre a filmek minősége a pénztáraknál ennek az ellenkezője mondható el; míg az első rész 709 milliót hozott a konyhára, addig a legutóbbi negyedik rész már több, mint 1 milliárdot. A Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-án debütál az amerikai mozikban, a főbb szerepekben Anthony Hopkins, Mark Wahlberg és Laura Haddock lesz látható.

Levett a lábunkról a Transformers 5 előzetese

2016.12.07.

Bár a nagy robbantások mestere, Michael Bay ötödik autós/robotos filmje úgy kellett már, mint egy falat kenyér SE, be kell látni, hogy a legutolsó Transformers-film, a Transformers – Az utolsó lovag előzetese tényleg sok jót ígér. Legalábbis ami a látvány illeti. Az már más kérdés, hogy a hullámzó teljesítményű franchise utolsó darabja filmként hogyan fogja megállni a helyét.