Blogolj!

Az éhezők viadala szereplői igazi lázadókká váltak

2015.07.07.

A mai nap az őszi blockbustereké, ugyanis kijöttek a Bíborfolyók mellett Az éhezők viadala: A kiválasztott 2 részének fotói is. Katniss és társai igazi rebellisekké nőtték ki magukat. Harcukat november 19-től láthatjuk itthon.

(képek forrása: www.empireonline.com)

Nyuszi vagy, McFly? - Vissza a jövőbe 30

2015.07.05.

30 éve mutatták be az egyik legjobb és legszórakoztatóbb időutazós filmet, amit lehetetlen nem imádni. A Vissza a jövőbe ennyi év után is élvezetes az első percétől az utolsóig. Aki már kívülről fújja az egészet, az az apró utalásokat keresi, aki pedig először látja, egyből rajongójává válik. Itt van tehát pár érdekesség kedvcsinálónak.

(kép forrása: www.blogs.informatica.com)

A múlt évszázad filmjei feketén fehéren

2015.07.02.

A nyári mozidömping mindig jó, hiszen ki nem szereti a látványos, pörgős filmeket, viszont ne feledkezzünk meg a régiekről sem. Attól még, hogy egy film elmúlt 30 éves, nincs benne CGI és még csak nem is színes, igenis lehet a mai napig is izgalmas és szórakoztató. Az igazi filmmániások tudják ezt, viszont aki húzódozik a régi, akár majdnem 100 éves filmektől, annak itt egy kis ajánló a 20. század fekete-fehérjeiből.

(kép forrása: www.blogs.indiewire.com)

Star Trek 4 a láthatáron

2015.06.29.

A Star Trek harmadik része sem készült el (most kezdődött csak a forgatás), máris a negyedik rész lebeg a készítők szeme előtt, hiszen a Kirk kapitányt és Spockot alakító két színésznek, Chris Pine-nak és Zachary Quintonak máris biztos helye lesz a folytatás folytatásában. Nem tudni, hogy a csapat többi tagjával, többek között Simon Peggel és Zoe Saldanával mik a tervek, de ez még a jövő zenéje, hiszen egyelőre a harmadik részre koncentrál a stáb, ami 2016 júliusában kerül majd mozikba.

(kép forrása: www.upcomingmoviesreview.com)

Top Gun 2 és Tom

2015.06.29.

A folytatások és remake-ek világában élünk, így tehát nem meglepő, hogy a nagysikerű 1986-os Top Gun folytatásáról is voltak pletykák. Most viszont a producer, David Ellison - aki a Terminator Genisyst is jegyzi - elárulta, hogy a forgatókönyv már készül Justin Marks jóvoltából, illetve utalásokat tett arra is, hogy Maverick szerepében megint Tom Cruise-t láthatjuk majd. Ellison úgy fogalmazott - és ezzel valószínűleg minden rajongó egyetért -, hogy "a Top Gunban Mavercik karaktere fantasztikus volt, így a film nélküle nem lenne az, ami; Maverick-et Maverick fogja játszani."

(kép forrása: www.sploid.gizmodo.com)

Kicsoda Star Lord apja? - A galaxis őrzői 2 infók

2015.06.28.

A 2014-es, 2015-ös időszak Chris Pratt számára nagyon bejött, hiszen A galaxis őrzői Star Lordjaként, majd a Jurassic World raptoridomárjaként minden nő beleszeretett és minden férfi olyan menő akart lenni, mint ő. Ez a sikerszéria valószínűleg 2017-ig bőven ki fog tartani, mivel A galaxis őrzői második része két év múlva készül el. A rendező, James Gunn elmondta, hogy ez egy érzelmesebb film lesz, amiben egy-egy karakterre fókuszálnak majd. Leginkább természetesen Peter Quill-re, akinek családi hátterét, gyerekkorát, legfőképpen apjával való kapcsolatát ismerhetjük meg. Így talán azt is megtudhatjuk majd, hogy hogyan lett a kis Peterből Star Lord.

(kép forrása: www.galacticnewsone.com)

Arnie összecsap Schwarzival

2015.06.24.

A Terminator Genisys mindjárt itt van a mozikban, így egyre jobban meg kell barátkoznunk azzal, hogy az ezredik bőrt is le kell húzni erről a filmről. Igazából már a tökéletes második rész utána le kellett volna állni, de ismerjük Hollywoodot, nem ismernek lehetetlent. Ha már itt van a nyakunkon a legújabb Schwarzenegger-féle robotsztori, ismerkedjünk ezzel a jelenettel. Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy ez mulatságos vagy inkább menő...

Jön a Függetlenség napja folytatása

2015.06.23.

A mostanában Hollywoodban divatos remake és folytatások tengerében nem meglepő, hogy a Függetlenség napja is kap egy újabb részt Independence Day Resurgence címmel. A rendező ezúttal is Roland Emmerich lesz, a főbb szerepekben pedig újra láthatjuk Jeff Goldblumot, Vivia A. Foxot és Bill Pullmant. Mellettük pedig még többek között Liam Hemsworth és Charlotte Gainsbourg kapott szerepet.

(kép forrása: www.superherohype.com)

A film természetesen most is az idegen invázióról és a világ megmentéséről fog szólni, de persze sokkal monumentálisabb lesz a kivitelezés, ahogy azt a kor szelleme megköveteli. A mozi a tervek szerint jövő nyárra készül el, addig pedig lesz idő ráhangolódni a 20 évvel ezelőtti film megnézésével. 

Újabb szereplő a Star Wars: Rogue One-ban

2015.06.16.

Egyre több ismert színész csatlakozik a Star Wars: Rogue One szereplőgárdájához. A legújabb hírek szerint most Forest Whitaker mondott igent az űrbéli kalandra, azt viszont még nem lehet tudni, hogy kit fog alakítani.

(kép forrása:www.denofgeek.com)

Ugyanilyen titok övezi a Holló-beli szerepét is, amiből csak annyi biztos, hogy a stáb része lesz. De ez nem is meglepő, hiszen a remake készítése körül állandó a zűrzavar; hol a rendező, hol a főszereplő személye változik. 

A marsi előzetes

2015.06.08.

Egy elég kiadós trailer jött ki a Marson ragadt űrhajósról szóló filmről, amiben Matt Damon próbálja kibekkelni magányos napjait a vörös bolygón.

Ezeket a cikkeket olvastad már?