Blogolj!

Visszatér az eredeti szereplőgárda a Halálos fegyver ötödik részében

2020.01.29.

Végre egy olyan folytatásról beszélhetünk, ami miatt nem robban ki belőlünk a „De miért?!” felkiáltás, ugyanis a nemcsak Mel Gibson, de Danny Glover is beszállt a Halálos fegyver újabb etapjába.

Jim Carrey vállalná a Maszk folytatását, de van egy feltétele

2020.01.28.

A kilencvenes évek egyik kultikus filmjének folytatásáról nem először esik szó, most viszont Jim Carrey is nyilatkozott az ügyben.

Címkék: remake, Rövidzárlat

Magyar színésznő Európa tehetségei között

2020.01.28.

Szőke Abigél, az Akik maradtak főszereplője is felkerült a Variety magazin tíz figyelemre méltó tehetséges európai filmest bemutató idei listájára.

Jön az élőszereplős Bambi-film

2020.01.25.

Lassan már követni sem tudjuk, hogy Disney melyik korábbi klasszikusát dolgozza fel újból, annyi viszont bizonyos, hogy a legújabb mese, amiből kapunk majd egy "élőszereplős verziót az az 1942-es Bambi lesz.

Már biztos, hogy Bill Murray is szerepel az új Szellemirtók-filmben

2020.01.24.

2016 óta egy kicsit szitokszónak számít az „új Szellemirtók”, de mivel a legújabb verzió úgy tesz, mintha nem is történt volna meg a filmklasszikus női verziója, így nincs miért aggódni, pláne, hogy most már hivatalos, hogy az eredeti szereplőgárda egyik oszlopos tagja is visszatér.

Megint Matt Damon lesz a főszereplője a legújabb James Mangold-mozinak

2020.01.23.

Damon és Mangold nem először dolgozik együtt, a rendező legutóbbi filmjében, a négy Oscarra jelölt Az aszfalt királyaiban is az amerikai színész kapta az egyik főszerepet.

Érkezik a Marvel Kapitány folytatása

2020.01.23.

Miután a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben filmekkel lezárult a Marvel harmadik fázisa, nem nagyon érkeztek hírek a már felvezetett hősök további kalandjairól, most azonban megtörni látszik a csend, ugyanis nagyon úgy fest, hogy érkezik a Marvel Kapitány második felvonása.

Bradley Cooper a Netflixre készít filmet Leonard Bernsteinről

2020.01.23.

Bradley Cooper a Netflixel közösen készíti új filmjét, amely a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről (West Side Story) szól majd.

Sorozat készül a brit uralkodócsaládról

2020.01.22.

Eddig is számos alkalommal vitték képernyőre a királyi családot, de most animációs sorozat készül róluk, méghozzá a hatéves György herceg főszereplésével.

Egy hétig bárki megnézheti a Diák Oscarra jelölt filmeket

2020.01.21.

Szerdán kezdődik a Diák Oscar-hét, ennek apropóján pedig egy hétig bárki megnézheti a korábbi jelölt és nyertes filmeket az interneten.

Címkék: Rövidzárlat