Blogolj!

Meghalt James Redford, Robert Redford fia

2020.10.20.

58 éves korában meghalt James Redford filmes, Robert Redford színészlegenda fia.

Pár nap és nyithatnak New York állam mozijai

2020.10.18.

New York City kimarad a pénteki újranyitásból.

Középkori misztikus kalandfilm készül Gera Marinával

2020.10.14.

Középkori misztikus kalandfilm készül Gera Marinával a Nemzeti Filmintézet (NFI) támogatásával, a svájci-magyar koprodukció A Fekete pók címmel kerül majd mozikba.

Mozik helyett online debütál az Amerikába jöttem 2.

2020.10.14.

Még tavaly év elején derült ki, hogy folytatást kap Eddie Murphy 1988-as kultikus vígjátéka, méghozzá az eredeti szereplőgárdával, azóta azonban nem sokat lehetett hallani a projektről, egészen mostanáig.

Vadiúj karakterposzterek érkeztek a The Mandalorian második évadához

2020.10.13.

Nyakunkon a The Mandalorian második évada, így Disney+ is egyre jobban csepegteti hozzá a kedvcsinálókat: az első előzetes után most egy rakás plakátot adtak ki az új évadhoz.

Elhunyt Margaret Nolan, a híres aranytestű Bond-lány

2020.10.12.

A brit színésznő 76 évesen halt meg, aki a Goldfinger című klasszikus Bond-film „aranyozott” lányaként égett mindenki emlékezetébe.

Címkék: Gyász, Rövidzárlat

Stork Natasa kapta a legjobb színésznő díját az antalyai filmfesztiválon

2020.10.11.

Stork Natasa nyerte a legjobb színésznő díját Horvát Lili rendező Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje főszerepéért szombat este az 57. Antalyai Nemzetközi Filmfesztiválon Törökországban – közölte a Nemzeti Filmintézet.

Kórházi dolgozók tiltakoznak a Mission: Impossible 7 forgatása miatt

2020.10.10.

Egy római kórház dolgozói nagyon nem nézik jó szemmel, hogy Tom Cruise és a stáb az intézményben forgat a koronavírus-járvány kellős közepén.

Benedict Cumberbatch is csatlakozott a Pókember 3-hoz

2020.10.10.

Egy ideje csend volt a Marvel háza táján bár, ha azt nézzük, hogy 2009 óta az idei az első év, amikor nem mutatnak be semmilyen Marvel-filmet ez azért érthető is valahol. Most azonban friss hírek érkeztek a Pókember 3. részével kapcsolatban.

Az autós mozikban bemutatott filmek is nevezhetők az idei Oscar-díjra

2020.10.08.

Mint azt jól tudjuk, a koronavírus-járvány elég durván betett a kulturális szcénának, azon belül is a mozik és filmek világának. Éppen ezért már eddig is számos változtatásra volt szükség, mind a filmfesztiválok, mind a különböző díjátadók terén, ez alól az Oscar-gála sem kivétel.