Blogolj!

A szomorú bohóc esete a démonokkal

2018.07.22.

Kívülről nézve minden egyszerűbbnek tűnik. Pláne ha sikeres hollywoodi sztárokról van szó, akiket mindenki szeret, telt házas előadásaik vannak és természetesen még gazdagok is. De persze sokszor ez csak a látszat. Robin Williams esetében sem volt másként.

Megrázó dokumentumfilm készült Robin Williams életéről

2018.06.09.

Aki csak képernyőn, vagy vásznon keresztül ismerte a huszadik század egyik legnagyobb komikusát, az biztos, hogy szerette is. Mert Robin Williams ilyen volt, nem lehetett nem szeretni, ezért is sokkolta a fél világot négy évvel ezelőtti öngyilkossága.

Szörnyű leépülés vezetett Robin Williams halálához

2018.05.08.

2014-ben Robin Williams öngyilkosságot követett el, ami mindenkit megdöbbentett. A mindig poénkodó, állandóan pörgős, vicces színész élete drámai véget ért. Akkoriban mély depresszióról és Parkinson-kórról beszéltek, de egy most megjelent életrajzi könyv szerint komolyabb volt a gond.

Robin Williams egykori kolléganője szerint rendszeresen zaklatta őt a színész

2018.03.23.

Robin Williams fogdosta partnernőjét, mutogatta neki magát, és még számos más módon zaklatta az Egy úr az űrből forgatásán, de őt ez egyáltalán nem zavarta - nyilatkozta Pam Dawber színésznő a New York Times újságírójának, Dave Itzkoff-nak.