Blogolj!

Lady Gagával dolgozik legújabb filmjén Ridley Scott

2020.04.09.

Bár a koronavírus-járvány miatt a forgatások lényegében teljesen leálltak világszerte, ettől függetlenül a háttérben gőzerővel folyik a munka.

Az Alien rendezője új horrorsorozattal jelentkezik

2018.03.20.

Ridley Scott a producere az AMC új horrorsorozatának, amelyet Dan Simmons 2007-ben megjelent, The Terror című regényéből adaptáltak. A szériához már érkezett is egy magyar feliratos előzetes, amiben még Scott kommentárjai is láthatóak. 

Óriási elismerésben részesül a Szárnyas fejvadász rendezője

2018.01.31.

Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász és a Gladiátor rendezője elnyeri a Brit Filmművészeti és Televíziós Akadémia (BAFTA) tagságát - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Mark Wahlberg eladományozza kizsarolt millióját

2018.01.14.

Arról már mi is beszámoltunk korábban, hogy Mark Wahlberg másfél millió dollárt tett zsebre A világ összes pénze című Ridley Scott film pótforgatásaiért, - amire ugye Kevin Spacey szexuális zaklatási botránya miatt volt szükség, - míg női partnere, Michelle Williams mindössze 800 dollárt vihetett haza ugyanazért a munkáért. 

Hollywood és az egyenjogúság

2018.01.10.

Mint ismeretes Kevin Spacey zaklatási botránya nemcsak a színésznek tett be, de Ridley Scott új filmjének, A világ összes pénzének is, ugyanis Spacey játszotta az egyik főszerepet, de a vádak után Scott inkább kirakta a filmből.

Ridley Scott kilenc nap alatt forgatta újra Spacey kivágott jeleneteit

2017.12.20.

A 80 éves Ridley Scott kilenc nap alatt forgatta újra Christopher Plummerrel A világ összes pénze című filmje kivágott jeleneteit, amelyekben korábban a szexuális zaklatási botrányba keveredett Kevin Spacey szerepelt.

Ridley Scott 80

2017.11.30.

Ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját Sir Ridley Scott, a kortárs filmművészet egyik legsikeresebb és legtermékenyebb alkotója. 

Spacey összes jelenetét kivágják Ridley Scott új filmjéből

2017.11.09.

Lassan már tényleg ott tartunk, hogy a szexuális zaklatási botránya miatt kegyvesztett Kevin Spacey-t nem látjuk többet mozivásznon.