Blogolj!

Jön a Kickboxer reboot, amihez már képek is érkeztek

2015.11.05.

Jean-Claude Van Damme  1989-es klasszikusa sem kerülhette el a végzetét és utolérte a reboot láz. Annak ellenére, hogy reboot lesz, Van Damme marad az egyik főszereplő. További húzónév Dave Bautista, akit A galaxis őrzői kék izomemberként ismerhettünk meg, illetve a legújabb Bond filmben, a 007 Spectre: A Fantom visszatérben is látható. Bautista nem más, mint Tong Po megformálója lesz. Van Damme ezúttal a mentor szerepét ölti magára, Alain Moussi karaktere lesz a középpontban. Kickboxer: Vengeance 2016-ban várható.

Meg van az új Országúti diszkó rendezője

2015.10.13.

(kép forrása: http://horrorcultfilms.co.uk/

Korábban már beszámoltunk arról, hogy reboot készül Patrick Swayze egykori klasszikusából, az Országúti diszkóból. Annyi csavarral, hogy Swayze karakterét ezúttal egy nő, Ronda Rousey amerikai MMA harcos fogja alakítani. Most a közelgő film rendezőjét is bejelentették, aki nem más, mint Nick Cassavetes. Cassavetes nevét főleg a Szerelmünk lapjai, az Alpha Dog és A csajok bosszúja kapcsán ismerhetjük. Érdekes választás annyi biztos. 

(kép forrása: http://www.ew.com/)

Jön a Men in Black – Sötét zsaruk reboot

2015.09.25.

(kép forrása: http://screenrant.com/

Walter Parkes és Laurie MacDonald producer a The Hollywood Reporternek adott interjúban elárulták, hogy új Men in Black trilógián dolgoznak, de Will Smith – és feltehetőleg Tommy Lee Jones – nélkül. Az új trilógiát a Sony fogja szállítni és még az is elképzelhető, hogy lesz egy crossover a 21 Jump Street – A kopasz osztag következő részével, a 23 Jump Street-el. Azért eléggé elszomorító, hogy ilyen lehetőségek szóba jöhetnek és nagy valószínűséggel meg is valósulhatnak.  

Jön a Charlie angyalai reboot?

2015.09.16.

(kép forrása: http://www.cinemablend.com/

A Charlie angyalai már sok mindent megélt, eredetileg 1976-ban induló tévésorozat volt, ami 5 évadot tudott produkálni, majd jött az első reboot 2000-ben, de ekkor már mozivásznon Cameron DiazDrew Barrymore és Lucy Liu főszereplésében, aminek 2003-ban jött a folytatása. Aztán 2011-ben egy újabb reboot, de ismét a tv képernyőjén, ami csak egy évadot tudott kitermelni és most ismét előveszik az angyalokat.

Érkezik az Országúti diszkó reboot

2015.09.13.

(kép forrása: www.filmjunkee.com)

Rövid időn belül ez a második Patrick Swayze-film feldolgozása az álomgyárban. A hamarosan mozikba kerülő Holtpont után az 1989-es Országúti diszkót fogják újra elővenni. Annyi érdekessége van a dolognak, hogy Sawyze egykori karakterét ezúttal egy nő fogja eljátszani, Ronda Rousey. Rousey eredetileg MMA harcos az USA-ban, de az elmúlt pár évben már próbálkozott a színészkedéssel, először az The Expendables - A feláldozhatók 3.-ban tűnt fel, majd a Halálos iram 7-ben is láthattuk egy kisebb szerepben. Kérdéses, hogy ennyi elég volt- e ahhoz, hogy egy filmet egyedül vigyen el a hátán. A film 2016-ra várható az MGM stúdiótól.

(kép forrása: www.viewallpapers.com)

Ezeket a cikkeket olvastad már?