Blogolj!

Az idétlen bajusz újra színre lép

2018.02.21.

Tom Selleck után a Suicide Squad - Öngyilkos osztag színésze növesztheti meg a bajszát a készülő Magnum-rebootban.

Megvan Sandra Bullock és bandájának az ellenfele

2016.12.11.

Damian Lewis

Már egy ideje lehet tudni, hogy Steven Soderbergh és George Clooney Ocean’s Eleven trilógiája reboot formájában visszatér, ám most női főszereplőkkel. Az Ocean’s Eight címen futó projektben a tolvajbandát ezúttal Sandra Bullock verbuválja majd össze. Mellette feltűnik még többek között Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Rihanna is.

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Már magyarul is megnézhetjük Tom Cruise és a Múmia párharcát

2016.12.05.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Universal stúdió úgy döndött, hogy feléleszti az olyan régi klasszikusait, mint a Frankenstein, A láthatatlan ember vagy épp Drakula és egy szörnyuniverzumot hoznak létre. Ennek az univerzumnak a része A múmia reboot, amire sikerült megnyerniük az akciófilmek fenegyerekét, Tom Cruist. Volt már képünk a forgatásról, de most megérkezett az első előzetes is és rögtön magyar szinkronnal. 

Egy maszkos kardforgató és egy vérszívó is visszatér a vászonra

2016.05.10.

Eufemizmussal élve mondhatnánk azt is, hogy Hollywood a nosztalgiavonaton robog már évek óta, de a szomorúbb valóság az, hogy nincs új ötlet a nagy álomgyárban, így kapjuk a sorozatos remake és reboot áradatot. Az újrahasznosított történetek oltárára most két áldozat is felkerült.

Gael García Bernal

Tom Cruise A múmia reboot forgatásán

2016.04.06.

Már írtuk, hogy a Marvelhez hasonlóan a Universal is elkezdte építgetni a saját kis univerzumát csak ők szuperhősök helyett éppen szörnyekkel. Meg is szerezték maguknak Tom Cruise-t a Múmia újragondolására, amit már el is kezdtek forgatni és már képek is érkeztek hozzá. Alex Kurtzman (Star Trek, A csodálatos Pókember 2.) vezényel a forgatáson és Cruise oldalán Annabelle Wallis (Hazugságok hálója, Annabelle) menekülhet majd a női múmia, Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) elől. 

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Megérkezett az új Szellemirtók első szinkronos előzetese is

2016.03.17.

A kedvcsináló, a képek és a poszterek után megérkezett az első szinkronos előzetes is Paul Feig (Koszorúslányok, Női szervek, A kémnői főszereplőkkel érkező Szellemirtók-rebootjához. Az előzetes alapján a látványra nem lehet panasz, a poénokat meg majd meglátjuk. A Szellemirtók július 15-én érkezik az amerikai mozikba, Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones és Chris Hemsworth főszereplésével. 

Megérkezett az első kedvcsináló a Szellemirtókhoz

2016.02.15.

A Szellemirtók reboot első előzetese március 3-án érkezik, amihez most kijött egy pár másodperces kedvcsináló. A videó akár egy új Godzilla mozi kedvcsinálója is lehetne, ha nem jelenne meg közben a régi szlogen a "Kit fogsz hívni?" felirattal.  

Még mindig csak képeken a csajos Szellemirtók

2016.02.04.

Júliusban kerül mozikba a Szellemirtók reboot női főszereplőkkel, amihez újabb képeket kaptunk, az előzetes egyelőre még mindig várat magára.  

Karakterposztereken a Szellemirtó csajok

2015.12.19.

A héten kiadott fotó után most megérkeztek a hivatalos karakterposzterek is az új Szellemirtókhoz. Ha már így beindult a gépezet elképzelhető, hogy hamarosan kijön az első videó is mozihoz. 

Hivatalos képen a Szellemirtók reboot

2015.12.17.

Eddig csupán forgatási képek voltak a Szellemirtók reboot verziójához, most azonban a Sony Pictures kiadta az első hivatalos fotót az új csapatról. A női Szellemirtók 2016 július 15-én érkeznek a mozikba. Főbb szerepekben Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Leslie Jones és Chris Hemsworth. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?