Blogolj!

Jön a Cliffhanger újrázása

2019.05.09.

Emlékszünk még a szinte már klasszikussá nemesedett 1993-as Stallone féle Cliffhangerre? Hát persze, hogy igen és a filmesek is, akik most előkapják a polcról, hogy újra leforgassák, de ezúttal női főszereplővel.

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Visszatér Jay és Néma Bob

2019.01.03.

Eddig is szó volt arról, hogy a két kedvenc idiótánk, azaz Jay és Néma Bob újra a vásznon találhatják majd magukat, viszont most meg is erősítették a hírt.

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Kiderült, hogy a moziba járók többsége melyik film feldolgozását nézné meg a legjobban

2018.11.24.

Úgy látszik, hogy amíg mi a hátunk közepére se kívánjuk a mára klasszikussá vált filmek folytatásait, remake-jét vagy éppen rebootját, addig a tengerentúlon épp az ellenkezője a helyzet, az emberek többsége igenis szívesen nézi az ilyen jellegű filmeket. Most az is kiderült, hogy mely filmeket látnák valamilyen formában újra a mozikban. 

Nincs visszaút: újra életre keltik Shrek történeteit

2018.11.08.

Az ember azt gondolná, hogy akad még pár ötlet Hollywoodban, esetleg valaki megszólal, hogy na, ezt most már nagyon nem kéne, de a jelenlegi helyzet szerint ilyen nincs (és mégis van): jön a Shrek reboot.

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Megvannak Charlie legújabb angyalai

2018.07.29.

Még 2015-ben röppentek fel az első hírek, miszerint megpróbálnak újra életet lehelni a Charlie angyalaiba újabb mozis változat keretein belül. Most pedig ott tartunk, hogy a Sony Pictures Stúdió bejelentette, kik váltják a Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu alkotta triót.

Dobj el mindent, jön a Reszkessetek, betörők! füves változata

2018.07.27.

Kétségtelen, hogy világszerte hatalmas siker volt a Reszkessetek, betörők!, de hazánkban igazi valahogy még nagyobb kultstátusznak örvend, mint a világ többi részén, hiszen nincs karácsony a kis Kevin szociopata csíntevései nélkül. 

Megvannak a Men in Black reboot főszereplői

2018.03.22.

A két színész nem is oylan régen már dolgozott együtt a tavalyi év egyik legviccesebb filmjében, a Thor: Ragnarökben.

Az idétlen bajusz újra színre lép

2018.02.21.

Tom Selleck után a Suicide Squad - Öngyilkos osztag színésze növesztheti meg a bajszát a készülő Magnum-rebootban.

Megvan Sandra Bullock és bandájának az ellenfele

2016.12.11.

Damian Lewis

Már egy ideje lehet tudni, hogy Steven Soderbergh és George Clooney Ocean’s Eleven trilógiája reboot formájában visszatér, ám most női főszereplőkkel. Az Ocean’s Eight címen futó projektben a tolvajbandát ezúttal Sandra Bullock verbuválja majd össze. Mellette feltűnik még többek között Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Rihanna is.

Címkék: reboot, Rövidzárlat

Már magyarul is megnézhetjük Tom Cruise és a Múmia párharcát

2016.12.05.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Universal stúdió úgy döndött, hogy feléleszti az olyan régi klasszikusait, mint a Frankenstein, A láthatatlan ember vagy épp Drakula és egy szörnyuniverzumot hoznak létre. Ennek az univerzumnak a része A múmia reboot, amire sikerült megnyerniük az akciófilmek fenegyerekét, Tom Cruist. Volt már képünk a forgatásról, de most megérkezett az első előzetes is és rögtön magyar szinkronnal.