Újabb ütős nevek csatlakoztak Tarantino filmjéhez

2018.05.10.

A Volt egyszer egy Hollywood amúgy is izgalmas mozinak ígérkezik, és nem csak azért, mert Tarantino rendezi. Úgy tűnik, a szereposztás is igazán parádés lesz, megnyaljuk majd mind a tíz ujjunkat utána!

Leonardo DiCaprio el van ájulva Tarantino fimjétől

2018.04.24.

Bár még a forgatása sem kezdődött el a Manson-gyilkosságokat feldolgozó filmnek, de DiCaprio annyit már elárult, hogy ilyen forgatókönyvet még nem olvasott.

Quentin Tarantino 55

2018.03.27.

Ma ünnepli 55. születésnapját Hollywood leghíresebb videótékása, Quentin Tarantino az amerikai független film egyik legnagyobb hatású alkotója.

DiCaprio után újabb nagy név csatlakozott Tarantino következő filmjéhez

2018.03.01.

A Variety számolt be róla, hogy Leonardo DiCaprio után újabb nagyágyú csatlakozott Quentin Tarantino a Manson családról készülő filmjéhez.

Thurman vs. Tarantino – Erőszak vagy szakmai maximalizmus?

2018.02.07.

Uma Thurman a napokban borította ki a bilit a Kill Bill kegyetlen forgatási körülményeivel kapcsolatban. Pontosabban Tarantino módszereit kifogásolta és erőszakról, megaláztatásról beszélt. A rendező persze másképp látja ezt, amit egy interjúban el is mondott.

Uma Thurman is kitálalt: megalázták és zaklatták

2018.02.05.

A színésznő eddig csak utalgatott arra, hogy őt is megkörnyékezte Harvey Weinstein, de eddig még nem fejtette ki, hogy mi is történt közte és a producer között. Sokan vártak arra, hogy Thurman megszólaljon, ugyanis köztudott, hogy sokszor dolgozott Weinsteinnel. A színésznő most megtörte a csendet.