Blogolj!

Buster Keaton és Mad Max

2015.06.03.

Mi lett volna, ha a régi klasszikusnak számító, a maga nemében izgalmas 1926-os A Generális enyhe Mad Max stílust kapott volna? Hát ez:

Jack Nicholson és Wes Anderson együtt

2015.06.01.

Milyen lenne, ha a Ragyogásból ismert bekattant Jack és a Grand Budapest Hotel minden hájjal megkent M. Gustave-ja egy szállodában kapna helyet? Ez:

 

Sosem volt még a retro ennyire király!

2015.05.29.

Nemrég még csak a csodálatos David Hasselhoff-féle videoklipet imádtuk, most már viszont bővebben is megismerhetjük azt az univerzumot, amiben Hitler és a dinoszauruszok ugyanúgy megférnek egymás mellett, mint The Hoff és a transzformerként átalakuló játékgép.

(kép forrása: www.kickstarter.com)

Repülő cápák náci zombikkal

2015.05.27.

Azt hittem a Sharknado után már nem lesz szórakoztatóbb bűnös élvezet, ami a ZS-kategóriás filmeket illeti, de tévedtem. A Sky Sharks előzetese nem mutat sokat, de az a kevés is meggyőzött arról, hogy a hülyeségnek nincs határa. Remélem ez is az „olyan rossz, hogy már jó”, és nem a nézhetetlen kategóriába esik majd.

Amikor én még kissrác voltam - Vin Diesel

2015.05.21.

Messze van már a 80as évek, Vin Diesel hajának már a gondolata is a távolba vész. Viszont ezt a hiányt kompenzáljuk egy kis break tánccal. Íme:

Címkék: poén, Vegyes vágott

Van Damme for president!

2015.05.21.

Az Empire Magazine egy összeállítással állt elő, ami olyan csodálatos, hogy arra szavak nincsenek. Mostanában úgy látszik divat a 80as, 90es évek akciósztárjait önironikus helyzetekbe elhelyezni, mint például nemrég Arnold Schwarzenegger filmográfiájának összeállítása vagy Jean-Claude Van Damme híres Kickboxer jelenetének újragondolása. És itt van egy újabb Van Damme adag, ami egyszerre 12 videóval kényeztet minket.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Amikor a kisember dalra fakad

2015.05.20.

Peter Dinklage, a Trónok Harca Tyrion Lannister-je megemlékezik a sorozat halott karaktereiről. De még, hogy! Énekesi karrier indul 3…2…1

Címkék: poén, Vegyes vágott

A Transformerekkel csak a baj van

2015.05.20.

Jópofa is összeállítás került fel a netre, ami megmutatja, hogy miért olyan idegesítő is Michael Bay munkássága.

Balog Tibiék a Bosszúállókban

2015.05.12.

Az elmúlt hetekben erősen nyomul a mozikban az Argo 2 és a Bosszúállók második része, így egy rajongó gondolt egyet és egyesítette a két filmet.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Van Damme táncra perdül

2015.05.12.

Emlékszünk még a Kickboxer egyszerre szürreális és vicces táncjelentére, amit Jean-Claude Van Damme követett el? Legendás tánctudását most felelevenítette a színész. Az élmény olyan zseniális, mint ahogy elképzeljük.

Címkék: poén, Vegyes vágott