Blogolj!

Egy kis reggeli tánc?

2015.09.21.

Hétfő van és korán, de próbáljuk kihozni a legjobbat a napból, kezdjük egy kis funky-val és indulhat a densssz!

Címkék: poén, Vegyes vágott

Jóbarátok horror verzió?

2015.09.13.

Vajon milyen lenne, ha a Jóbarátokból parafilmet csinálnának? Hülyén hangzik, de ezután a videó után nem is olyan rossz ötlet.

Christopher Nolan igazából magyar filmet másolt?

2015.09.13.

(kép forrása: www.youtube.com)

A tavalyi nagysikerű Interstellar tarolt a mozikban, grandiózus képi világa és megható sztorija mögött viszont igazából a Mézga család áll. Igen, a magyar rajzfilm, ami Nepp József és Ternovszky Béla keze munkája, olyannyira megtetszett Nolannek, hogy moziváltozattá duzzasztotta Mézga Aladár űrbéli kalandjait. Hihetetlenül hangzik? Itt a mozgóképes bizonyíték:

Címkék: poén, Vegyes vágott

Egy kis vacsi a barátokkal?

2015.09.11.

A nem éppen vidám hangulatáról híres Hannibal sorozat a 3. évadával úgy néz ki véget ért, így emlékezzünk meg a sok szép közös élményről a haverokkal és egy kis vacsival .

Bulihegyek, fenegyerek

2015.09.07.

Utáljuk a hétfőt, viszont a filmeket szeretjük, így mi mással lehetne feldobni ezt a béna napot, mint egy kis össznépi mozis mulatozással.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Itt a Harcosok klubja mesekönyv!

2015.07.01.

Chuck Palahniuk, a Harcosok klubja írója bemutat egy fiktív meseváltozatot a méltán híres filmből. A Fight Club 4 Kids címmel ellátott könyvecske cuki, de ahogy a narrátor (Palahniuk) megfeledkezik arról, hogy mégis gyerekeknek olvas fel, úgy változik át a sztori egy véráztatta történetté. Viszont mint minden, ami a Harcosok klubjával kapcsolatos, baromi menő. Kell. 

Chris Pratt, mint Jason Statham

2015.06.30.

Mostanában nem győzzük hangsúlyozni, hogy Chris Pratt mekkora arc. Itt egy újabb bizonyíték. Katt.

Címkék: poén, Vegyes vágott

Schwazenegger egyre jobb fej

2015.06.25.

Az osztrák terminátor mostanában nagyon be akar vágódni az embereknél (sikerül is neki), nemrég még turistákkal poénkodott, most meg a Tonight Show-ban hülyült Jimmy Fallonnal. Szeretjük, na. 

Címkék: poén, Vegyes vágott

Schwarzi, a troll

2015.06.18.

Nem elég ,hogy bodybuilder király és ő a Terminátor, még jóarc is. Arnold Schwarzenegger végigpoénkodta Hollywoodot. 

Címkék: poén, Vegyes vágott

És igen, és itt van, megérkezett: Sharknado 3!

2015.06.05.

Van valamiféle furcsa vonzódása az embereknek a pocsék filmek felé. Mármint az olyan magas szinten űzött gagyiság felé, mint a Sharknado. Ez már szinte művészet. És ebből már közeledik a 3. rész megállíthatatlanul!

Ezeket a cikkeket olvastad már?