Blogolj!

George Clooney szavak nélkül is levesz a lábadról

2018.05.06.

Kb a Vészhelyzet óta tudjuk, hogy ez a sármos gyerekorvos kicsoda. Akkor viszont még nem sejtettük, hogy a ma szülinapos George Clooney húsz évvel később is meghatározó eleme lesz Hollywoodnak, azt meg pláne nem, hogy mennyire jó karakterszínész.

Anthony Hopkins látszólag megbolondult, de így is a legnagyobb király

2018.04.24.

És nemcsak azért, mert képes magából hülyét csinálni csak úgy, hanem mert ezt még képes közszemlére is tenni, jelen esetben a Twitterén.

Luke Skywalker és az NSZK-s showbiznisz

2018.03.15.

A Star Wars annyira beleégett a popkultúra retinájába, hogy kitörölni már nem lehet, nem is kell. Ebből viszont az következik, hogy remek hivatkozási pont tud lenni akár egy-egy buliban a kockák között, mint vitatéma, de persze humorforrásnak sem utolsó.

A szadomazo srác új perverziója

2018.02.18.

Ha február, akkor szürkeség, szex, szadomazo, ötven árnyalat, nyalat és a bugyuta sztori arról, hogy minden rosszfiút meg lehet hódítani (pláne akkor ha van egy rakás pénze). James Corden viszont végre rá tudta venni ennyi idő után Jamie Dornant, hogy ne csak Anastasiával és a korbáccsal foglalkozzon.

Téboly Gazdagréten

2017.04.01.

A Szomszédok egy igazi korrajz, amit lehet szeretni, vagy nem szeretni (de inkább szeretni). Egy lenyomata a rendszerváltás korszakának, a sebtiben összedobott felvételeknek, az amatőr jeleneteknek.

Fuss Leo Oscarjáért!

2016.02.17.

Évek óta téma az, hogy vajon mégis mikor kapja meg Leonardo DiCaprio az Oscart, és nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben elérkezett a pillanat, és az Akadémia jutalmazza majd egy aranyszoborral A visszatérőben nyújtott alakításáért. De hogy addig se üljünk ölbe tett kézzel, amíg ez eljön február 28-án, itt egy kis szórakozás, ahol mi is segíthetünk abban hogy Leo végre Oscart kapjon. Katt a játékra!

RedCarpetRampage.com Gameplay from The Line on Vimeo.

Micimackó és az Oscar-jelölt filmek

2016.01.30.

Az alábbi kis összeállítást az idei Oscar-jelölt filmekből és a Micimackó egy-egy hozzáillő jelenetéből rakta össze egy lengyel filmes blogA visszatérő ugyan adja magát, de a többi, mint a Nyuszi Matt Damon vagy a Tarantinós Százholdas Pagony buli valóban zseniálisra sikerült poén. 

A visszatérő

Egy kis szilveszteri móka és kacagás

2015.12.31.

Elérkezett az év utolsó napja, amikor már nincs is más dolga az embernek csak hátradőlni, jókat enni-inni és elbúcsúztatni az évet. Persze az a legjobb, ha ezt nevetve tesszük, amihez itt van néhány poén a filmes világából.

Ilyen lett volna a Jurassic World, ha a '70-es években készül

2015.10.19.

ChiefBrodyRules nevű Youtube-csatorna, egy olyan menő előzetessel jött elő, ami megmutatja, hogy hogyan is nézett volna ki a 2015-ben a hatalmasat szakító Jurassic World, ha azt 1978-ban viszik a vászonra. Az akkor a CGI-t még hírből sem ismerő filmesek dinoszaurusz bábokkal és makettekkel készítették volna el a filmet. A videóban olyan hírességek és klasszikusok tűnnek fel, mint Raquel Welch, Richard Pryor, Charlton Heston és Michael Caine, illetve A majmok bolygójaA cápa, a Caprona – Az elfeledett vidék, Az olasz meló, a Szabadítsátok ki Willyt! és még sokan mások

Ilyen, amikor találkozik Az ébredő Erő a Disney nagyágyúival

2015.10.07.

Kihasználva a nagy fejhatást a közelgő Star Wars VII körül és a Disneyvel való egyesülését a  PistolShrimps nevű Youtube-os csapat összerakott egy szórakoztató kis videót.  Feltűnik a homokbuckák között Aladdin, Herkules és még sokan mások.