A szadomazo srác új perverziója

2018.02.18.

Ha február, akkor szürkeség, szex, szadomazo, ötven árnyalat, nyalat és a bugyuta sztori arról, hogy minden rosszfiút meg lehet hódítani (pláne akkor ha van egy rakás pénze). James Corden viszont végre rá tudta venni ennyi idő után Jamie Dornant, hogy ne csak Anastasiával és a korbáccsal foglalkozzon.

Téboly Gazdagréten

2017.04.01.

A Szomszédok egy igazi korrajz, amit lehet szeretni, vagy nem szeretni (de inkább szeretni). Egy lenyomata a rendszerváltás korszakának, a sebtiben összedobott felvételeknek, az amatőr jeleneteknek.

Fuss Leo Oscarjáért!

2016.02.17.

Évek óta téma az, hogy vajon mégis mikor kapja meg Leonardo DiCaprio az Oscart, és nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben elérkezett a pillanat, és az Akadémia jutalmazza majd egy aranyszoborral A visszatérőben nyújtott alakításáért. De hogy addig se üljünk ölbe tett kézzel, amíg ez eljön február 28-án, itt egy kis szórakozás, ahol mi is segíthetünk abban hogy Leo végre Oscart kapjon. Katt a játékra!

RedCarpetRampage.com Gameplay from The Line on Vimeo.

Micimackó és az Oscar-jelölt filmek

2016.01.30.

Az alábbi kis összeállítást az idei Oscar-jelölt filmekből és a Micimackó egy-egy hozzáillő jelenetéből rakta össze egy lengyel filmes blogA visszatérő ugyan adja magát, de a többi, mint a Nyuszi Matt Damon vagy a Tarantinós Százholdas Pagony buli valóban zseniálisra sikerült poén. 

A visszatérő

Egy kis szilveszteri móka és kacagás

2015.12.31.

Elérkezett az év utolsó napja, amikor már nincs is más dolga az embernek csak hátradőlni, jókat enni-inni és elbúcsúztatni az évet. Persze az a legjobb, ha ezt nevetve tesszük, amihez itt van néhány poén a filmes világából.

Ilyen lett volna a Jurassic World, ha a '70-es években készül

2015.10.19.

ChiefBrodyRules nevű Youtube-csatorna, egy olyan menő előzetessel jött elő, ami megmutatja, hogy hogyan is nézett volna ki a 2015-ben a hatalmasat szakító Jurassic World, ha azt 1978-ban viszik a vászonra. Az akkor a CGI-t még hírből sem ismerő filmesek dinoszaurusz bábokkal és makettekkel készítették volna el a filmet. A videóban olyan hírességek és klasszikusok tűnnek fel, mint Raquel Welch, Richard Pryor, Charlton Heston és Michael Caine, illetve A majmok bolygójaA cápa, a Caprona – Az elfeledett vidék, Az olasz meló, a Szabadítsátok ki Willyt! és még sokan mások

Ilyen, amikor találkozik Az ébredő Erő a Disney nagyágyúival

2015.10.07.

Kihasználva a nagy fejhatást a közelgő Star Wars VII körül és a Disneyvel való egyesülését a  PistolShrimps nevű Youtube-os csapat összerakott egy szórakoztató kis videót.  Feltűnik a homokbuckák között Aladdin, Herkules és még sokan mások. 

Egy kis reggeli tánc?

2015.09.21.

Hétfő van és korán, de próbáljuk kihozni a legjobbat a napból, kezdjük egy kis funky-val és indulhat a densssz!

Címkék: poén, Vegyes vágott

Jóbarátok horror verzió?

2015.09.13.

Vajon milyen lenne, ha a Jóbarátokból parafilmet csinálnának? Hülyén hangzik, de ezután a videó után nem is olyan rossz ötlet.

Christopher Nolan igazából magyar filmet másolt?

2015.09.13.

(kép forrása: www.youtube.com)

A tavalyi nagysikerű Interstellar tarolt a mozikban, grandiózus képi világa és megható sztorija mögött viszont igazából a Mézga család áll. Igen, a magyar rajzfilm, ami Nepp József és Ternovszky Béla keze munkája, olyannyira megtetszett Nolannek, hogy moziváltozattá duzzasztotta Mézga Aladár űrbéli kalandjait. Hihetetlenül hangzik? Itt a mozgóképes bizonyíték:

Címkék: poén, Vegyes vágott