Blogolj!

Deák Kristóf nem szeretné mindig az Oscar-díját nézni

2017.03.09.

Fotó: Kallos Bea-MTI

A Mindenki nem pedagógusok elleni kiáltványnak készült - hangsúlyozta szerdán Budapesten Deák Kristóf, az Oscar-díjas rövidfilm rendezője, aki elmondta azt is: örül, hogy a film teljesen ellentétes értelmezéseket szült.

Akikről Hollywood beszél

2017.03.03.

Nem véletlenül van mindenki oda a Mindenkiért (többek között persze mi is), hiszen nosztalgikus, kedves, letisztult és nem mellesleg jó fej gyerekek vannak benne. És mint tudjuk, kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni. A Mindenkiben kutya nincs, de gyerek annál több, és ez nem csak itthon, de Hollywoodban is hatott: Oscar-díjas lett Deák Kristóf kisfilmje hétfő hajnalban. Azóta pedig mindenki tudja már, hogy kik azok az énekes gyerekek a filmből és mi az a Bodzavirág.

Sokszínűséggel, rekordokkal és egy nagy meglepetéssel zárult a 89. Oscar-gála

A 89. Oscar-gála folytatta a jól bevált útját és az előre kikövetkeztethető jelöltek lettek a nyertesek a főbb kategóriákban, bár a show legvége egy meglepő fordulatban csúcsosodott ki. A fő kérdés az volt, hogy a Kaliforniai álom a 14 jelöléséből mennyi díjat kap végül, megdönti-e a Titanic és a Mindent Éváról 11 Oscar-rekordját, illetve, hogy lesz-e első fekete rendezői díjazott, vagy megkapja-e legfiatalabb direktorként a csupán 32 éves Damien Chazelle az Oscart, nem is beszélve a magyar kisfilm, a Mindenki szerepléséről. Nézzük mi történt a hollywoodi Dolby Színházban a díjátadón.

Újabb magyar Oscar!

Deák Kristóf még a gála előtt pózol Oscar-díjakkal

Évtizedekig jó messzire elkerült minket az Oscar-díj, legfeljebb csak jelölésig futotta, de tavaly megtört az „átok” a Saul fiával, idén pedig folytatódik a sikerszéria Deák Kristóf kisfilmjével. Újabb magyar Oscar-díjasunk van!

Oscar 2017 – A legjobb filmek

2017.02.26.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

A színészek után elérkeztünk a legjobb filmekhez. Kilenc alkotás került fel a jelöltek listájára. A felhozatal elég vegyes, így még nagyobb az izgalom, hogy vajon melyik kapja majd az Oscart. (a legjobb férfi és női mellékszereplőkről, valamit a férfi és női színészek jelöltjeiről is olvashatsz)

Oscar 2017 – A legjobb színészek

2017.02.25.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

A jelöltek közül már a férfi és női mellékszereplőkkel foglalkoztunk, a legjobb színésznő díjának várományosait is kiveséztük, így most jöjjenek a színésznagyágyúk.

Oscar 2017 – A legjobb színésznők

2017.02.24.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

A mellékszereplők után nézzük a főszerepeket. A női mezőnyben igazi dívák és kevésbé ismert színésznők is helyet kaptak.

Oscar 2017 – A legjobb férfi mellékszereplők

2017.02.23.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

A csajok után most jöjjön a pasik mustrája. A legjobb férfi mellékszereplők jelöltjeinek listája borzasztó erős, így a tippelés is nehéz lesz.

Oscar 2017 – A legjobb női mellékszereplők

2017.02.22.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

Csak pár nap és mindenre fény derül. Addig, amíg tart a visszaszámlálás, nézzük meg, hogy a főbb kategória jelöltjei közül kik lehetnek idén a befutók. Kezdjük a női mellékszereplőkkel.

Ha díjat nem kapsz, legalább belakmározhatsz az Oscar-gála után

2017.02.18.

Köves, olvass, lájkolj minket már a movie.hu-n is!

"Varázslatos átváltozás" - ez a témája az Oscar-díjátadó ceremóniát követő kormányzói bálnak, amelynek szervezői gondoskodnak róla, hogy a háromórás műsor alatt megéhező sztárok a legfinomabb csemegéket luxuskörülmények között élvezhessék.