Blogolj!

Megérte az a sok törött csont; Jackie Chan Oscart kapott

2016.11.14.

Szombat este a nyolcadik Governors Awards gálán a 62 éves  Jackes Chant díjazták. Ezzel hivatalosan is elindult a díjszezon. 

Megvan melyik magyar filmet nevezzük az Oscarra

2016.08.31.

Tegnap dőlt el, hogy Till Attila Tiszta szívvel című alkotásával nevezünk a jövő év elején tartott 89. Oscar-díjátadóra, a legjobb idegen nyelvű film kategóriáján belül.

Oscar-díjas a Saul fia!

2016.02.29.

A filmszeretők körében az Oscar az az éves esemény, amire különösen odafigyel mindenki. A 88. gála viszont most plusz izgalmakat is ígért, hiszen majdnem 30 év óta először képviselte hazánkat egy film. Az izgalom kifizetődött, hiszen Oscar-díjas lett a Saul fia.

Címkék: Oscar-díj, Saul fia

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb film

2016.02.27.

A mellék- és főszereplők után a rendezőkkel foglalkoztunk, most végezetül a rendezők alkotásai a sorosak. Tehát jöjjenek a legjobb filmek.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb rendező

Most, hogy túlvagyunk a mellék- és főszereplők tippjein, jöjjenek a rendezők.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb női/férfi főszereplők

2016.02.25.

Folytassuk tovább a találgatást; a mellékszereplők után most jöjjenek a legjobb főszereplő-jelöltek.

Oscar-totó, avagy ki lesz a befutó? – Legjobb női/férfi mellékszereplők

2016.02.24.

A nagy hajrában természetesen már beindul a találgatás, hogy mégis ki fog bearanyozódni hétfő hajnalban. Megkezdjük hát mi is a tippelgetést, de mivel rengeteg kategória van így most csak a fontosabbakat vesszük szemügyre. Elsőként a legjobb mellékszereplő jelölteket.

Oscar-díjasok, akik nem vették át díjaikat

2016.02.22.

Most, hogy beléptünk a célegyenesbe, és hat nap múlva megtudjuk, hogy kik vihetik haza idén a hőn áhított aranyszobrot, nézzük azokat, akik ugyan megkapták az Oscart, de valamiért nem vették át azt. Olyan hiányzókat veszünk számba, mint például Paul Newman, Elizabeth Taylor, vagy Katharine Hepburn. És vajon igazoltak voltak ezek a hiányázások? Most kiderül.

Oscar-legek

2016.02.20.

Az eddigi 87 Oscar-gála során akadtak botrányos, meglepő, örömteli és megható pillanatok. Az emlékezetesebb eseményeket és a nagy legeket most összegyűjtöttük, hogy ezzel is hangolódjunk az egy hét múlva tartandó Oscar-estre.

Fuss Leo Oscarjáért!

2016.02.17.

Évek óta téma az, hogy vajon mégis mikor kapja meg Leonardo DiCaprio az Oscart, és nagyon úgy tűnik, hogy ebben az évben elérkezett a pillanat, és az Akadémia jutalmazza majd egy aranyszoborral A visszatérőben nyújtott alakításáért. De hogy addig se üljünk ölbe tett kézzel, amíg ez eljön február 28-án, itt egy kis szórakozás, ahol mi is segíthetünk abban hogy Leo végre Oscart kapjon. Katt a játékra!

RedCarpetRampage.com Gameplay from The Line on Vimeo.